agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Zeki Yağlı / Bahçem (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/21267.htm)

Zeki Yağlı 14-07-2013 09:45

Adalet Hanım merhaba,

Nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Bahçem bu sene biraz daha fark etti:)

Sizin Rudbeckia kışı geçirdiğine göre yaylada hava bayağı yumuşak.

Adını sorduğunuz bitki Solidago = Altınbaşak.

Selamlar sevgiler

hozat 14-07-2013 12:00

Sayın Zeki Bey,

Emek, sabır ve bilginin ortak paydasında birleşen güzellikleri görmeyi çok arzu ederdim.Bir gün mutlaka çıplak gözle bu görsel şöleni izleme fırsatı yararatacağım kendime.

Bol renkli,bir o kadar da ahenkli bahçenizden, mutluluk çiçekleri hiç eksik olmasın.Saygılarımla..

h_dogan 14-07-2013 14:40

Tek kelime ile "muhteşem". Ellerinize ve yüreğinize sağlık.

Zeki Yağlı 14-07-2013 20:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 1179670)
Sayın Zeki Bey,

Emek, sabır ve bilginin ortak paydasında birleşen güzellikleri görmeyi çok arzu ederdim.Bir gün mutlaka çıplak gözle bu görsel şöleni izleme fırsatı yararatacağım kendime.

Bol renkli,bir o kadar da ahenkli bahçenizden, mutluluk çiçekleri hiç eksik olmasın.Saygılarımla..

Sevgili Hozat,

Nazik düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Merak edenler için bahçem ziyarete açık.
Cumartesileri genelde evde oluyorum.
Pazarları ise bahçede çalışma günü.

Uygun bir zamanınızda haberleşelim beklerim.

Selamlar, sevgiler

ykolko 16-07-2013 14:34

Zeki bey sizin toplantıda hediye ettiğiniz Alstroemeria ( '' Alstroemeria dandy candy '' | ykolko ( Plants ) ) tekrar teşekkürler, şimdiden alstroemeria 'nın farklı türlerinin tohumunu aramaya başladık bile :)

Zeki Yağlı 17-07-2013 21:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykolko (Mesaj 1180399)
Zeki bey sizin toplantıda hediye ettiğiniz Alstroemeria ( '' Alstroemeria dandy candy '' | ykolko ( Plants ) ) tekrar teşekkürler, şimdiden alstroemeria 'nın farklı türlerinin tohumunu aramaya başladık bile :)

Yurdaer Bey,
Alstroemeria, insana renk seçiciliğini bile unutturur:)
Balkon için bodur cinslerini araştırın.
Bende iki farlı rengi daha var.
Onlardan da hazırlayacağım sizin için.
Selamlar

ykolko 30-07-2013 18:58

Evde olmadığım için mesajınıza geç cevap verdim kusura bakmayınız, haklısınız çok güzel bir bitki bodur ve normal her rengini araştırmaya başladım bile :) teklifinize de çok memnun oldum, sağ olun.
Selamlar ve tekrardan teşekkürler.

SUDEM 16-09-2013 14:00

tohum anlatımınızı çok beğendim ordan bahçenize daldım ama çıkamadım.maşallah....

sonkez 16-09-2013 14:13

Bahçeniz,çicekleriniz muhteşem...Beni kendilerine hayran bıraktılar...Emeklerinize sağlık...

Zülfinaz 30-10-2013 12:43

Muhteşem resimler

nildasamlı 05-11-2013 11:51

bahçeniz gerçekten çok güzel. bana ilham kaynağı oldu. henüz yeni başlıyorum bahçemi düzenlemeye. böyle dinlendirici düzenli ve dolu dolu bir bahçe için emeğinize sağlık.

Yaylacı 15-11-2013 18:14

Sayın Zeki bey, ellerinize gönlünüze sağlık. İçinizdeki sevgiyi tümüyle bitkilerinize ve bahçenize verdiniz, bir de çok alçak gönüllü bir sunum gerçekleştirip herkesin faydalanması için elinizden gelen tüm bilgileri de yansıtmışsınız. Henüz bahçenizin tamamını gezemedim, tamamını gezmek hemen olmuyor çünkü tüm bilgileri de içime sindire sindire okuyorum. Bu bilgilerden çok faydalanacağız, beni ve eminim ki tüm üyeleri tam bir doğa aşığı haline çevireceksiniz. Bahçenizi gezmeye devam edecek, size hergün misafir olacağım. Teşekkürler, ellerinize emeğinize sağlık. Saygı ve selamlarımla üstadım...

serkan_istanbul 14-02-2014 14:30

ellerinize sağlık bir sattir sizn bahçeyi doşaıyorum ellerinize sağlık.

Nilüferce 23-02-2014 19:35

tek kelimeyle harika ...

Bahçe de dolaşırken çıkmak istemiyor insan

woltran25 24-02-2014 11:24

Zeki bey bitkilerinize özellikle çiçeklere bordo bulamacı kullanıyormusunuz ? Ben Kafkas orman gülüne kasım sonunda kullandım galiba bahçemin kış güzelini kaybettim. Birde yavaş büyüyen bir bitki İnşallah tamamen ölmemiştir diye umuyorum

Satı Uğurtan 14-04-2014 20:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zeki Yağlı (Mesaj 746378)
Arum italicum yaprak güzelliği için yetiştirilen bir bitki. Kışın Aralık-Nisan döneminde çok gösterişli yaprakları ile, dönem itibarı bahçelerde pek rekabet olmamasından yararlanıp gönülleri fethediyorlar.

marmorantum mermer görünümlü demek. Eskiler adıyla müsemma derlerdi.

30-40 cm yüksekliğinde, gölge, yarı gölge, serin yerlerde yetişiyor.

Çiçek ve daha sonra kırmızı meyveleri var ama yaprakları ayarında değil.

Tohumdan kolayca yetişiyor.

25 Aralık'tan:

Eklenti 189925

Eklenti 189926

23 Ocak 2011'den:

Eklenti 189927

Eklenti 189928

Eklenti 189929

Sayın Zeki bey, uzun süredir bu güzellikleri izleme fırsatı bulamamıştım, sizin hediyeniz olan bu bitkinin ismini ararken bahçenizide gezme şansım oldu,inanın mest oldum elinize yüreğinize sağlık sağlıkla tadını çıkarın.

Resulgur 15-05-2015 02:36

Daha önce böyle bahçe görmemiştim. Emeğinize sağlık ..

nkutsay 15-05-2015 10:43

2 yili askindir bu sitedeyim. Nasil olduysa ilk defa tikladim bu basligi. Bayildim. Elinize saglik.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025