![]() |
Çok güzel görüntüler:)
|
bahçemden
2 Eklenti(ler)
mor küpeli
ahududu pembe |
bahçemden
3 Eklenti(ler)
sakızım koyu güvez
miskokulu lilium güler hanımın hediyesi(melisa yaprakları kokulu) |
Davetlerin en değerlisi
Alıntı:
Sayende aldığım daveti görüyor musunuz? Lillium un sizin ve sayın Güler hanımefendinin uygun olduğu bir günde eşim ile veya (eşim henüz çalıştığı için) yalnız sizleri ziyaret şart oldu. Uzun süreli eşim ile birlikte gelebilirsek balığa da gideriz. Aksi taktirde günlük ziyaret de bahçelerinizde gezmek benim en mükemmel günüm olacak. Söz uzun süreli gelebilirsek oradan temin belki zor olacağından Lillium için gelirken jumbo karides de getiririm:p Elinde tutuğun saksılara yer arıyorsan da benim bahçemde yer çok;) Bahçen hep güzeldi ama gittikçe daha da muhteşem oluyor. Torunlarınla, kızların ile sağlık ve mutluluk içinde keyfini sür. Her şey gönlünce olsun. |
Sayın osmanbey bizler herzaman uygunuz siz nezaman arzu ederseniz buyurun eşinizle birlikte gelin ziyaretinizden mutluluk duyarız.
Sizin bahçenizde yer çoksa bizdede saksılı çiçek çok yeterki siz beyenin |
bahçemden
3 Eklenti(ler)
frenk üzümü
küpe lilium kırmızı |
1 Eklenti(ler)
Bu lilium o liliumu? açtı mı?
Eklenti 150912 |
bahçem
2 Eklenti(ler)
çilek kulesi
arı ve küpe |
İşte yeter ki yapmak isteyin alın size çilek kulesi çok ta hoş olmuş bence renkli renkli. Elinize sağlık Kasap.94:)
|
Mesaz kutunuz dolu galiba.
|
Sayın kasap.94, her köşe ayrı bir güzellikte elinize, emeğinize sağlık, kolaylıklar diliyorum.
Sevgi ve sağlıkla kalın. |
bahçem
1 Eklenti(ler)
minik küpeli
|
Sevgili kasap.94 bahçeniz çiçekleriniz muhteşem. Ne kadar güzel coşmuşlar . Sağlık içinde keyfini sürün inşaallah. Sevgiler ..
|
bahçemden
2 Eklenti(ler)
bahçemin yenileri
pembeli glayörler galatasaraylı. tespih ler |
bahçemden
2 Eklenti(ler)
yenilere devam
mor glayör kalambaklıdan gelen altı adet selluka tohumunun bugünkü hali |
bahçem
1 Eklenti(ler)
mutlu kutludan gelen sibirya kivileri
|
bahçemden
1 Eklenti(ler)
buda bahçemden
|
Ne güzel, ne ic acici bir bahce... Insan üyelerin bahcelerini gezerken bazen arada en güzellerini farkinda olmadan atlayabiliyor.
|
Çok güzel. Cıvıl cıvıl bir bahçe. İnsanı dinlendiriyor:)
|
fide
2 Eklenti(ler)
minyatür nar fidelerim .viyollere ekildi
pepino fidelerim |
bahçem
1 Eklenti(ler)
Bahçemden yeni bir görünüş
Asterlerim çok hızlı gelişiyor açmak için son baharı beklmeye niyetleri yok |
Sarı-kırmızı canna'ların olduğu kareye bayıldım.Sardunya'ları ne ile besliyorsunuz :)
|
Bahçeniz çok güzel. Ben de bir kaç gündür pembeli açan glayör soğanlarını nerden aldığımı düşünüyordum sanırım kışın yapılan toplantıda siz vermişsiniz, aynıları olunca; öyle olduğunu tahmin ettim :) Geçen sene güzün açan asterler benimde bu sene şu anda çiçekli acaba bunların çiçeklenme zamanı bütün sezon mu? Bu arada sarı-kırmızı cannalar harikaymış, maşallah :)
|
5 Eklenti(ler)
Geçen hafta teyzemlerle beraber Gönene gitmiştik ayaküstü Sevgili Kasap94' de uğradık. Bahçesi fotoğraflarda görüldüğünden daha güzel gerçekten de =) Kendisi ve eşi çok misafirperverler, ordan ayrıldıktan sonra çiçek sevmeyen yiğenlerim bile bahçeyi çok sevdiklerini söylediler =)
İşte benim objektifime yansıyanlar; Hercai menekşeler Eklenti 154425 Sukulentler Eklenti 154426 Eklenti 154427 Latin çiçeği Eklenti 154428 Yer açelyası Eklenti 154429 |
5 Eklenti(ler)
Amarilisler
Eklenti 154430 Glayöller Eklenti 154431 Eklenti 154432 Eklenti 154433 Lilium sp. Eklenti 154434 |
5 Eklenti(ler)
Acı bakla (Lupin sp.)
Eklenti 154435 Hercailer arasında cam güzeli =) Eklenti 154436 Güller Eklenti 154437 Eklenti 154439 Tesbih çiçeği (Canna sp.) Eklenti 154438 |
2 Eklenti(ler)
Son olarak duvar ve askı güzelleri =)
Eklenti 154440 Eklenti 154441 Sevgili Kasap94, gerçekten emek vermiş bahçesine. Misafirperverliğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz :) Sevgiler ;) |
Sevgili sebahattin kardeşim.Ziyaretinizden bizlerde çok memnun olduk herzaman bekleriz.
Hayat boyu başarılar dilerim. |
çiçeklerinizin hepsi sağlıklı görünüyorlar sağlıklı ve muhteşemler, elelrinize sağlık..
|
bahçem
2 Eklenti(ler)
iki resim daha
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025