![]() |
Alıntı:
|
kaya bahçem
4 Eklenti(ler)
Kaya bahçemin sizlerle paylaşmak istediğim, son hali.
|
Bu ne kadar güzel bir kaya bahçesi Satı abla, hayran kaldım ellerine sağlık...
|
Alıntı:
|
Neden olmasın ablacığım, uzak değiliz :D
|
Alıntı:
|
Ben yerinde görmüştüm Dudi. Hem de gece :) O günden bu güne çok değişmiş. 1 ay sonrası daha da farklı olur. İyiki yapmışsın satı.. Kaya olsa ben de yapardım bir köşeye. Eline sağlık arkadaşım.
|
Alıntı:
|
Gerçekten çok güzel olmuş kaya bahçeniz insanı imrendirecek güzellikte ellerinize sağlık
|
Sevgili finduk52,çok teşekkür ederim,daha güzeli sizin olsun sevgiler.
|
Alıntı:
Ne zaman toplanıyor;) |
Alıntı:
|
Satı Hanım bahçenizin resimlerini incelerken çok hoş bir bodur mavi ladin gördüm,onu kaya bahçesinin yanına alsan nasıl olur.;)
|
Satı hanım kaya bahçenizde çok güzel olmuş.Çiçekle kayanın birleşimini çok severim ellerinize sağlık.Karşısına geçip seyretmek insana ne güzel bir keyif verir.
|
Alıntı:
ama yer konusunda ,yerini çok beğeniyorum,tam mutfak camının karşısında ben onu her an izleyebiliyorum:) |
Sevgili dağ çiği,güzel yorumların için çok teşekkür ederim,kaya bahçesinin önüne geçip izlerken koskoca bir dağ önündeymiş hissi veriyor insana.
|
Satıcım bayıldım o ne güzellik. Kaya bahçen muhteşem olmuş.:p Yok bahçeye karşı oturup çay içme zamanı gelmişte geçiyor bile;)
Tekin bey meşguldür bu sıralarda sergisi var çünkü. Sevgili habibenin kaya bahçesi için kimler toplanıyor:confused: Ben hazırım. |
Alıntı:
Sevgili sevim hanım,habibenin kaya bahçesi için habibe karar verirse toplanırız:) |
Sıradan bir duvar köşesi, ilgi çekici bölgeye dönüştü. Köşedeki değişimi izlemek çok keyifli.:rolleyes:
Bu arada gözünüz farekulağının üzerinde olsun. Zaman zaman koparın, yoksa bütün bitkileri kaplar. Göründüğü kadar masum bir güzel değildir.:rolleyes: En üstte, yatay olarak düz duran taşın üzerindeki bitkilerle örtülmesini bekliyorum. Gözümü bir tek o rahatsız ediyor. |
Alıntı:
Evet fare kulağını duymuştum her yeri sardığını onun için dikkat ediyor ve çoğaltmıyorum. Yatay duran taşın üstüne ne diktiysem bir türlü gelişmiyor aynı bitkiden aşağılara diktim çok güzeller, nedense orda gelişip yeşermiyor, eğer bir öneriniz olursa memnun olurum sevgiler. |
Toprak bir saksıya ,sarkan tür den dikilip oraya konsa olmaz mı ....zamanla saksıyı kapatır nasıl olsa ya da küçük ağaç kütüğüne dikilse :)...fikir yürütüyorum :)
|
Alıntı:
|
kaya bahçem
4 Eklenti(ler)
Kaya bahçemden yeni görüntüler.
|
Kaya bahcesine dikilen bitkiler genelde suya az ihtiyaç duyan türler. Siz diğer bitkilerinizle aynı oranda su verdiğiniz için boya gitmişler.
Suyu azaltın bodur kalsınlar fazla su onları ot gibi uzatır. Kaya bahcesi ufak olduğundan bitkileriniz de ufak kalırsa uyum sağlanmış olur. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Kaya bahçem
2 Eklenti(ler)
Kaya bahçemdeki sedumlar çiçek açtı ve çok güzel görünüyorlar.
|
Sevgili Satı Hanım 124 nolu mesaj diyor ki, bu kaya bahçesi olmuştur :cool::cool:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025