![]() |
Dostlar.Hepinize teşekkür ederim.dostlarla paylaşılmayan güzelliğin bizim için hiç bir değeri olamaz. güzellik paylaştıkça güzel dir.
|
Sevgili kasap.94, bahçenize maşallah diyorum. Sıcaklardan etkilenmemiş görünüyor.
Hepsi çok canlı ve güzel, Meyve ve sebzeleri Allah ağız tadı ile yemek nasip etsin. Ellerinize sağlık. |
17/ 8/2010
5 Eklenti(ler)
devamı
|
4 Eklenti(ler)
devamı
|
son
3 Eklenti(ler)
arkadaşlar son iki resim yenice taraflarında yol kenarında suyu çok güzel çokta soğuk bir çeşme çınarlarının gölgeside okadar serinki sizler için fotoğrafladım
|
Disarisi 39 derece gosteriyor, birde nem katsayisini eklersek.... 45 derece olur.
Simdiden, iftar vaktini dusunmeye basladim. Birde, suyu soguk ve golgesi serin yer dersen;ki dedin sevgili Hemserim... Artik, bizlere fotografini gosterdigin mekanda bir Iftar borclusun. :( |
Sevgili dostum sındırgılı.Sizlerin herzaman başımızın üstünde yeriniz var. ne zaman arzu ederseniz buyurun beklerim.sizleri misafir etmek bize mutluluk verir
|
devamı
4 Eklenti(ler)
pepinolarım
minyatür patlıcan sibirya kivisi kamkatım meyve bağladı |
Alıntı:
Kamkat çok güzel meyve vermiş benimki daha çiçekte, belkide meyve oluşmaz geç kaldıysa. |
Sevgili kasap.94, çok teşekkürler, bol bol sularım o kadar çok çiçeği varki, meyve verirse çok güzel olacak sevgiler.
|
Sevgili kasap.94, benim kamkat fidanı büyüyor mu? saksısını hazırladım.
|
Gojiler yeterki olsun, her zaman beklerim,
|
Alıntı:
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
Bahçemden
Sellukalarım tomurcukta Pembe keditırnakları Kadiefe gibi Satılık minyatür narlarım açıyorlar |
bahçem
4 Eklenti(ler)
Amerilis açmaya devam ediyor
minyatür nar açtı |
bahçeden
1 Eklenti(ler)
28/8/2010
amerils bugün açtı |
bahçem
1 Eklenti(ler)
Asterlerde ilkçiçek
|
Bahçenizde gezindim sayın kasap.94. Ne düzenli ve emek harcandığı nasılda belli. Bayıldım doğrusu.Sevdiklerinizle mutluluğunuzu arttırsın.
|
Sevgili kasap.94;
Bahçeniz cıvıl cıvıl. Rengarenk. Elinize sağlık. Amarillislerin hala açıyor olması şaşırtıcı.:eek: Sağlık ve mutluluk içinde keyfini sürün.:) |
Sevgili kasap.94, hakikaten amaryllislerin şu sıralarda açmaları ne güzel.
Ben yavaş yavaş mevsimlikleri sökmeye başladım hatta yerlerini çapalayıp gübre atıyorum. Seneye kadar toprak biraz dinlensin. Bu arada şimşirlerde ve taflanlarda yoğun bitlenme var. Neme onlar da dayanamadılar. Onbeşgünde iki defa ilaç yaptık ama sonuç ne olacak tam kestiremiyorum umarım kurtulurlar. |
bahçem
1 Eklenti(ler)
Zıpçıktı ile kedi tırnakları.
|
Sevgili kasap.94,zıpçıktılar ne kadar güzel açmış .Karşısında keyifle çayınızı yudumlayın.
|
Gerçekten çok güzel bir bahçeye sahipsiniz.Allah tüm bitki dostlarına nasip etsin.
|
bahçeden
1 Eklenti(ler)
Kavak talaşı ile malçlama yapmıştım. Kışı bahçede hasarsız geçiren beyaz cam güzeli.
|
bahçeden
4 Eklenti(ler)
6/9/2010
|
bahçem
1 Eklenti(ler)
9/9/2010
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
sellukalarım çiçekleri açıyor
|
bahçem
3 Eklenti(ler)
bahçemden yeni görünüm.
|
Harika görüntüler:)
|
Sn kasap kamkat saksıda mı yoksa toprağa mı dikili çok sağlıklı görünüyor?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025