![]() |
serhat55 / bahçe
2 Eklenti(ler)
havuz çalışmalarım . resimlerimin hepsini yükleyemedim arkadaslar::((
|
bahçemden bir kaç görüntü
1 Eklenti(ler)
|
sevgili satu uğurtan,kusura bakmayınız heralde sizin resimlerinize yükledim resimlerimi . yeni üye oldum ,özür dilerim
|
Bahçeniz çok güzel, havunuzda bahçeye ayrı bir hava katmış.Havuza çiçekli bitkiler ekleyince eminim çok daha güzel olacaktır. Bahçenin diğer fotoğraflarını bekliyorum.Bahçenizde sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
|
Alıntı:
Güzel bir bahçemiz daha oldu. Paylaşım için teşekkürler... Diğer fotoğrafları da merak ettik. Bekliyoruz... |
Alıntı:
|
Hayırlı olsun...
Öğrenirsiniz sevgili serhat55, merak etmeyin. Siz öğrenirken biz gerekli düzeltmeleri yapıyoruz. :) |
Hemşerim hoşgeldiniz.Havuz çok güzel.Bu bahçe Samsun nun neresinde acaba.
|
serhat55 / bahçe
3 Eklenti(ler)
...
|
havuz çalışmam...
1 Eklenti(ler)
...
|
Serhat 55 hoşgeldiniz.Eskilerden bir nostalji yapmışsınız.Bahçeniz Samsun 'nun neresinde
|
teşekkür ederim sevgili fikret eren .. bahçem bafrada sahilkent köyünde ...bir gün gelin misafir edeyim sizleride::)
|
teşekkürler sevgili güler ..:)
|
sevgili satu uğurtan çok teşekkür ederim ,öğrendim bu sefer doğru yükleyebiliyorum:)
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
daha önce çektiğim ve yeni bulduğum resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum sevgili arkadaşalar
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
devam ediyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçeniz hayırlı olsun birkaç resim de olsa bahçenizin güzelliğini ortaya koyuyor. Yeni resimlerinizi bekliyoruz.
|
Sn.Serhat55, sitedeki diğer Samsun'lu arkadaşlar gibi bahçeniz yemyeşil, rengarenk, düzenli ve bakımlı. Keramet sizlerde mi yoksa Samsun'un havasında suyunda mı? :)
Elinize, emeğinize sağlık. |
Bahçeniz çok güzel
O bahçede sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu günler yaşayın inşanlah selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aynı anafikre sahip bahçe düşünmüşüz.Lilyumları daha görünür bir yere taşırsanız güzelliği ortaya çıkar,diye düşündüm
|
Alıntı:
|
Bahçeniz çok güzel ellerinize saglık
|
Alıntı:
|
Öncelikle hoş geldiniz. Bahçeniz güzelmiş bu yıl inşallah dahada güzelleşir.
|
Sevgili serhat55;
Bahçenizi çok beğendim. Oluşturduktan epeyce sonra gösterime açmışsınız. Yani oturmuş bir bahçe. Tabii zaman içerisinde daha birçok değişiklikler yapacak, yepyeni bitkiler kazandıracağınız muhakkak. Böylelikle daha da güzelleşecek. Bu süreç çok keyifli. Sizde doya doya keyfini sürün. Sağlık ve mutluluklar dilerim.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın serhar55,
Emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.Her şey gönlünüzce olsun. |
Sayın serhat55; Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzelmiş. 11. mesajdaki 4. fotoğraf ve 12 mesajdaki yine 4. fotoğraf süper güzel. Fotoğraflardaki tuğla duvar görüntüsü bu güzelliği hafif te olsa gölgeliyor. Acaba üzerine file ya da kümes teli çakıp sarmaşık türü çiçekler kaplasanız bu güzellik daha da muhteşem olacak gibi...
|
teşekkür ederim sevgili adavci
|
Alıntı:
|
Sn. Serhat55, bahçeniz çok güzel. Duvarlara çiçek de açabilen farklı sarmaşıklar dikerseniz, bir zaman sonra sıkılmazsınız. Pervane çiçekli yasemin, selukka (selluka yaprak döker, çöpü çoktur ama yanından geçiş yolu varsa güzel kokar), morsalkım (çiçek süresi uzun değil, yaprak döker ama açınca muhteşem, yaprak dökmeyenlerin arasına dikilebilir), pasiflora,... Ya da bazı duvar önlerine çiçekli çalılar dikilebilir.
Bahçeniz huzur veriyor, huzurla yaşayın. |
teşekkür ederim sevgili kiraz.Geçen sene bahçeme 2 tane tavşan almıstım onlar için duvar kenarı boyunca kafes tel çekmiştim,oraya bu dediklerinizi diksem olur heralde. tavşanlarım bu arada kaçtılar eğer merak edersiz efendim:(
|
Serhat55; Bahçeniz hayırlı olsun.
Havuzunu bize biraz tanıtsan! Nasıl çalışır, temizliği kaç günde birdir? Bitkileri neler? balığıda var mı? Sontada bitkilerini.. Ayrıca aksesuarlar dikkat çekiyor, bizimde sormaya hakkımız doğuyor. Mesela; tekerlek çok hoşuma gitti. Tekerleğin parçalarının adını biliyor musun? En dışta tek parça demire " şına" dendiğini biliyorum. Diğer parçaların adını sizden öğrenerek hatırlayalım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025