![]() |
Alıntı:
asterlere elen miş çiflik gübresi bol miktarda su yetiyor başka istekleri yok. karşılığı gördüğünüz güzellikler |
Taşınma dolayısı ile asterleri dikmemiştim inşallah bu sene yetiştireceğim kasap.94 yıldızların yarın resimlerini eklerim.
|
Aster'ler çok güzel, Ben de kırmız çiçekli ağacı merak ettim yakından çekilmiş fotoğafını yüklermisiniz?
|
bahçem
2 Eklenti(ler)
Yakından görünüşleri.( 255) numaralı resimdeki demirden yaptığım şemsiyeye sarılmış vaziyeti
|
Sanırım herkes benim gibi kırmızı çiçeklerin ağaca ait olduğunu sandı.
Cardinal Climber -Ipomoea ( Gündüz Sefası ) fotoğraf için teşekkür ederiz. |
bahçeden
5 Eklenti(ler)
Mavinin saltanatı.
|
Sayın kasap.94, bahçenize bayıldım rengarenk maşallah. Öyle titiz ve güzel düzenlemişsiniz ki, çok fazla tür olmasına rağmen göz yormuyor ve zevkle izleniyor. Amarilisler, lupinler, güller hele duvara monte edilmiş sardunyalar hepsi çok güzeller. Bence bahçenizin kraliçesi, benim bir türlü büyütmeyi beceremediğim SELLUKA :). Bir ömür boyu o bahçede,eşinizle,çocuklarınızla ve şeker torunlarınızla şen kahkahalar yükselmesini dilerim.
|
ömür boyu o bahçede,eşinizle,çocuklarınızla ve şeker torunlarınızla şen kahkahalar yükselmesini dilerim.
--------------------------------------------------------------------------------------- Sayın.Mormenekşe çok teşekkür ederim .bahçemi siz çiçek severlerle paylaştığım için mutluluk duyuyorum. Sizede mutluluklar sağlıklı kalın. |
bahçem
5 Eklenti(ler)
Mavilerin devamı
|
Maviler kırmızılar hepsi de muhteşem:)
|
Mavilerin saltanatı gerçekten:) Bu asterlerin sırrını rica etsek bize detaylı açıklarmısınız?:)
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
Mavilere devam.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
8-11-2010bahçem ve kasımpatlarım.
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
devamı
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
devamı ve bahçemin son bahar temizliği
bugün. güler hanım eşi oğuz bey ve lilium ziyaretime geldiler.hepsine çok teşekkür edrim.yarında ilknur aşık hanım geleceğini bildirdi. |
Bir ara mavi aster'ler göz dolduruyordu şimdi de kasımpatlarınız ...çok güzeller .
Aster'lerin çiçeklenmesi bitti mi ? |
hurma kurutma
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bende hurma kurutmaya meraklandım.başara bilecekmiyim bilmiyorum.30-9-2010- tarihinde .başladım .resimleri aşağıda
|
hurma kurutma
2 Eklenti(ler)
devamı
|
Sayın kasap.94 merhaba...
Aman aman aman...İşte böyle konuştum kendi kendime bahçenizde gezinirken. Muhteşem bir bahçe yaratmışsınız. İnsan burada yaşlanmaz abiciğim. Ömrüne ömür katılır adamın.:D Bayıldım valla. Özellikle de şu mavi mavi gülümseyen muhteşem öbeğe. Ellerinize sağlık... |
Saygıdeğer kasap.94
İnsan bu harika çiçeklerin içinde kokudan sarhoş olur. Eline sağlık. Çok güzeller. |
Sayın kasap.94;
Şöyle bir bakınca, tam bir çiçek bahçesi oluşturduğunuz farkediliyor. Her mevsim ayrı ayrı renklerde açan bitkileri hep gruplamışsınız. Hemde,sıralı ve düzgün gruplar. Tabii tüm mevsimlik gruplar açınca daaaa... Ortaya nefis renk kümeleri çıkıyor. Bahçeniz, seyretmeye değer bir tablo gibi.;) Sağlık me mutluluk içinde keyfini sürün. Kolaylıklar diliyorum. |
Asterlerlerin açmış haline rastlamadım ama dün kasımpatıların güzelliklerini gördüm. Avuçlarımın arasına alıp öptüm durdum.(Tabii arı var mı yok mu kontrolünden sonra)
Kasap94, kış temizliğine başlamış ve bayağı da kolaylamış, darısı başımıza. Ben ve lilium çiçeklerle oyalanırken Oğuz, kasap94'ün eşinin sunduğu yer fıstıklarını yemekle meşguldü ama bu arada çok daha ilgisini çeken bir şey buldu. Kasap94'ün yeni icadı..... önce fotoğtaflamaya niyetlendiysek de çiçeklere dalınca unuttuk. Bu arada sayın eşi de bizlere bol bol ikramlarda bulundu. Yemekten henüz kalkmıştık ama ikramlar çok güzeldi yemeden duramadık. Güzel bir gün geçirdik, teşekkür ederim. |
Sayın kasap94 bahçeniz hala çok güzel görünüyor. Ayrıca hurmaların ipe asılmış şekli bile çok güzel görünüyor umarım kurularıda öyle olur:)
|
tenekede tavuk
5 Eklenti(ler)
Orhan bey.Güne bakan hanım.Güler hanım.hepinize teşekkür ederim güzel övgüleriniz için.
Oğuz beyin beğendiği tenekede tavuk pişirme düzeneği. |
karogaki
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar- 09-11-2010- hurmalarımın bugünkü görünüşü.sanki ben bu işi yapa bildim.10 günde bu duruma geldiler .farkına vardı iseniz dizilerden biri eksik. uzmanı incelemek için el koydu.
|
Ellerinize,gönlünüze sağlık içim açıldı...Harika bir bahçe
|
kırmızı lilium soğanı
4 Eklenti(ler)
Dün kırmızı lilium soğanını söktüm kardeşlenmiş yerini değiştirip tekrar ektim.
|
nergis
3 Eklenti(ler)
Geçen hafta bigaya gidip .Sayın Pira dan aldığım nergiz soğanlarınıda toprağa ektim.
Alt resim de meradan toplanan yabani otlar yemeği yapılacak. |
Doğru arkadaşlar. Ben kasap94 ün hurmalarını hayranlıkla incelerken ağzımın suyu mu aktı nedir dayanamadı bir ip bana verdi. İnanın istemedim yani söz ile istemedim ama bakışlarımla istedim galiba, o da verdi. Teşekkürler sevgili kasap94.
Bu arada size kasaptan öğrendiğim bir tüyo vereyim mi? |
Sn.kasap.94
Bahçenizi gezdim Cennettten bir köşe bu olsa gerek, çok emek harcamışsınız elinize sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025