![]() |
Sayın Minarislim evet toplantılar oluyor ama ben katılmadım hiç.Ankara konusu altında tam da bugün sn.gilan bu konuyla ilgili yazmış. http://www.agaclar.net/forum/showthr...912#post789912
Ankara'daki bahçeleri görmek hoşuma gidiyor ne yazıkki Ankara'dan Ege Akdeniz Karadeniz'den olduğu kadar üye yok.Ankara'daki üyelerin bahçelerini gördükçe neler yetişip yetişmeyeceği konusunda bilgileniyorum.İnşallah sizin bahçenizde diğerleri gibi bu yaz uzun yol kat eder. |
bahçe
2 Eklenti(ler)
Salon ve odaların parkeleri döşenene kadar mutfağı oda gibi kullanacağız.
|
Gün akşam oldu
3 Eklenti(ler)
Bu bugün yine çabucak akşam oldu. İşleri bitirmeye gün yetmiyor.Gün devrildi,akşam oldu.İşi bitirmeden paydos oldu.:(
|
Mutfağın kapı camını takmamış getiren ustalar.Bizde soğuğu engellesin diye örtü ile yapattık:)Katalitiğide yaktık.Önündeki ızgarayada bir çay koyduk.Ohhh deymeyin keyfimize.Varsın elektrikte olmasın.Mum ışığında oturduk.Mutluluk bu işte.Harikaaaaaa.:) :)
|
Sayın Minarislim; Allah mutluluğunuzu daim etsin. Okuyup resimlere baktıkça, ne güzel dedim. Biz de bu kadarı da yok daha. Kalmak için dört duvar yapabilsek biz de mutlu olacağız inşallah. Umarım dilediğiniz her şey su gibi akıcı bir şekilde gerçekleşir. İleride bir gün şöyle geriye resimlere baktığınızda, neredeeen nereye dersiniz. Kolay gelsin...
|
Evinizde ve bahçenizde çiçeklereksik olmasın.
Güle güle oturun. |
Sayın Uzaylı;Teşekkür ederim.Amin.Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.Sizinde olur inşaallah .Geçen yıl bizde ah bir dört duvar yapsak diyorduk.Bu hale geldik.BU hafta sonu Dört karık yaptık.Tere,maydonoz kıvırcık ektik.Bir karık da çilek ektik.Diğerlerine yağmur müsaade etmedi.Gelecek hafta sonuna kaldı.
|
Sayın sevim hanım;Teşekkür ederim.İnşaaallah.Formdaki bahçesi olan arkadaşlardan çok şey öğreniyorum.Ankara da neler yetişebileceği hakkında.Özellikle çiçek konusunda hanımlardan çok şey öğreniyorum.Bilgisayarın başında fazla vakit geçirmeye zamanım olmuyor.Emekli olduğumda o vaktide bulacağım.Her arkadaşıma minnettarım.Bilgi paylaşıldıkça mutlu ediyor insanı.
|
Merhabalar minarislim,
bahçenizde evinizde Allah huzur içinde yaşamayı nasibetsin.inşaat süreci zordur ,bizimde 2 sene sürdü inşaat.süreçler aynı ustalar birini yapar birini yıkar,yok elektrik,yok doğalgaz derken bitti çok şükür.sizde sona gelmişsiniz. Maşallah bahçenizde ürün çeşidiniz cok fazla,bizlerede neyi nasıl yetiştirmemiz konusunda bilgide veriyorsunuz. ..... bitkilerinizde ailenizle huzurlu günler sizin olsun |
1 Eklenti(ler)
Meraklısına;Portakal ağacı baharda tekrar yapraklarını açtı.Sorunsuz kışı çıkardı.
|
3 Eklenti(ler)
Kışın diktiğim ağaçlardan biri.Adını bilmiyorum.Ne ağacı olduğunu'da merak ediyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Mutfak kapısının camını taktım. Perdeyide eşim Diktirdi. Hafta sonu onu'da yerine taktık. Yavaş yavaş yoluna giriyor işler.Otuz kadar asma fidani diktim.Çok yoruldum çoooooook.
|
Kirazlı perde ne kadar şirin öyle.
|
Teşekkür ederim.Bordürler bordo olunca eşim şık olacağını düşünmüş.
|
Sayın hemşehrim;
Öncelikle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkür ederim. Gojilere lan ilim çok eğer uygun türü bulabilirsem bende 6 döneüm yere ekmeyi düşünüyorum gojilerle ilgili paylaşımlarda bulunursan teşekkür eerim. A.E.O |
Yakup bey teşekkür ederim.Gelecek yıl paylaşım yaparım .Çok güzel olur büyük bir goji bahçesi.İnşaallah dileğiniz gerçekleşir.
|
Ağacınız süs şeftalisi.
|
SAYIN A.ŞAHİN;Teşekkür ederim.
|
Pazar çalışması
5 Eklenti(ler)
AyaşDomates fidelerini bugün bahçeye diktik.Bahçe sürülünce ağaçlar ortaya çıktılar.
|
''Karnın yardım kazma ilen belinen.Yine beni karşıladı gülünen''
5 Eklenti(ler)
Rahmetli Veyselin dediği gibi yaptık.Kazma ile belinen yırtık toprağı.Bize dolu dolu Sebze,meyve versin diye.:p
|
5 Eklenti(ler)
Böğürtlen ve ahududuların keyifleri gayet yerinde.İnşaallah dolu dolu meyve verecekler.
|
Arkası yarın artık.Çok yorulduk çooook.
|
5 Eklenti(ler)
çilekler çiçekteler kabaklar çıkmaya başladı. yamadaki çukurlar asma çeliklerin çukurları.inşaallah hepsi tutar.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda antep fıstığı .Çekirdekten bittiler.
|
Yağmur
5 Eklenti(ler)
Yağmur var hafta sonu bizim oralarda.
|
Allah tadınızı bozmasın
Allah kolaylık versin Evinizde - Bahçenizde Mutlu sağlıklı huzur dolu günler dilerim |
Alıntı:
|
size kolaylıklar diliyorum bahçenizi beğendim .katalitik çayı da bir başka güzel oluyor .söğüt dalı közündeki kadar kokulu olmasada güzel . of of diye diye yamacıda belleyeceksiniz gibi görünüyor.
|
[QUOTE=nurguldk;810800]Antap fıstığına hayret ettim. Çekirdekten nasıl oluyor. Bir de Ankara'da yaşayabiliyor mu?[/QU Antep fıstığı Ankarada yaşıyor
|
3 Eklenti(ler)
yorumsuz geçiyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025