![]() |
Sayın .K Dönmez.teşsekkür ederim. sizinde avatarınız bir harika.insan çocuk olupta o ağaçta yaşamayı hayal ediyor.
Sevgili kılıç.kamkatımı üç sene önce karadenizden getirtmiştim ikisenedir meyvasını topluyorum bu sene iki kilo meyva verdi .görmüş olduğu seyreltilmiş hali |
[QUOTE=kasap.94;581031] Sevgili sevim.k torunlarım maalesef yanım da değil biri İstanbul'da biri Balıkesir'de yazları tatilde görüyoruz. bazanda Bayramlarda.
QUOTE] Sayın kasap.94 ne yazık ki sevdiklerimizi her zaman yanımızda tutamıyoruz herkes evine yuvasına gitmek istiyor. Biz de onlarla geçirdiğimiz zamanlarda mutlu oluyoruz. Kızlarınız ve sevgili torununuz kısa süreli de olsa bu güzel cennet köşesi bahçede ve sizinle eminim çok güzel zamanlar geçiriyordur.:) |
çıkış
1 Eklenti(ler)
Balkondan birgörünüş.karşıda demir kapılı yer sebze bahçesi.
|
çiçeklerin içinde bir tomurcuk
5 Eklenti(ler)
bahçemdeki misafir
|
Maşallah çok tatlı, Ben bu tomurcuğu ısırırım :)
Birdaha ki görüşünde de hoşt hoşt der:D |
1 Eklenti(ler)
Yarrabbim o ne güzel bir bebek, MAŞALLAH. Nazar değecek, fotoğrafların yanına birde nazar boncuğu ekleyelim :)
|
Maşallah, maşallah misafir çiçeklerden güzel valla. Çiçeklerle de ne kadar güzel çıkmış çok tatlı:)
|
Alıntı:
|
Sayın kasap 94 günlerdir defalarca bahçenizi gezdim. Daha da çok gezeceğim. Tam bir renk cümbüşü. Küçük bir cennet yaratmışsınız. Sağlıkla keyfini çıkarın, ailenizle birlikte.
Son fotoğraflardaki asterlere resmen hasta oldum. Bu fotoğraflar yazdan kalma mı ? Benim küçük çiçekli olandan bir saksı var bu yaz açtı çok mutlu oldum, tabii sizinkilerin yanında lafı bile olmaz. (Komşunuzun tomurcuğu da çok şeker, öpün bizim yerimize) |
Sn.Kasap 94, komşunuzun tomurcuğu sizin çiçeklerinizi gölgede bırakmış. :)
Sımsıcak bir bahçeniz, aileniz ve komşularınız var, sevgi dolu olduğunuz o kadar belli ki... Nice mutlu, sağlıklı, bol çiçekli günler diliyorum size. |
cevap
Alıntı:
|
Yer kuvveti dedikleri bu herhalde. Benim saksıdaki kışı başarıyla atlattı. Bahçeye alınsa böyle güzel olur mu acaba ?
Alıntı:
|
vildan hanım soğuktan hiç etkilenmiyorlar günlerce kar altında kalabiliyorlar. bukadar büyümüşünü bende hiç bir yerde görmedim. erdek te edincikte çok var hepsi bodur benimde bahçeme sığmıyorlar bir kısmını kesiyorum.
|
Bahçeniz de, köyünüzün manzarası da çok güzelmiş. İnsan nereye bakacağını şaşırır.
Bahçenizdeki yolları rahat gezilebildiği ve her parsele rahatça müdahale edilebildiği için beğendim. Bu arada yer fıstığının bitkisini de hiç görmediğimi farkettim. Bahçe gezmenin yararı da bu oluyor; daha önce görmediğimiz bitkiler, düzenlemeler, güzellikler görüyoruz. :rolleyes: Elinize sağlık. |
Sevgili osman bey.herzaman başımızın üzerinde yeriniz var .gelipte bizi onurlandırırsanız.mutlu oluruz.Bizim için paylaşmak mutluluktur.sağlıcakla kalın
|
Alıntı:
|
balık
Alıntı:
|
Sevgili Kasap 94 bahçenize hayran kaldım. Sizden öğreneceğim çok şeyler var. Allah sağlıklı uzun ömürler versınde bahçenizin keyfini çıkarın.Selamlar.
Not: Bir dahaki toplantıya Kumkat fidanı bekliyorum. İsteyenin bir yüzü kara.:)) |
Sayın kasap.94, size selluka tohumu az gelir, bir kaç adet fide göndersem daha iyi olur, çünkü siz bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz, bu arada tohumlarınızı bu gün postaya verdim, bilginize.
Problem olursa lütfen hatırlatın. Saygı ve sevgilerimle, |
Sn. Kasap.94, köyünüzü,bahçenizi, çiçeklerinizi çok beğendim. Seven birinin elinin değdiği ve sevgisini verdiği çok belli, bahçe de bu sevgiye cömertçe teşekkür ediyor.
|
bahçem baharı karşılamaya hazırlanıyor
5 Eklenti(ler)
4/3/2010/ bahçemin yaza hazırlığı.ve bahara merhaba diyen güzeller
|
Sayın Kasap 94 bu sene sizden çok güzel görüntüler gelecek, nergisleriniz haber verdiler.
Kiş sümbülünüz de ne kadar güzel olmuş. Bu da eskiden annemin yetiştirdiği çiçeklerden, Şubatta açtığı için herhelde şubat çiçeği derlerdi.. Forumda sizde ve Satı hanımda var, izlemesi bile çok güzel... |
Sevgili. Vildan sönmez. siz kış sümbülü olduğunu söylüyorsunuz bizde kış ortancası olarak biliyoruz banada annemin emaneti on sene oldu benimle birlikte hatırasını yaşatıyor
|
Sayın kasap 94 ne hoş ne kadar renkli ne kadar güzel bi bahçeniz var.Adeta çiçek cennetii nergisleriniz çokk güzel bayıldım.Sağlık günlerde uzuz uzun seneler geçirirsiniz bahçenizde inşallah.her şey çok güzel.
|
Nergisler ve kış sümbülü çok güzeller.Soğanlı bitkilerin duruşu bir başka güzellik. Ellerinize sağlık
|
hindiler
1 Eklenti(ler)
Bahçemin çöpçüleri boğz tokluğuna çalişıyorlar
organik gübre makinalarım |
sayın kasap.94 herşey çok güzel. Çiçekleriniz, bebecikler. Ben bahçenizin düzenine bayıldım.:) Emeklerinize sağlık
|
Sayın kasap.94, ben dona kaldım söyleyecek kelime bulamıyorum, tebrikler ve bu güzelliklerden bizi mahrum bırakma. Bu ara selluka tohumlarınız geldi mi?.
İyi akşamlar. |
Bu ara selluka tohumlarınız geldi mi
------------------------------------------------------------------ Sayın kalambaklı. tohumları aldım hemen ektim. Aldığım da size bildirmiştim.(Özelinize) Tekrar çok teşekkür ederim. Her gün kontrol ediyorum. İnşallah çimlenirler.merakla bekliyorum.Kaç günde çimlenir? |
Sevgili kasap.94, bir hafta ile on gün içinde çimlenirler, eğer çimlendiremez iseniz bir iki tane fide gönderebilirim. Çünkü siz bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz.:)
Saygı ve sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025