![]() |
5 Eklenti(ler)
Bu sene Avşa adasındaki bahçem ve balkonumdan görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
5 Eklenti(ler)
Portulaca umbraticola :
|
5 Eklenti(ler)
Kadife çiçekleri:
Eklenti 318973Eklenti 318974 Sarı kız Eklenti 318975 Bodrum papatyası Eklenti 318976 Ceylan sardunya Eklenti 318977 |
5 Eklenti(ler)
Balkondaki kaktüs ve succulentlerim.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
5 Eklenti(ler)
Balkonda açan çiçekler ;
Kırmızı ve beyaz petunya Eklenti 318995Eklenti 318996 Beyaz sardunya Eklenti 318997 Mine çiçeği Eklenti 318998Eklenti 318999 |
5 Eklenti(ler)
cezayir menekşesi :
Eklenti 319001Eklenti 319002 Bodrum papatyası Eklenti 319000 Yaz begonyası-şeker begonya Eklenti 319003 Yaprak güzeli Eklenti 319004 |
5 Eklenti(ler)
Bahçe ve balkondan görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe ve balkon görüntüleri
|
Sarı kıza ve boncuk bitkinize bayıldım bayıldım maşallah :)
|
Yener bey maşallah coşmuş hepsi :)
|
Ellerinize sağlık Yener Bey, her taraf rengarenk, çok güzel görünüyorlar ;)
186. mesaj, en son fotoğraftaki yeşil beyaz yapraklı bitkinizin adını öğrenebilir miyim ? |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Avşa evimdeki balkondan görüntüler :
|
5 Eklenti(ler)
Devamı .
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler :
Nar ağacımın ilk meyvesi Eklenti 323337 Fındık da meyva vermeye başladı Eklenti 323338 passiflora caerulea çiçek ve meyveleri: Eklenti 323339Eklenti 323340Eklenti 323341 |
5 Eklenti(ler)
Bahçemden görüntüler :
|
Alıntı:
En içten saygı ve selamlarımla... |
Alıntı:
bitkide mutabıkız,diğer adları ise vinka-cezayir menekşesi-pervane çiçeği de denilmekte.Bilimsel adı ise Catharanthus sözcüğü ‘kusursuz çiçek’ anlamına gelmekte olduğunu bir yerlerde okumuştum.Yanılmışta olabilirim.Yine de teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
masallah sayfaniz cicekleriniz rengareng cok guzel.elleriniz dert gormesin.gercekten cok begendim.
|
Bahçenin bulunduğu şehir
Bahçenin büyüklüğü Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı? Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel) Bahçede bulunan ek alanlar (limonluk, çardak, sebzelik, havuz vb.) nelerdir? Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı? Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı? Varsa çok özel bir bitkinizin adı? Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz? Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl? Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? Toprak özellikleri Kompost yapıyor musunuz? Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu? Zirai mücadele yapıyor musunuz? Hangi hastalık ve zararlılara karşı, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Bahçeniz organik mi? Hangi tip gübre kullanıyorsunuz? Bahçenizde fare, manas gibi zararlılar var mı? Sulamayı (vahşi, yağmurlama, damlama, terleme) ne şekilde yapıyorsunuz? Bahçenizin yerleşim alanının sağı ve solu dağ mıdır? Bitkileriniz soguk alıyor mu? İyi ki yapmışım dedikleriniz neler? Tetanoz aşısı oldunuz mu? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025