![]() |
Sevgili serhat55;
Bahçenizi çok beğendim. Oluşturduktan epeyce sonra gösterime açmışsınız. Yani oturmuş bir bahçe. Tabii zaman içerisinde daha birçok değişiklikler yapacak, yepyeni bitkiler kazandıracağınız muhakkak. Böylelikle daha da güzelleşecek. Bu süreç çok keyifli. Sizde doya doya keyfini sürün. Sağlık ve mutluluklar dilerim.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın serhar55,
Emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.Her şey gönlünüzce olsun. |
Sayın serhat55; Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzelmiş. 11. mesajdaki 4. fotoğraf ve 12 mesajdaki yine 4. fotoğraf süper güzel. Fotoğraflardaki tuğla duvar görüntüsü bu güzelliği hafif te olsa gölgeliyor. Acaba üzerine file ya da kümes teli çakıp sarmaşık türü çiçekler kaplasanız bu güzellik daha da muhteşem olacak gibi...
|
teşekkür ederim sevgili adavci
|
Alıntı:
|
Sn. Serhat55, bahçeniz çok güzel. Duvarlara çiçek de açabilen farklı sarmaşıklar dikerseniz, bir zaman sonra sıkılmazsınız. Pervane çiçekli yasemin, selukka (selluka yaprak döker, çöpü çoktur ama yanından geçiş yolu varsa güzel kokar), morsalkım (çiçek süresi uzun değil, yaprak döker ama açınca muhteşem, yaprak dökmeyenlerin arasına dikilebilir), pasiflora,... Ya da bazı duvar önlerine çiçekli çalılar dikilebilir.
Bahçeniz huzur veriyor, huzurla yaşayın. |
teşekkür ederim sevgili kiraz.Geçen sene bahçeme 2 tane tavşan almıstım onlar için duvar kenarı boyunca kafes tel çekmiştim,oraya bu dediklerinizi diksem olur heralde. tavşanlarım bu arada kaçtılar eğer merak edersiz efendim:(
|
Serhat55; Bahçeniz hayırlı olsun.
Havuzunu bize biraz tanıtsan! Nasıl çalışır, temizliği kaç günde birdir? Bitkileri neler? balığıda var mı? Sontada bitkilerini.. Ayrıca aksesuarlar dikkat çekiyor, bizimde sormaya hakkımız doğuyor. Mesela; tekerlek çok hoşuma gitti. Tekerleğin parçalarının adını biliyor musun? En dışta tek parça demire " şına" dendiğini biliyorum. Diğer parçaların adını sizden öğrenerek hatırlayalım. |
Alıntı:
|
Bahçeniz çok güzel Serhat Bey, daha çok fotograf yayınlarsanız gözümüz gönlümüz dahada açılır:) Bu arada köstebek kovucudan randıman alabildiniz mi (ilk resimde sanırım o var) ?
|
Sayın Serhat 55 ,sizi bahçemi gezerken tanıdım.Sağolun,teşekkür ederim.Bahçenizi iadeyi ziyaret ettim. Havuzun harika,bende yazlık bahçeme Zemine kalın naylon sererek,uydurma bir şey yapmıştım,bir kaç akvaryum japon balıklarımızı 4 ay kadar orada sakladık,Çok mutlu oldular. Şimdi esaslı bir şekilde yapmak istiyorum,siz zemine çimento mu veya nasıl bir madde döşediniz.Bana biraz fikir verirseniz çok mutlu dolacağım,Selamlar ,teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Havuz ve şelale çok güzel görünüyor. Bahçenizin gerçek güzelliğini yansıtan yeni fotoğraflarınızı da kesinlikle bekliyoruz. Yan ve çapraz fotoğraflara bakmak pek kolay değil. :)
Bir de köstebek kovucu resimde nerede? Nasıl bir şey? İhtiyacım olduğundan değil de merak ettim. :) |
Merhaba gilan, bi ara çok araştırmasını yapmıştım ama almak nasip olmadı. Güneş enerjisiyle çalışanlar örnekleri beğenmiştim. Şuan arsamın çevresi açık ileride çevricince alacagım işallah.
http://images.gittigidiyor.com/3492/...34929217_0.jpg |
bahçem
3 Eklenti(ler)
gölümün yeni şekli ve ördeklerim
|
Serhat55,bahçeniz çok güzel,göletinizde bu haliyle çok daha güzel olmuş emeğinize sağlık.
|
göl
3 Eklenti(ler)
devam ediyorum
|
Sevgili Serhat55 ellerinize saglık gölet çok güzel olmuş...
|
..
3 Eklenti(ler)
devam
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bahçem
1 Eklenti(ler)
1 sene önce
|
bahçem
2 Eklenti(ler)
yeni yılın ilk çimleri biçildi:)
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
devam
|
Sayın Serhat55 göletlerinize bayıldığımı söyleyebilirim,harika olmuşlar,hele içindeki o ördeklerle daha da güzelleşmişler.Bende böyle birşey yazlığa düşünüyorum ama acaba sivrisineklere davet mi çıkarırım endişesi ile harekete geçemedim.Bu düşüncemle ilgili bir bilginiz varmı acaba ? Herşey çok güzeldi,ellerinize sağlık. Görüşmek üzere.
|
Bahçeniz ve bahçenizdeki herşey çok güzel
Elinize sağlık keyifli günler dilerim :)) |
Alıntı:
Bahçe harika, havuz çok güzel, ördekler çok mutlu. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025