agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   serhat55 / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/23552.htm)

Orhan Özbilgiç 23-03-2011 20:07

Sevgili serhat55;
Bahçenizi çok beğendim. Oluşturduktan epeyce sonra gösterime açmışsınız. Yani oturmuş bir bahçe. Tabii zaman içerisinde daha birçok değişiklikler yapacak, yepyeni bitkiler kazandıracağınız muhakkak. Böylelikle daha da güzelleşecek.
Bu süreç çok keyifli. Sizde doya doya keyfini sürün. Sağlık ve mutluluklar dilerim.:)

serhat55 24-03-2011 00:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 772985)
Sevgili serhat55;
Bahçenizi çok beğendim. Oluşturduktan epeyce sonra gösterime açmışsınız. Yani oturmuş bir bahçe. Tabii zaman içerisinde daha birçok değişiklikler yapacak, yepyeni bitkiler kazandıracağınız muhakkak. Böylelikle daha da güzelleşecek.
Bu süreç çok keyifli. Sizde doya doya keyfini sürün. Sağlık ve mutluluklar dilerim.:)

çok teşekkür ederim sn.orhan özbilgiç,sizlerinde desteği ve yorumlarıyla elbette güzelleşecek güzel bir bahçe olacağına inanıyorum.Bide şunu söylemek isterim ki bahçemdeki bitkileri ayrıntılı olarak fotoraflayamadım,zaten bu fotoraflarım bahçemi ilk hazırlamaya başladığım sene çektiğim fotoraflar son bi sene içerisinde kazandırdığım bitkiler elbette var onları sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak isterim.

serhat55 24-03-2011 00:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibel774 (Mesaj 772759)
Öncelikle hoş geldiniz. Bahçeniz güzelmiş bu yıl inşallah dahada güzelleşir.

hoşbulduk sevgli sibel774 ,wallahi bizde yeni sezonu iple çekiyoruz :)

adavci 24-03-2011 20:59

Sayın serhar55,
Emek vermişsiniz,ellerinize sağlık.Her şey gönlünüzce olsun.

Uzaylı 24-03-2011 23:20

Sayın serhat55; Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzelmiş. 11. mesajdaki 4. fotoğraf ve 12 mesajdaki yine 4. fotoğraf süper güzel. Fotoğraflardaki tuğla duvar görüntüsü bu güzelliği hafif te olsa gölgeliyor. Acaba üzerine file ya da kümes teli çakıp sarmaşık türü çiçekler kaplasanız bu güzellik daha da muhteşem olacak gibi...

serhat55 26-03-2011 14:43

teşekkür ederim sevgili adavci

serhat55 26-03-2011 14:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 773736)
Sayın serhat55; Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çok güzelmiş. 11. mesajdaki 4. fotoğraf ve 12 mesajdaki yine 4. fotoğraf süper güzel. Fotoğraflardaki tuğla duvar görüntüsü bu güzelliği hafif te olsa gölgeliyor. Acaba üzerine file ya da kümes teli çakıp sarmaşık türü çiçekler kaplasanız bu güzellik daha da muhteşem olacak gibi...

öncelikle teşekkür ederim sevgili uzaylı. Sizinde dediğiniz gibi duvarın görüntüsü benimde canımı sıkıyor,duvara sarması için bir keresinde yaprak dökmeyen bi sarmaşık aldım lakin bakamdım kurudu:( ama fikriniz benmde aklıma yattı .

Kiraz 26-03-2011 15:05

Sn. Serhat55, bahçeniz çok güzel. Duvarlara çiçek de açabilen farklı sarmaşıklar dikerseniz, bir zaman sonra sıkılmazsınız. Pervane çiçekli yasemin, selukka (selluka yaprak döker, çöpü çoktur ama yanından geçiş yolu varsa güzel kokar), morsalkım (çiçek süresi uzun değil, yaprak döker ama açınca muhteşem, yaprak dökmeyenlerin arasına dikilebilir), pasiflora,... Ya da bazı duvar önlerine çiçekli çalılar dikilebilir.

