![]() |
Sayın Kasap.94
Allah nazardan saklasın huzuru eksik etmesin inşallah.. bahçeniz çok güzel saygılar.. |
Ellerinize sağlık Sayın kasap.94. Ne kadar güzel bitkiler yetiştirmişsiniz. Duvardaki sardunya sakısılarını çok sevdim. Doğal yetiştirdiğiniz sebzelere ise çokkkkk imrendim. Afiyetle tüketin. Sevdiklerinizle , sıhhatle, keyifle güzel günler yaşayın bahçenizde.
|
baharınmüjdecileri
2 Eklenti(ler)
bahçemin iki güzeli.(1)kanarya gülü (2) kamelyam
|
baharınmüjdecileri
5 Eklenti(ler)
Birkaç fotoğraf daha
|
yaşama merhaba
5 Eklenti(ler)
bahçmin yeni görüntüleri
|
çileklerinizin yoluna bayıldım, çok özenli bir bahçe bence tek sıra halinde dizilmiş siyha saksılarınızın içindekiler nedir ?
|
Bahçeniz çok güzel.ellerinize sağlık.Çilekleri neyin içersine diktiniz.çok güzel olmuşlar.
|
Yanılmıyorsam pimaş boru.
|
evet güler hanım .pimaş boruyu daire testereile delip ektim ikibaşınada yuvarlak birağaçtan kestiğim takozları tıkadım. Duvara asmayı düşünüyorum.
|
cevap
2 Eklenti(ler)
Sevgili hüzün hanım . siyah saksılarda 13 nolu mesaj daki amerilis soğanların büyük olanları ektim. Yarısı beyaz pembe çizgili, yarısıda kırmızı.Tomurcuklandıklarında satmayı düşünüyorum.
fotoğraflar siteden |
Çok güzel bir bahçe emeğinize sağlık, amerilis soğanlarından beyaz pembe çizgililere talibim
Bahçenizde sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim :) |
yeni
2 Eklenti(ler)
ismini bilenvarmı
|
Muskariye benziyor sanki.
|
Sayın Kasap.94 çiçeğiniz lupin türkçe adı acı bakla çok güzel görünüyorlar:)
|
Acı bakla çok güzel gelişmiş.. Ben çimlendirip saksıda çiçeklenmesini sağlayamamıştım.. Demek bahçe istiyormuş. Ellerinize sağlık.
|
Sn. Kasap.94,
Bahçe düzeninize gösterdiğiniz titizliğinizi çok beğendim. Pimaş boru ile yapılmış çileklik uygulamanız da çok hoş doğrusu. |
Alıntı:
|
bahçemden
5 Eklenti(ler)
27/5/2010.bahçemde birkaç resim
|
bahçemden
5 Eklenti(ler)
birkaç resim daha
|
Güllere bittimmmmm :)
|
bahçemden
5 Eklenti(ler)
görüntüye devam
|
Sn.Kasap ,
yetiştirdiğiniz her bitki çok güzel gelişmiş ,elinize sağlık. Amarilis'ler ve acı baklalar göz dolduruyor ,çok beğendim. |
bahçemden
5 Eklenti(ler)
devamı
|
Sayın Kasap.94 Ellerinize sağlık çok güzel çok sıcak bir bahçeniz var. Tek kelime ile harika. Bütün resimlere baktım. Bütün çiçekleriniz birbirinden güzel..
|
Sayın Kasap.94 hepsi birbirinden güzel harika sardunyalar, lupinler özellikle yılbaşı çiçeği ile cananlara bayıldım:)
|
Her şey harika Sayın Kasap94. 80 nolu mesajdaki Amarılısler nefes kesici, lupin de öyle.
|
Çok çok güzeller bir ara uğrayıp bol bol fotoğraflamak lazım.
|
Çilekler
Sayın hemşehrim,
Bahçen çok düzenli ve güzel. Benim merak ettiğim pimaş borudan yaptığın çilekliğin. Yaklaşık iki ay önce çektiğin fotoğrafta yaprakları görünüyordu. Şimdi durumları nasıl? Cinsleri nedir? Sulama sorununu nasıl hallediyorsun? Toprak karışımında hangi oranda kum ilave ettin? Herhalde çok iyi verim almışsındır. İyi günlerinizde ailen ile birlikte afiyetle yiyin. Ben de benzer bir uygulama yapmak istiyorum. Bir soru daha. Frambuazların altında ağaca asılan SUSAK sanki kuş yuvası görünümünde. Hiç bir kuş gelip yuva olarak kullandı mı? Benim tahtadan gayet güzel yaptığım kuş yuvasına hiç kuş gelmedi:( Aynı yörenin insanı olarak bu tip kabağı SUSAK diye adlandırıyoruz dur. Çoğunlukla su kepçesi olarak kullanıldığını biliyorum. Sanırım bu nedenle o ismi koymuşlar.) Her şey gönlünce olsun. |
Sevgili kasap94, bahçenizi ziyaret ettiğimde de güzeldi ama şimdi renklenince çok daha güzel olmuş.
Amarillisler ne güzel açmış. Dikkat ettim kırmızılarda 6 çiçeklileri var, ben en fazla 5 li açtırabildim. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili güler hanım teşekkür ederim. kırmızılardada alacalardada altı çiçekli olanlar çok var
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025