agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan/ Kaya Bahçesi (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/18294.htm)

Satı Uğurtan 10-05-2010 19:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 635494)
Emeğinizin karşılığını almaya başlamışsınız ,bir kaç ay sonra seyrine doyum olmayacak:)

Sevgili nurcanaybay,şimdi bile saatlerce başında durup izliyorum çok hoşuma gidiyor:)

Satı Uğurtan 17-05-2010 10:58

kaya bahçem

4 Eklenti(ler)
Kaya bahçemin sizlerle paylaşmak istediğim, son hali.

Dudi 17-05-2010 11:00

Bu ne kadar güzel bir kaya bahçesi Satı abla, hayran kaldım ellerine sağlık...

Satı Uğurtan 17-05-2010 11:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 639996)
Bu ne kadar güzel bir kaya bahçesi Satı abla, hayran kaldım ellerine sağlık...

Canım benim çok teşekkür ederim, yerinde görmeni beklerim.

Dudi 17-05-2010 11:05

Neden olmasın ablacığım, uzak değiliz :D

Satı Uğurtan 17-05-2010 11:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 640004)
Neden olmasın ablacığım, uzak değiliz :D

Her zaman beklerim sevgiler.

habibe 17-05-2010 11:08

Ben yerinde görmüştüm Dudi. Hem de gece :) O günden bu güne çok değişmiş. 1 ay sonrası daha da farklı olur. İyiki yapmışsın satı.. Kaya olsa ben de yapardım bir köşeye. Eline sağlık arkadaşım.

Satı Uğurtan 17-05-2010 11:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi habibe (Mesaj 640008)
Ben yerinde görmüştüm Dudi. Hem de gece :) O günden bu güne çok değişmiş. 1 ay sonrası daha da farklı olur. İyiki yapmışsın satı.. Kaya olsa ben de yapardım bir köşeye. Eline sağlık arkadaşım.

Habibeciğim canım benim çok teşekkür ederim, gece ve 1 ay önce görmüştün, şimdi gör coştu resmen, kayayı merak etme kayadan bol ne var etrafta yeterki sen iste ben ekibi toplarım:)

finduk52 17-05-2010 12:55

Gerçekten çok güzel olmuş kaya bahçeniz insanı imrendirecek güzellikte ellerinize sağlık

Satı Uğurtan 17-05-2010 14:24

Sevgili finduk52,çok teşekkür ederim,daha güzeli sizin olsun sevgiler.

sevim.K 17-05-2010 14:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 640015)
Habibeciğim canım benim çok teşekkür ederim, gece ve 1 ay önce görmüştün, şimdi gör coştu resmen, kayayı merak etme kayadan bol ne var etrafta yeterki sen iste ben ekibi toplarım:)

Ne zaman toplanıyor;)

Satı Uğurtan 17-05-2010 14:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 640151)
Ne zaman toplanıyor;)

Sevgili sevim.K,habibe istesin ekip hazır değilmi:)

Yücel Canpolat 17-05-2010 20:49

Satı Hanım bahçenizin resimlerini incelerken çok hoş bir bodur mavi ladin gördüm,onu kaya bahçesinin yanına alsan nasıl olur.;)

dağ çiği 17-05-2010 21:44

Satı hanım kaya bahçenizde çok güzel olmuş.Çiçekle kayanın birleşimini çok severim ellerinize sağlık.Karşısına geçip seyretmek insana ne güzel bir keyif verir.

Satı Uğurtan 17-05-2010 23:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 640377)
Satı Hanım bahçenizin resimlerini incelerken çok hoş bir bodur mavi ladin gördüm,onu kaya bahçesinin yanına alsan nasıl olur.;)

Sevgili Yücel bey,çok hoş olduğunda hemfikirim:)
ama yer konusunda ,yerini çok beğeniyorum,tam mutfak camının karşısında ben onu her an izleyebiliyorum:)

Satı Uğurtan 17-05-2010 23:12

Sevgili dağ çiği,güzel yorumların için çok teşekkür ederim,kaya bahçesinin önüne geçip izlerken koskoca bir dağ önündeymiş hissi veriyor insana.

sevim.K 18-05-2010 09:16

Satıcım bayıldım o ne güzellik. Kaya bahçen muhteşem olmuş.:p Yok bahçeye karşı oturup çay içme zamanı gelmişte geçiyor bile;)

Tekin bey meşguldür bu sıralarda sergisi var çünkü. Sevgili habibenin kaya bahçesi için kimler toplanıyor:confused: Ben hazırım.

