![]() |
serhat55 / bahçe
2 Eklenti(ler)
havuz çalışmalarım . resimlerimin hepsini yükleyemedim arkadaslar::((
|
bahçemden bir kaç görüntü
1 Eklenti(ler)
|
sevgili satu uğurtan,kusura bakmayınız heralde sizin resimlerinize yükledim resimlerimi . yeni üye oldum ,özür dilerim
|
Bahçeniz çok güzel, havunuzda bahçeye ayrı bir hava katmış.Havuza çiçekli bitkiler ekleyince eminim çok daha güzel olacaktır. Bahçenin diğer fotoğraflarını bekliyorum.Bahçenizde sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
|
Alıntı:
Güzel bir bahçemiz daha oldu. Paylaşım için teşekkürler... Diğer fotoğrafları da merak ettik. Bekliyoruz... |
Alıntı:
|
Hayırlı olsun...
Öğrenirsiniz sevgili serhat55, merak etmeyin. Siz öğrenirken biz gerekli düzeltmeleri yapıyoruz. :) |
Hemşerim hoşgeldiniz.Havuz çok güzel.Bu bahçe Samsun nun neresinde acaba.
|
serhat55 / bahçe
3 Eklenti(ler)
...
|
havuz çalışmam...
1 Eklenti(ler)
...
|
Serhat 55 hoşgeldiniz.Eskilerden bir nostalji yapmışsınız.Bahçeniz Samsun 'nun neresinde
|
teşekkür ederim sevgili fikret eren .. bahçem bafrada sahilkent köyünde ...bir gün gelin misafir edeyim sizleride::)
|
teşekkürler sevgili güler ..:)
|
sevgili satu uğurtan çok teşekkür ederim ,öğrendim bu sefer doğru yükleyebiliyorum:)
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
daha önce çektiğim ve yeni bulduğum resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum sevgili arkadaşalar
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
devam ediyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçeniz hayırlı olsun birkaç resim de olsa bahçenizin güzelliğini ortaya koyuyor. Yeni resimlerinizi bekliyoruz.
|
Sn.Serhat55, sitedeki diğer Samsun'lu arkadaşlar gibi bahçeniz yemyeşil, rengarenk, düzenli ve bakımlı. Keramet sizlerde mi yoksa Samsun'un havasında suyunda mı? :)
Elinize, emeğinize sağlık. |
Bahçeniz çok güzel
O bahçede sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu günler yaşayın inşanlah selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynı anafikre sahip bahçe düşünmüşüz.Lilyumları daha görünür bir yere taşırsanız güzelliği ortaya çıkar,diye düşündüm
|
Alıntı:
|
Bahçeniz çok güzel ellerinize saglık
|
Alıntı:
|
Öncelikle hoş geldiniz. Bahçeniz güzelmiş bu yıl inşallah dahada güzelleşir.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025