![]() |
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Avşa adasındaki bahçem ve balkonumdan ayrılmadan evvel fotoğrafladığım görüntüleri paylaşmak isterim :
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Sardunya ve çiçekleri
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Diğer çiçekler ;
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Cezayir menekşeleri ve çiçekleri ;
|
Bahçemden görüntüler
3 Eklenti(ler)
Bahçemdeki tohumdan büyüttüğüm Altın çilek meyva vermeye başladı
Biberler ise kızarmaktalar. |
Sayın Serilaa çiçekleriniz çok güzel eğer hazırlamış olduğunuz çeliklerden vermek isterseniz adresimi özelinize bildiririm ayrıca sezonluk çiçek tohumlarındanda alma imkanım olurmu.Şimdiden yapmış ve yapacak olduğunuz yardımlarınız için teşekkür eder sevdiklerinizle sağlıklı günler dilerim.
|
Sayın smnunal adres bilgilerinizi özelime gönderirseniz elimde kalan çeliklerden sizede
gönderirim.Selamlar. |
Benim çeliklerim elime ulaştı Sayın serilaaa, çok sevindim, fazla fazla da göndermişsiniz. Çok teşekkür ediyorum ;)
Fakat birini kurtaramadım, çürümüş maalesef. Kargoda biraz hırpalanmışlar, diğerlerini şu an yaşatmaya çalışıyorum. Umarım hepsi tutar. ( Bu arada eğer hatırlayabilirseniz hangilerinden gönderdiğinizi, isimlerini rica etsem mümkün müdür ? ) Saygılar. |
Çelikler
Sayın Gülenmelek size göndermiş olduğum çelikler ;Sardunya ve kurdela çiçeği bardakta ekili idi.telgraf çiçeği çeşitlerini sudan çıkartıp gönderdim.Eğer çürümüş desenizde çürüyen yeri kesip suda tekrar köklendirebilirsiniz.Acem halısı ve ruj çiçeği çeliklerini ise saksıdan kesip gönderdim.Biraz suda köklendirebilirseniz zayiat vermeden kurtarabilirsiniz.Aklımda kalan bunlar.
Selamlar. |
İsimler için çok teşekkür ederim sayın serilaaa. Hepsini sevdim ama ruj çiçeği :D Onu önce suya koymuştum, sonra burada olmaz deyip toprağa dikmiştim ama sizin önerinizi dinleyip şu an tekrar suya koydum. Giderse çok üzülürüm çünkü :(
|
Sevgili Serilaaa, göndermiş olduğunuz tohum ve çeliklere bugün kavuştum. Çok mutlu oldum sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
|
Alıntı:
|
Sn serilaaa bahçenizin her tarafı bütün çiçekler ayrı ayrı güzel ama ful yasemin bir başka güzel duruyor. Bu çiçeği yıllardır sahip olmak istedim nerelerden girişimde bulunduysam olmadı. Bizim buralara bu tarz çiçekler gelmiyor geliyorsa da çok pahalı oluyor. Çiçekçiden iki kere aldım ikisinde de aldatıldım. Başka bir yasemin çeşidi çıktı. Oda güzel ama ben ful yaseminden edinmek istiyorum. Bu konuda pes etmedim bir gün ful yaseminim olacak İnallah. Saygılar sunuyorum.
|
Sayın Gülenmelek ve Arzu akyürek hanımefendiler çelikleri güzel günlerde büyütüp,çiçeklerini görünüz.Selamlar.
|
Sayın Satı Uğurtan ziyaretinizden memnun oldum.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
|
Sayın gülsu bahçemi ziyaretinizden memnun oldum.Ful Yasemini ben Tropik seradan almıştım.Tahmin ediyorum kendisinde halen mevcuttur.20-50 cm arası boylarda fiatı 15 tldır.Selamlarımla.
