![]() |
Bahçeyi başıboş köpek istilasından kurtardık.Bahçe kapısını da yaptığımız zaman işlem tamamlanacak.Sürgülü kapı yapmayı düşünüyorum.Malzemesini alıp kendim yapacağım.
|
11 top 1,5 metre yüksekliğinde örgü tel kullandık.80 adet 2 metre yüksekliğinde direk kullandık.Çukurları 50 cm derinliğinde açtık.Direkleri çukurlara taş ve beton ile sağlamlaştırdık.Direkleri 50 cm derinliğinde çukurlara gelecek şekilde sabitledik.Her direk arası 3metre oldu.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bahar çalışmaları devam ediyor
|
devam ediyoruz
|
5 Eklenti(ler)
Hafta sonu bahçenin bağın sürülme işlemleri tamamlandı.bende bittim yani.avuçlarımı kapatamıyorum
|
5 Eklenti(ler)
kahvaltıda tava'da sucuk iyiydi(illa'ki).:D Yumurtalı olsa iyi olacaktı fakat evde yumurta yoktu.
|
Alıntı:
|
Alırım ne zaman istiyorsun
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler
|
4 Eklenti(ler)
cevizler büyüyor.bir iki meyve var
|
5 Eklenti(ler)
ceviz fidanlığı.tohumdan üretim
|
5 Eklenti(ler)
meyve ağaçları yıl yıl büyüyorlar
|
4 Eklenti(ler)
çilekler kızarmaya başladılar
|
Elinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor.
|
Teşekkür ederim.uğraşmak gerekiyor.Haftada bir günde zor oluyor.Akşam oturup'da çay içince yorgunluk bir nebze gidiyor.Daha çok iş var.Bahçe düzenlemeleri yapılacak.
|
burdan yapılanları izlemek pek güzel ancak kendi annem ve babamdan biliyorum çok yorucu işler...kendi elinle yetiştirdiğin ürünleri tatmak gibisi de yok gerçi...kolaylıklar diliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler...........
|
5 Eklenti(ler)
meyve ğeçişi devam ediyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe kapısı yapıyorum.....
|
3 Eklenti(ler)
Kapıyı bitirdim.Gece 1 de hanımla taşıdık montajını yaptık. boyasını'da gece saat 1,5 da bitirdim.Rahat rahat uykuya daldım.
|
Alıntı:
:D |
Hasadınız bol olsun.
Bahçe işi ne kadar yorucu olsa da insanın kafasını dinlendiriyor. Kafa yorgun oldu mu vücut iyi çalışmıyor onun için bahçede çalışmaya devam. :D |
Teşekkür ederim.Durmak yok ,çalışmaya devam.
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar. Bu yıl gojiler çok verimliler.bol bol meyve veriyorlar.Eşe dosta uğrayana ikram edip tattırıyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Bu domates san marzino sanırım.Tohum takas şenliğinden gelmişti.Santini kızarmaya başladı.Bahçemizin yeni sakinleri bunlar.
|
1 Eklenti(ler)
hatmi çiçeği.Sessiz sakin çiçeklenmeye devam ediyor.
|
Maaşallah çok güzel gelişen bir bahçe
|
Çok teşekkür ederim.Sıra kendi yaşam alanlarımıza geldi.Onların düzenlenmesi ve yapımı var.
|
Merhaba bu sene kavunlar ne alemde hiç bahsetmiyorsunuz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025