Bahçeniz huzur veriyor, huzurla yaşayın.

serhat55 26-03-2011 15:17

teşekkür ederim sevgili kiraz.Geçen sene bahçeme 2 tane tavşan almıstım onlar için duvar kenarı boyunca kafes tel çekmiştim,oraya bu dediklerinizi diksem olur heralde. tavşanlarım bu arada kaçtılar eğer merak edersiz efendim:(

ligustrum 11-04-2011 16:29

Serhat55; Bahçeniz hayırlı olsun.
Havuzunu bize biraz tanıtsan! Nasıl çalışır, temizliği kaç günde birdir?
Bitkileri neler? balığıda var mı? Sontada bitkilerini..

Ayrıca aksesuarlar dikkat çekiyor, bizimde sormaya hakkımız doğuyor.
Mesela; tekerlek çok hoşuma gitti. Tekerleğin parçalarının adını biliyor musun?
En dışta tek parça demire " şına" dendiğini biliyorum.
Diğer parçaların adını sizden öğrenerek hatırlayalım.

serhat55 19-04-2011 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum (Mesaj 783906)
Serhat55; Bahçeniz hayırlı olsun.
Havuzunu bize biraz tanıtsan! Nasıl çalışır, temizliği kaç günde birdir?
Bitkileri neler? balığıda var mı? Sontada bitkilerini..

Ayrıca aksesuarlar dikkat çekiyor, bizimde sormaya hakkımız doğuyor.
Mesela; tekerlek çok hoşuma gitti. Tekerleğin parçalarının adını biliyor musun?
En dışta tek parça demire " şına" dendiğini biliyorum.
Diğer parçaların adını sizden öğrenerek hatırlayalım.

teşekkür ederim ligustrum. elbetteki sormaya hakkınız var, öncelikle biraz gölden bahsetmek istiyorum . gölümde ; süs balığı yok ancak sazan balığı ve kaya balıkları var. Bitki olarak saz bitki ve 2 çeşitte adını bilmediğim saz türü var. Bu fotoğraflar geçen seneki fotolar. Bu sene gölümü arkadan genişletip su yolu yaptım ayrıca saz bitkilerini kaldırdım , lotus çiçekleri dikicem(şu anda saksıdalar:) ) yakın bi zamanda paylaşıcam yeni resimlerini.temizliğinde sorun olmuyo su motoruyla suyunu çekip tekrardan doldurabiliyorum. Bir tane su motorum var şu su tahliyesi için kullanılanlardan. tekerleğin parçalarına gelince onları bi komşudan doğrusu parçaları hakkında bi fikrim yok:)

dogaci59 19-04-2011 23:47

Bahçeniz çok güzel Serhat Bey, daha çok fotograf yayınlarsanız gözümüz gönlümüz dahada açılır:) Bu arada köstebek kovucudan randıman alabildiniz mi (ilk resimde sanırım o var) ?

berrinb 19-04-2011 23:49

Sayın Serhat 55 ,sizi bahçemi gezerken tanıdım.Sağolun,teşekkür ederim.Bahçenizi iadeyi ziyaret ettim. Havuzun harika,bende yazlık bahçeme Zemine kalın naylon sererek,uydurma bir şey yapmıştım,bir kaç akvaryum japon balıklarımızı 4 ay kadar orada sakladık,Çok mutlu oldular. Şimdi esaslı bir şekilde yapmak istiyorum,siz zemine çimento mu veya nasıl bir madde döşediniz.Bana biraz fikir verirseniz çok mutlu dolacağım,Selamlar ,teşekkürler.

serhat55 19-04-2011 23:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 788912)
Sayın Serhat 55 ,sizi bahçemi gezerken tanıdım.Sağolun,teşekkür ederim.Bahçenizi iadeyi ziyaret ettim. Havuzun harika,bende yazlık bahçeme Zemine kalın naylon sererek,uydurma bir şey yapmıştım,bir kaç akvaryum japon balıklarımızı 4 ay kadar orada sakladık,Çok mutlu oldular. Şimdi esaslı bir şekilde yapmak istiyorum,siz zemine çimento mu veya nasıl bir madde döşediniz.Bana biraz fikir verirseniz çok mutlu dolacağım,Selamlar ,teşekkürler.