|
Sayın serilaa göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
|
Sayın Serilaaa ;
Gık..! Söz kalmadı efendim söylemeye. Rastladığım, sağ elini kullanan nadir kişilerdensiniz. Yaşam kesitlerinizdenden anladığım kadarı ile, bu kadar çeşit yetiştiren sizin gibi biri için, ancak şirin evinizin bahçesinde yatacak yer bulunabiliyordur (2-3 saksılık yerde de idare edersiniz):))) İnşallah torunlarınızın torunları ile vede ben gibi doğa açları için de bu güzel yaşamı sağlık ile sürdürün efendim: Saygılarımla. Haa.. bi de şunu rica edecem lütfen. Sokağınıza müteahhit sokmayın, giren müteahhitlerin adresini bana bildirin yeter.)) |
Merhaba Sayın serilaaa,
Çok güzel bir eviniz ve bahçeniz var. Allah güle güle, sağlık sıhhatle oturmayı ve meyvelerinden afiyetle uzun yıllar yemeyi nasip etsin. Sizinle öteki kardeş siteden tanışıyoruz ancak benim orada ki nickim ile burada ki nickim farklı. Neyse bu konuyu daha sonra bilahere görüşürüz. Buradan açıktan öteki nick adımı vermeyi şimdilik düşünmüyorum. Çünkü öteki sitede ki herkes hemen hemen burada. |
Merhaba sn.serilaaa. Bahcenizdeki portulaca umbraticola nasıl acaba.
İstanbulda balkonunuzda varmı :rolleyes: Bir de yakınlarda gidecekmisiniz avşa ya ayıp olmazsa sorsam (sordum bile) |
Merhaba sayın serilaaa.
Anladığım kadarı ile sürekli Avşa adasında kalmıyorsunuz. Siz ada da değilken kim bakıyor onca çicek ve bitkiye ? Sakın giderken, dönerken yanımda getiriyorum demeyin. :( |
Sayın serilaaa, bu sabah erkenden sizin bahçenize daldım.
Sabah erken olunca doya doya dolaşmaya vakit bulabiliyorum. Güneş yükselince kendi yapacağım işler aklıma gelince kendi bahçeme çıkmak zorunda kalıyorum. Çok güzel ve çok emek verdiğiniz her haliyle belli olan bahçenizde dolaştım. Sardunyalarınızı okşadım, begonyalarınızı-vinkaları doya doya seyrettim. Sayenizde bu güne güzel duygular ve olumlu olarak başlayacağım. İnşallah bu güzellikleri bütün sevdikleriniz harika torunlarınız ile daha uzun seneler beraberce yaşarsınız. Fırça çalısı yok mu yoksa ben mi göremedim. Eğer yoksa benden size mini bir fidan hediye olsun. |
Sayın mrduran iltifatınıza teşekkür ederim.Yazlık yerlerde müteahit pek bulunmuyor.Selamlar
|
Alıntı:
sağlıklı ve huzurlu oturmayı nasip etsin.Selamlar. |
Alıntı:
Avşa adasında balkonda bıraktım.Maalesef Avşa adasına bir daha Nisan veya Mayıs aylarında ekim ve bahçe düzenlemesi için gideceğim.Bütün kış bahçe ve balkon bakımsız kalmakta.Selamlar. |
Alıntı:
devamlı kaldığım 4-5 aydır.Dönerken güzellerimden ayrılamadığımdan bazılarını yanımda İstanbul'a taşımaktayım.Baharda ev içersinde fide hazırlayıp,Nisan-mayıs aylarında fasılalarla gidip dikim yapmaktayım.Selamlar. |
Sayın Güler hanım bahçemi ziyaretinizden memnun oldum.Ne yazık ki ben yoktum.Fakat
telafi etmek isterim.Yaz sezonunda Erdeğe indiğinizi laf arasında söylemiştiniz.Böyle bir günde Erdek'ten motora binip,eşinizle güzel bir deniz sefası ile Avşa adasına gelebilirseniz bahçemde sizleri ağırlamaktan onur duyarım.Bu arada bahsi geçen fırça çalısı fidesini de elinizde dikebilirsiniz.Size ve ailenize Sağlıklı,huzurlu ve bol çiçekli günler dilerim. |
sayın serilaaa 140 nou mesajdaki pasiflora dan tohum veya celik paylaşmak iserseniz lütfen benide listeye yazın [eşim bunlara gülen çiçek diyor] imkan varsa şimdiden teşekkür ederim saygılar
|
Sayın Selahattin 67 Ağustos ayında avşa adasında meyvalarından çıkardığım tohumlar ile
çelikleri forumdaki arkadaşlara paylaşım yapılmıştır.Bahsi geçen pasiflora bitkisi avşa adasındaki bahçemdedir ve oraya gitme imkanım yoktur.Allah kısmet ederse seneye ağustos-eylül aylarında yeniden yazar veya özelime mesaj atarsanız meyva,tohum,çelik gönderebilirim.Selamlarımla. |
Teşekkür ederim zamanı gelince sizi rahatsız edeceğim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025