![]() |
5 Eklenti(ler)
|
Rozetler çok güzel açıyor,
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
En sonki kağıt çiçeği...
|
Ellerine sağlık canım, çillerini göremesek de tanışmış olduk güzelinle :)
|
Sağolasın ablacım daha net resminide çekebilirsem yeniden eklerim:rolleyes:
|
Maşallah.Görmeyeli baya gelişme var ablacım bahçende.Sabah sefalarının renkleri çok güzelmiş.Salatalıklarından hiç hasat yaptın mı?Benim balkondakiler habire erkek çiçek veriyo henüz hiç dişi çiçk vermedi.Acaba bu normalmi?15 Haziranda ektim ben salatalığı sen ne zaman ektin?
Selamlar. |
Emre hoş geldin bahçeme,sabah sefalarımdan bu sabah fuji türüm açmış bi ara resmini yüklerim muhteşem,salatalıklarımda benimde sorun var,açan çiçekler bir süre sonra soluyor,yirmi çiçekten iki üç tanesi olgunlaştı.Nazlı Hilal görünce hemen koparıyor bütün sebzeleri,ilk o tadıyor:D.Bu arada seni çok çok takdir ediyorum daha bu yaşta doğayla ilgili olman çok güzel;)...
Dilara ablacım gördüğün sardunyada kırmızı çiller var harika ama resimde görünmemiş:( |
Teşekkür ederim ablacım.Sabah sefalarını çok severim bizim buralardada bol miktarda var.Her sene kendi kendine biryerlerde bitiyor.Salatalık işi moralimi çok bozuyor.Benimkilerin cinsi çengelköy.Acaba kendi kendine yetmeyen cinsten mi?Tohumları güvenilir biryerden temin ettim halbuki.
Selamlar. |
Emrecim tohumla çokda ilgisi yok,bakım hatasıda olabilir bende kaliteli tohumlar aldım,sonuç hüsran:(
|
Sevgili nazlı hilal, bahçeni gezdim, çeşit ve renkler çok güzel sağlıkla tadını çıkarın sevgiler.
|
Satı ablacım bahçeme hoş geldiniz,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum;)
|
Merhaba 1yıldır yoktum ama,dönüşüm muhteşem olacak inanıyorum.arkada kalmış güzellikleri,ön sayfalara taşımak istiyorum.bahçeniz çok hoşmuş,zevklerimiz aynı ben seracılara gitimmi kendimi kaybediyorum.cumartesi gün iklim seracılığa gittik eşimle,daha önce konyada bu kadar bakımlı ve güzel bir sera görmemiştim.
Eğer yolunuz düşerse,tavsiye ederim bir uğrayın.umarım bu yılda yine,güzelliklerinize devam edersiniz ben çok şey kaçırmışım.ellerinize sağlık sevgiler.. |
Sayın Nazlı hilal, bahçenizi gezdiğimi sanıyordum ama görünce gezmediğimi gördüm.Çok güzel değişik çicekleriniz var. Güle güle büyütün.Ellerinize sağlık. 181/2 çiceğin adını biliyormusunuz?
|
İpomea (Yıldız çadırı)ya benzettim ben sevgili fikreteren.
Evet, uzun zamandır nazlı hilal'in bahçesinden ses seda yoktu. Sevgili nazlı hilal, saksılara ektiğin vinkalar yerde de güzel büyür, gelişir. Yok illâki saksıya ekeceğim diyorsan, asker gibi dizmesen daha güzel olur, yani bir saksıya bir tane yerine 2 veya 3 vinka ekersen (aynı renk) saksıyı iyice doldurur daha hacimli görünür. Tabii bu benim fikrim, zevk sizin. |
Sayın Güler hanım bana daha değişik bir bitki gibi geldi.Bakalım sahibi ne diyecek.
|
Sevgili nazlı bahçenizi büyük bir zevkle gezdim ellerinize saglık
|
Merhaba,mimülüs ve 184.resimdeki çiçeğinizi hangi çiçekçiden aldınız.birde begonyaları nerden aldınız.kipa ve koçtaştan begonya alıyorum,ama bu kadar katmerlisini görmedim.gerçekten çok güzeller..
|
bahçeyi yeniden yaratmk uzun ve biraz meşakkatlidir fakat acele etmeyiniz bahçeniz gerçekten güzel olacak .Allah kolşaylıklar versin
|
Sevgili Fikret Eren bahsettiğiniz sabah sefasının bir türü Güler ablanın dediği yıldız çadırının çiçeğiyle aynı yaprak şekli farklı;)
Güler abla tavsiyenize uyacağım bütün çiçeklerin aynı türlerini yanyana koyunca güzel olacağını düşünmüştüm yeni düzen kurmak istiyordum zaten;) Beğenileriniz için tüm bahçe sever arkadaşlarıma teşekkürler;) |
Sevgili İremsıla 184 kağıt çiçeği eski komşumun hediyesi soğanları üşümediyse yakında filizlenir ben Konyadaki bütün seralardan alışveriş yaparım;)
|
Beyaz maviş çiçeğimi kaybettim çok üzgünüm küçük bir kök gönderebilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim:(
|
Sevgili nazlı hilal kaç zamandır ugramadınız bahçeye yeni gelişmeleri merak ediyorum saygılar
|
Bu yıl bahçeme sebze dikmedim,küçük ağaçlar çok sık güneş görmeyince geçen yıl diktiğim sebzeler büyümeden öldüler,saksılarda olan bitkilerimin resimlerini ekleyeceğim bu hafta sonu.Sardunyalarım çoğunlukta,beyaz mavişi buldum Binnur ablam sağolsun,geçen pazar çiçekçiden aldıklarım çok güzel mor vinca gördüm ilk defa hemen aldım,saksılarda inanılmaz çoğunlukta kedi tırnağı çıkmış çok severim zaten,Natalyadan aldığım afrika menekşesi yapraklarım ve diğerlerini resimlerle burada paylaşacağım;)
|
Sevgili Nazlı Hilal bahçenizi boş bıraktınız bu ara neler oldu son halini merak ediyorum sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Çiçeklerimin son hali,208 no üçüncü sıradaki sarmaşık aldığımda çiçekliydi,ismini bilmiyorum.Bilen varsa yazabilirmi.
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025