![]() |
Kozmoz ve latinler açıyor,kına çiçekleride çok güzel açtı.Taşın kenarındaki sakız kendiliğinden çıktı;)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
çok güzeller, çiçeklerinin hepsi çok çok güzeller, yaseminin çiçeği tek günlük mü?
|
Sevgili nazlı ellerine sağlık.
Kandiliniz mübarek olsun. |
Sevgili Hüzün,yasemin henüz dün geldi gözlemlemedim,tek günlükmü bilmiyorum:rolleyes:Sevim hanım sizin ve tüm ağaçlar net. ekibi ve arkadaşlarımın kandillerini bende kutluyorum,Allah bu günlere yine eriştirsin...
|
;)Nazlı ablacım bahçeni daha önce gezmiştim ama senin olduğu aklımdan çıkmış:D.Bahçendeki gelişmeler çok güzel çiçeklerin,asman,salatalıkların çok güzeller.Yasemininde hayırlı olsun.Eminim ilerleyen zamanlarda burası çok güzel bir bahçe haline gelecek.Kuşlarında gözümden kaçmadı.Onlar bahçedemi duruyolar ne aman deyiym kedilere falan dikkat et önlemini al ablacığım benim çevremde kuşlarla ilgili yaşanmış kötü hikayelerim varda.:(
|
Bahçeme hoş geldin emreilhan,güzel dileklerin için sağolasın,kuşlar çatıda kedilerin girmesi imkansız;)
|
;)Hoşbuldum ablacığım.Kuşlarının çatıda olduğuna sevindim.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Nazlıcım sardunyalar çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Cicekler de cok güzel onlarin yanindaki minik sirine de... Masallah. Bu kadar saksinin bakimi zor olmuyor mu?
|
Sayın nazlı hilal ellerinize sağlık bitkileriniz pek iyi görünüyor.
|
Sevgili Sevim hanım,çiçeksever70,ömerfaruk güzel dilekleriniz için teşekkürler;)
|
Sardunyalarının çok güzel, kızın hepsinden güzel. Çiçeklerinle mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum canım.
|
;)Sevgili Nazlı Hilal ablacığım,ceylanların çok güzel güle güle büyüt.İnşallah hep böyle çiçekli olurlar.165.mesajdaki çiçekte hepsinden güzel.Allah sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin.
Selamlar. |
Sevgili Maki ve Emreilhan, güzel dilekleriniz için çok teşekkürler;)
|
Sevgili nazlıhilal geçte olsa doğum günün kutlu olsun .Yavrun ve ailenle huzur ,sağlık,mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.Bu arada bahçen ve çiçeklerin çok güzel paylaşımın için teşekkürler.
|
Teşekkür ederim Türkan hanım,bende sizin balkonunuzu geziyorum ara ara,sizin sardunyalarınızda bir harika;)
|
Nazlı Hilal hanım .ellerinize sağlık çiçekleriniz çok güzel .161.mesajdaki pembe sarmaşığın adı nedir acaba
|
Serpil hanım bahçeme hoş geldiniz,sorduğunuz pembe sarmaşık mandeville diye biliyordum ama sitede herkes sundaville diyor hangisi doğru bilmiyorum;)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
en sondaki taşın kenarında kendiliğinden çıkan sardunyam,kırmızı çilleri var ama resimde çıkmamış...
Eklenti 164499 Eklenti 164500 Eklenti 164501 Eklenti 164502 Eklenti 164503 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025