iadeyi ziyaret için teşekkürler sevgili berribb.çimonto kullandığım için yapım aşamasında kenarlarını eğimli olarak şekil verdim . Fakat bu seneki yeni bişeyler denedm gölün arka tarafından su yolu yaptım ve lotus dikmeyi düşünüyorum bi kaç hafta içinde fotoğraflarını sizlerle paylaşmak isterim

serhat55 20-04-2011 00:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dogaci59 (Mesaj 788910)
Bahçeniz çok güzel Serhat Bey, daha çok fotograf yayınlarsanız gözümüz gönlümüz dahada açılır:) Bu arada köstebek kovucudan randıman alabildiniz mi (ilk resimde sanırım o var) ?

teşekkürler doğacı59 , açıkcası bu fotolardan tam olarak bende menmun değilim bi kaç hafta içinde ***. hepimizn gözü gönlü açılcak:)köstebek kovucu işe yarıyor bu arada fakat kışın kaldırdığım için veletler yapıyolar yapcaklarını yine:)

gilan 20-04-2011 14:51

Havuz ve şelale çok güzel görünüyor. Bahçenizin gerçek güzelliğini yansıtan yeni fotoğraflarınızı da kesinlikle bekliyoruz. Yan ve çapraz fotoğraflara bakmak pek kolay değil. :)

Bir de köstebek kovucu resimde nerede? Nasıl bir şey? İhtiyacım olduğundan değil de merak ettim. :)

dogaci59 20-04-2011 17:47

Merhaba gilan, bi ara çok araştırmasını yapmıştım ama almak nasip olmadı. Güneş enerjisiyle çalışanlar örnekleri beğenmiştim. Şuan arsamın çevresi açık ileride çevricince alacagım işallah.

http://images.gittigidiyor.com/3492/...34929217_0.jpg

serhat55 26-04-2011 13:58

bahçem

3 Eklenti(ler)
gölümün yeni şekli ve ördeklerim

hanndan 26-04-2011 14:02

Serhat55,bahçeniz çok güzel,göletinizde bu haliyle çok daha güzel olmuş emeğinize sağlık.

serhat55 26-04-2011 14:04

göl

3 Eklenti(ler)
devam ediyorum

Periş 26-04-2011 14:06

Sevgili Serhat55 ellerinize saglık gölet çok güzel olmuş...

serhat55 26-04-2011 14:18

..

3 Eklenti(ler)
devam

serhat55 26-04-2011 21:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 792482)
Serhat55,bahçeniz çok güzel,göletinizde bu haliyle çok daha güzel olmuş emeğinize sağlık.

teşekkürler sevgili hanndan beğendiyseniz ne mutlu bana.

serhat55 26-04-2011 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi burak alkan (Mesaj 792485)
Sevgili Serhat55 ellerinize saglık gölet çok güzel olmuş...

çok teşekkürler burak alkan.

serhat55 26-04-2011 21:42

bahçem

1 Eklenti(ler)
1 sene önce

serhat55 26-04-2011 21:45

bahçem

2 Eklenti(ler)
yeni yılın ilk çimleri biçildi:)

serhat55 27-04-2011 13:47

bahçem

5 Eklenti(ler)
devam

berrinb 28-04-2011 23:42

Sayın Serhat55 göletlerinize bayıldığımı söyleyebilirim,harika olmuşlar,hele içindeki o ördeklerle daha da güzelleşmişler.Bende böyle birşey yazlığa düşünüyorum ama acaba sivrisineklere davet mi çıkarırım endişesi ile harekete geçemedim.Bu düşüncemle ilgili bir bilginiz varmı acaba ? Herşey çok güzeldi,ellerinize sağlık. Görüşmek üzere.

cetasule 29-04-2011 23:15

Bahçeniz ve bahçenizdeki herşey çok güzel
Elinize sağlık keyifli günler dilerim :))

mandalinci 30-04-2011 08:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serhat55 (Mesaj 792820)
yeni yılın ilk çimleri biçildi:)

Sn. serhat55,

Bahçe harika, havuz çok güzel, ördekler çok mutlu.

Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025