![]() |
Kedin çok güzel. Doğum günün kutlu olsun. Sardunya ve ceylanlarınla mutlu günler geçirmeni dilerim.
|
Sağolun Cumhur bey;)
|
Doğum günün kutlu olsun Sevgili Nazlı hilal çiçeklerin ve sevdiklerinle mutluluklar:)
|
Canım Günebakan,çok çok teşekkür ederim,iyi ki tanımışım sizleri iyi ki varsınız.Tüm Ağaçlar net. arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler.Sizleri çoooook seviyorum...
|
Sevenlerinle ve sevdiklerinle birlikte, bol çiçekli nice yıllar dilerim.
|
Doğum gününüzü kutlar ,ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, bol çiçekli bir ömür geçirmenizi dilerim, sevgiler.
|
Sdurul,Fatoş inanın bugün en güzel doğum günümü yaşattınız bana iyi ki varsınız,çok teşekkürler.
|
Doğum günün kutlu olsun Nazlıcım :)
Ailenle sağlık uzun yıllar.. |
1 Eklenti(ler)
Doğum Gününüz Kutlu Olsun :p
|
Ay inanmıyorum! Hakkı bey,çok teşekkürler jeştiniz için.Emelcim sağolasın en mutlu doğum günümü yaşıyorum:p;):D
|
Vah vah vaaahh, işte size yeni bir üye. Bitki Delileri başlığına çok yakışacak. :p
http://www.agaclar.net/forum/showpos...5&postcount=11 Sevgili nazlı hilal, ben de doğum gününüzü kutlarım. Bugün bahçenizde dolaştım. Görüyorum ki daha çok işiniz var. Ama hiç yılmayın, nasılsa başlamışsınız sonu gelir. Eminim ki çok güzel bir eser meydana getireceksiniz. Kolay gelsin. |
Allahım iyi ki doğmuşum Güler ablam bahçeme gelmiş,böyle bir doğum günü olamaz,ablacım teşekkür ederim güzel dileklerin için:p:p;):rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
En mutlu doğum günümü yaşadım,tüm Ağaçlar net. arkadaşlarım teşekkürler
Eklenti 158232 Eklenti 158233 Eklenti 158234 Eklenti 158235 Eklenti 158236 |
5 Eklenti(ler)
Sabah sefalarım tomurcuk dolu,sanırım bu hafta içinde açarlar sabırsızlıkla bekliyorum çiçeklerinijapon fuji cinsi Taner beyden gelen tohumlar,canna yı yeni aldım.
Eklenti 158241 Eklenti 158242 Eklenti 158243 Eklenti 158244 Eklenti 158245 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Kedi tırnakları çok güzel açıyorlar,en son ki sakız favorim.
Eklenti 158251 Eklenti 158252 Eklenti 158253 Eklenti 158254 Eklenti 158255 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Nazlı-hilal doğum günün kutlu olsun:) Ailenle birlikte nice sağlıklı, mutlu, bol çiçekli uzun yıllar:)
|
Sevgili nalıcım doğum günün kutlu olsun.
|
Bende bahçenizdeki gezimi, tam doğum gününüze denk getirmişim.:p
Eh! Ne diyelim? Yaşamınızın bu günden sonrası, çiçekleriniz kadar renkli ve beklediğinizden daha sağlıklı sürsün.:) |
Sevgili Acemi Fusun,Sevim hanım,Orhan bey çok teşekkür ediyorum samimi dilekleriniz için;)
|
Sevgili Nazlihilal favori sakızın gerçekten güzelmiş. Ayrıca 133. mesajındaki sarmaşığın adı nedir acaba?
|
Sevgili Günebakan,133.mesajdaki sarmaşık fuji japon merakla çiçeklerini bekliyorum,favori sakızımı çiçekçide görür görmez kaptım,sana tutturduğum çeliklerin içinde ondanda var merak etme tutmuş görünüyorlar;)
|
Eşimin doğum günü sürprizi yasemin oldu,çok sevdiğim bir çiçek ve uzun zamandır istiyordum:p.İnşaallah bundan sonraki doğum günlerimde hep böyle olsun,çoook mutluyum,Yaseminimi yarın eklerim;)
|
Hızlı ve doğaçlama yaşadığımdan mı nedir bilmem, önemli günleri hep unuturum: Yıldönümleri, doğum günleri, hatta bayramlar...
Şimdi de sizin doğum gününüzü vaktinde fark edemedim. Özrümün kabulünü rica ederek gecikmiş de olsa doğum gününüzü kutlarım. Lütfen bu çiçekleri kabul edin! http://www.bagcilarcicek.com/urunresim/85_buyuk.jpg Doğum gününüz kutlu olsun; Ömrünüz sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte, çiçekler gibi güzel, ulu ağaçlar misali uzun olsun. |
Bütün Arkadaşların iyi dileklerine katılıyorum sağlıklı mutlu günler diliyorum.
|
SN.Selim i Ahir jestiniz için çok teşekkürler,çok naziksiniz.
SN.Yücel bey sizede çok teşekkür ederim iyi ki tanımışım sizleri:rolleyes: |
Alıntı:
|
Haklısınız Hakkı bey,çiçekleri çok sevdiğimi bildiği için tereddütsüz çiçek alıyor:D
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025