![]() |
3 Eklenti(ler)
devam etmek gerek,durmak bize yakışmaz.Yorgunluk yooooook.
|
Alıntı:
|
Misafir.
5 Eklenti(ler)
Akşam kapımıza gelen misafirimiz.Sevimli .
|
2 Eklenti(ler)
Misafirmizin fotoğraflarına devam.....
|
sayın minasislim,
galiba sizin kedi armut yemiyor. bana gönderin de; benim karbeyazım ona, karpuz ve domates yemesini öğretir.:D bu arada biliyorsunuz, bahçeleri gezip karnımı doyuruyorum. sizin bahçe de, aç kalınmayacak bahçelerden, her gelişimde karnımı tıka basa doyurup gidiyorum. bahçenize ve emeğinize sağlık. saygılar |
1 Eklenti(ler)
G:D:Doji berrinin benim bahçedeki ilk fotoğrafları.İnsanın hoş geldin diyesi geliyor.
|
Alıntı:
Saygılar |
5 Eklenti(ler)
fotoğraflara devam edelim.............
|
5 Eklenti(ler)
Güller ve çiçekler anlam katar hayatımıza....
|
5 Eklenti(ler)
:).........:)............:).........:):d
|
5 Eklenti(ler)
Domates güzelleri bunlar...........
|
5 Eklenti(ler)
Görüntüleri birde düzgün yükleyebilsem daha iyi olacak.
|
Alıntı:
|
bahçeden kış manzaraları
5 Eklenti(ler)
Dağlarda kar var.Seyri güzel oluyor.Fakat insanı üşütüyor.Birde dereye koyacağım büzler iki adet olacak .Üzerine yol yapacağım.Köprü olarak kullanacağım.
|
Kolay gelsin,Yapaçağınız çok iş var.
Saygılar |
teşekkür ederim.çok çalışmamız gerekiyor çok.
|
Sayın Minarislim meyvalar çok güzel.Kırmızı armut tan bulup aşılamam lazım.Kolay gelsin.
|
Ben size aşı kalemi gönderirim. Ne zaman isterseniz.
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç fotoğraf yükleyelim.Kar manzaralı
|
Maaşallah bahçenize. Ampül domateslere benimde merağım var nasıl memnun kaldınızmı lezzet veya verim açısından.
|
çok verimli fakat ufak oluyor. Ben daha büyük hayal etmiştim.
|
5 Eklenti(ler)
Geçen yıldan görüntüler.arılar vızır vızır çalışıyorlar.Bahara özlem çektiğimiz bu günlerde baktıkça içimiz ısınıyor
|
5 Eklenti(ler)
Güzelliklere devam edelim.Sıcacık yaz gecelerini özledik.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçe içerisinde gezinmeyi,çalışmayı, toprağa bölenmeyi özledim
|
5 Eklenti(ler)
Özledik yazı özledik........................................... .................................................. .......
|
Hafta sonu ağaç dikeceğim.Atatürk orman çifliğin'den iki Amasya elması ,bir tanede Ankara armudu,Mevlana üzümü,Keçi memesi (hafız ali'de deniyor)üzümü dikeceğim.Bir dostumdan da Hasan dede ve kara gevrek gelecek onları'da dikeceğim.Anlayacağınız hafta sonunu iple çekiyorum. :)
|
Sayın Minarislim, Maaşallah, büzler yerine konmuş, zoru bitmiş, azı kalmış. Portakalda Ankara'da bu sene siftah yapar herhalde. Kolay gelsin.
|
sayın zafersu; teşekkür ederim.İnşaallah çiçek açar'mı dersiniz?Bir süprizim daha var!Haziran'da yazacağım.Avustralya karadutu'da zararsız kışı çıkardı.Bu kış bir şey olmadıysa bir daha olmaz sanırım.
|
Sn. minarislim fotoğraflardaki flying dragon mu, dışarda mı duruyor? Ben Kırşehirde evin içinde bakıyorum ama dışarda oluyorsa ve özellikle de bu kışı atlatabildiyse ben dışarıya çıkarayım
|
sayın alperfect evet .iki yıldır dışarıda dikili.Bu yıl çok soğuktu.-30 ları gördü sapasağlam ayakta maaaşallah
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025