![]() |
Merhaba.Kavunların çapasını yaptık.Ramazan dolayısıyla gidip göremedik.Fotoğraf'da yok tabii'ki.
|
Alıntı:
|
Selam.Ankara kavunu tarlada tohumdan hasat'a kadar sulanmaz.Tadı'da ondan'dır. sulanan kavunun tadı bizimkini tutmaz.İki kere çapa yaparız.Çapa, sulama yerine geçer derler bizde.
|
Sayın Minarislim,
Bugün bahçenizi ilk sayfadan itibaren tek tek okudum. Bizde sizin ilk sayfalarda anlattığınız kısımdayız... İnşallah bu aşamalara geliriz bizde.... Eşimde bende çalıştığımız için hafta sonu 1 gün gidebiliyoruz. Ama sizin başardıklarınızı görünce 1 günde olsa neler oluyormuş diye ümitlendim. Bize ev yapmadık, 21 m2 konteyner koyduk. Mutfağı ve tuvaleti olduğu için şu aşamada bize yetiyor. Ev belki düşünürüz ama şimdilik 1 gün için ev masrafına girmeyelim dedik. Bir kısmına ağaç bir kısmında sebze diktik. Ağaçlarımızın daha ilk yılı olduğundan şimdilik tutup tutmadıklarıyla ilgileniyoruz. Sizlerden öğreneceğim çok şey var diye görüyorum. Mahsülünüz bol, bereketli olsun... |
Çok güzel yapmışsınız. Allah kolaylıklar versin.Bahçenin durumu her yıl değişiyor,güzelleşiyor.İstediğiniz bir şey olursa seve seve gönderirim.Yardımım olursa ne mutlu bana. Allah kolaylık versin.Ürününüz bol,ocağınız esen olsun.Selamlar,saygılar.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=fındıkçı74;1182426]sayın Minarislim o kavunların tohumlarından nasıl temin edebilirim nerede bulurum saygılar selamlar.[/QUO,
Ben size göndereyim. |
[QUOTE=Minarislim;1182529]
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
San Marzino'lar büyüyorlar.Verimleri'de gayet iyi.
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler devam.........
|
5 Eklenti(ler)
bu güzeller çok güzeller.Geçen seneden daha iyi domateslerimiz.Süper meyve tutumu var.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin gök boncuğu fındık ağacımız
|
5 Eklenti(ler)
Gezintiye devam edelim.
|
4 Eklenti(ler)
Kadife çiçeğide yakışıyor sebzelerin arasına. kardeş bitkiler...........
|
5 Eklenti(ler)
Patlıcanlar yeni yeni çiçekdeler.bir iki patlıcanı da var.
|
2 Eklenti(ler)
bunun adı kırmızı (Turkısh Red).Kırmızı patlıcan.nasıl tüketildiğini bilmiyorum.Yemek tarifi olan varsa yazsın.Yoksa hanım beni fena paylıyor bu ne biçim patlıcan diye:(
|
3 Eklenti(ler)
Bu yıl maaşallah bu sene çok güzel meyvelerimiz oldu. Ağaçlarımız küçüğk olduğu için az fakat lezzetli.
|
5 Eklenti(ler)
fotoğraflara devam.......
|
1 Eklenti(ler)
bahçeden görüntüler
|
3 Eklenti(ler)
takasdan gelen santiniler.kütür kütür erik gibi.Çeri cinsi domatesler.
|
5 Eklenti(ler)
patlıcanlarımız.......
|
Alıntı:
Normal patlıcanlar gibi her türlü yemeğini yapabilirsiniz özellikle dolması güzel olur. Hasat zamanı rengi kızarmaya başladığı zaman geç hasat fazla çekirde oluyor. Birde eşe dosta göstererek bu ne diye sorarak hava atarsınız.:) Tüm ürünleriniz geçen yıla göre daha verimli olmaya başlamış. İnşallah daha güzellerini yetiştirirsiniz. |
Sayın smnunal; Teşekkür ederim.Deneyeceğim.Sizden gelen patlıcanlarda büyüyorlar.Tohumların birçoğunda 3.yılları.Yıl'lar geçtikçe onlarda buraya alışıyorlar galiba.Yerelleşiyorlar.Her zaman desteklerinizi bekliyorum.
|
Sayın Mimarislim,
Patlıcanların alt yapraklarını budarsanız daha güzel gelişim gösterirler birde haşereler için özellikle kırmızı örümcek ve külleme hastalığına karşı tedbirli olmanızda fayda var. Destek için her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Muğladan selamlarımla. |
Sayın smnunal;uyarınız için teşekkür ederim.Desteğinizi her zaman beklerim. selamlar saygılar.
|
Nickinizden aynı köylü olduğumuzu anladım : ) Doğma büyüme ankaralı olarak yeni yeni köyümüze adepte oluyorum.
Bahçeniz çok güzel lezzetli berektl ürünler dilerim. |
merhabalar.Sayın şehirli.Köye geliyormusunuz?Hafta sonları ben bahçedeyim beklerim.
|
Merhaba hemşerim.
Köye ev yaptırıyorum ticaretle uğraştığım için boş vaktim ev işlerine gidiyor yinede uğramaya çalısırım davetin için Tşkr ediyorum.. |
2 Eklenti(ler)
aralık ayında bahçede çektiğim fotoğraf. son gojiler.
|
1 Eklenti(ler)
Ankarda YENİMAHALLE YEŞİLEVLERDE ZEYTİN AĞACI
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025