![]() |
Sayın cetasule;İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
|
Sayın nurguldk; Antep fıstığı Yanlış hatırlamıyorsam Ayaş,Güdül tarafında yetiştirilip satılıyormuş.Yani Ankara kışına dayanıyor.
|
Sayın akhisarlı çok teşekkür ederim.İyide oluyor mum ışığında çay keyfi.Elektiriğimiz bağlandı.Hanımın değimiyle Edison bizim evede geldi. :) Bahçede yazın gelmesiyle hızla sebzeler büyüyorlar.Ağaçların hemen hepsi tuttu. Bir iki nazlanan var.Onlara'da yoğun bakım uyguluyorum :)İnşaaallah tutacaklar.Evin çatı saçakların altlarına çepeçevre beton atıyoruz.Hasılı iş çok.Bu hafta hidrofor ve borular,iki adetde 500lt.tank alacağım.Evin su işlerini halletmiş olacağım.
|
Çok kolay gelsin, merakla izliyorum bahçenizi..!
|
Sayın csydn; teşekkür ederim.
|
sizin ağaçlar büyümüş hocam biz daha çok başlardayız
|
Sayın ayhan219;benim ağaçlar bu yıl baharda dlkildiler.Baş sayfalardaki bahçedeki ağaçlar 10 yıllık.son sayfalardakiler yeni bahçemin ağaçları.
|
minarisli hemşerim minaris şimdi orhanlı diyemi geçiyor yeni adı nedir
çileklerden hasat yapıyormusun lezzetli oldumu |
Merhaba. Orhaniye mahallesi diye geçiyor.çileklerin yerini değiştirdim. yeni yeni 1 kğ kadar oldu.Selahatttin beyden aldıklarım çok güzel.
|
sebze bahçesi
5 Eklenti(ler)
mevsimin ilk kabaklarından mücvel yaptık afiyetle yedik.
|
2 Eklenti(ler)
Domatesler Ayaş.Büyümeye başladılar.
|
Mutfak
2 Eklenti(ler)
Mutfağımız nihayet tamamlandı. odalar ve salonunda parkeleri döşendi. Ev eve benzedi galiba.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe yavaş yavaş kendine geliyor
|
4 Eklenti(ler)
güzelliklere devam edelim.
|
4 Eklenti(ler)
Emek yoğun çalışmanın ürünleri
|
4 Eklenti(ler)
Bu haftaki görüntülerin sonu.Devamı haftaya inşaaallah.Fasulyeler'de minik minik fasulye vardı.Seyretmesi keyif veriyor insana.
|
sayın minarislim merhaba;
bahçeniz muhteşem görünüyor maşallah. nektarin ağaçı çok bebek olmasına rağmen ne kadarda çok vermiş öyle. meyveleri olgunlaştıysa çok bekletmeyin dalları kırılmasın. ona bakmaktan ben yoruldum. emeğinize sağlık.. minaris ( orhaniye ) değilmi. bende yakın sayılırım.. saygılarımla.. |
hemşehrim bahçen güzelliğine güzellik katmış, afiyet olsun
|
Sayın bozo.606;Teşekkür ederim. ''Orhaniye''doğrudur.Siz nerdensiniz?Bu yıl dikildi ağaçlar.
|
Sayın Yakup bey teşekkür ederim.Uğraşıyoruz.
|
Alıntı:
ağaçlar çok kaliteliymiş gerçekten saksılı mıydı açık kök mü? valla hayran kaldım. allah nazardan saklasın maşallahı var.. |
Sebzeleriniz maşallah çok verimli görünüyor. Yetiştirdiklerinizi afiyetle yiyin. Bizim kabaklar daha dört yaprak domatesler nohut kadar. Bu arada mutfağınız çok güzel olmuş güle güle kullanın. Haftaya artık fasulyeleri seyrederiz.
|
afiyet olsun sayın minarislim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Minarislim;
Çok zamandır bahçenize uğramamıştım. Siz bu arada epeyce bir yol almışsınız. Ev daha güzelleşmeye başlamış. En önemlisi mutfak tamamlanmış. Güle güle oturun. Bahçenizde sebzeler yinede buralara göre erken meyvelenmişler. Bizimde kabak, salatalık ve fasulyeler dışında, hiç bir yazlık sebzemiz meyve oluşturmadı. Henüz yeni çiçekleniyorlar. Sizin gönderdiğiniz, kavunların çekirdeklerini diktim. Bu seneki iklim koşulları nedeniyle sadece 4-5 öbekte çimlendiler. Henüz çiçeklenmediler. Eğer kavun elde edebilirsem, ilk fotoğraflarını sizin bahçede sergileyeceğim. Selam ve sevgilerimle, kolaylıklar diliyorum. |
Orhan abi hoş geldin bahçemize.Yavaş yavaş işler yoluna giriyor. hafta sonları gidiyoruz. ancak bu kadar oluyor.Kavunlar İnşaalah bol bol olurlar.Bu yıl yaz geç gelince aynı sorunlar bizdede vardı. biberler boy atmadan çiçeklemeye başladılar.Bendde size Selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.ellerinizden öperim.
|
Bahçe
5 Eklenti(ler)
Bu hafta daha iyi sebze var.
|
5 Eklenti(ler)
salatalıkların tadına baktık.bol bol kabak var.:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025