Satı Uğurtan 18-05-2010 10:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 640623)
Satıcım bayıldım o ne güzellik. Kaya bahçen muhteşem olmuş.:p Yok bahçeye karşı oturup çay içme zamanı gelmişte geçiyor bile;)

Tekin bey meşguldür bu sıralarda sergisi var çünkü. Sevgili habibenin kaya bahçesi için kimler toplanıyor:confused: Ben hazırım.

Sevgili Sevim hanım,en kısa zamanda beklerim eserinizi yerinde görmeye.
Sevgili sevim hanım,habibenin kaya bahçesi için habibe karar verirse toplanırız:)

sabah 18-05-2010 13:48

Sıradan bir duvar köşesi, ilgi çekici bölgeye dönüştü. Köşedeki değişimi izlemek çok keyifli.:rolleyes:

Bu arada gözünüz farekulağının üzerinde olsun. Zaman zaman koparın, yoksa bütün bitkileri kaplar. Göründüğü kadar masum bir güzel değildir.:rolleyes:

En üstte, yatay olarak düz duran taşın üzerindeki bitkilerle örtülmesini bekliyorum. Gözümü bir tek o rahatsız ediyor.

Satı Uğurtan 18-05-2010 13:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sabah (Mesaj 640856)
Sıradan bir duvar köşesi, ilgi çekici bölgeye dönüştü. Köşedeki değişimi izlemek çok keyifli.:rolleyes:

Bu arada gözünüz farekulağının üzerinde olsun. Zaman zaman koparın, yoksa bütün bitkileri kaplar. Göründüğü kadar masum bir güzel değildir.:rolleyes:

En üstte, yatay olarak düz duran taşın üzerindeki bitkilerle örtülmesini bekliyorum. Gözümü bir tek o rahatsız ediyor.

Sevgili sabah,güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Evet fare kulağını duymuştum her yeri sardığını onun için dikkat ediyor ve çoğaltmıyorum.
Yatay duran taşın üstüne ne diktiysem bir türlü gelişmiyor aynı bitkiden aşağılara diktim çok güzeller, nedense orda gelişip yeşermiyor, eğer bir öneriniz olursa memnun olurum sevgiler.

nurcanaybay 18-05-2010 14:01

Toprak bir saksıya ,sarkan tür den dikilip oraya konsa olmaz mı ....zamanla saksıyı kapatır nasıl olsa ya da küçük ağaç kütüğüne dikilse :)...fikir yürütüyorum :)

Satı Uğurtan 18-05-2010 14:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 640867)
Toprak bir saksıya ,sarkan tür den dikilip oraya konsa olmaz mı ....zamanla saksıyı kapatır nasıl olsa ya da küçük ağaç kütüğüne dikilse :)...fikir yürütüyorum :)

Sevgili nurcan aslında iyi fikir,orada toprak ve gübre çok durmuyor ne kadar dikkat etsemde sularken akıyor kalanlarda ordaki bitkiyi besleyemediği için bir türlü gelişmiyor.

Satı Uğurtan 27-05-2010 22:00

kaya bahçem

4 Eklenti(ler)
Kaya bahçemden yeni görüntüler.

Harun Parlak 27-05-2010 22:42

Kaya bahcesine dikilen bitkiler genelde suya az ihtiyaç duyan türler. Siz diğer bitkilerinizle aynı oranda su verdiğiniz için boya gitmişler.
Suyu azaltın bodur kalsınlar fazla su onları ot gibi uzatır. Kaya bahcesi ufak olduğundan bitkileriniz de ufak kalırsa uyum sağlanmış olur.
Kolay gelsin.

Satı Uğurtan 27-05-2010 23:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tekin (Mesaj 647441)
Kaya bahcesine dikilen bitkiler genelde suya az ihtiyaç duyan türler. Siz diğer bitkilerinizle aynı oranda su verdiğiniz için boya gitmişler.
Suyu azaltın bodur kalsınlar fazla su onları ot gibi uzatır. Kaya bahcesi ufak olduğundan bitkileriniz de ufak kalırsa uyum sağlanmış olur.
Kolay gelsin.

Kaya bahçesinin yaratıcısı, arada bahçeye uğrayıp fikirlerini yazmazsa, bizde böyle bol bol sulayıp coştururuz,önerilerinizi dikkate alacağım, sevgiler teşekkürler:)

Satı Uğurtan 01-06-2010 22:15

Kaya bahçem

2 Eklenti(ler)
Kaya bahçemdeki sedumlar çiçek açtı ve çok güzel görünüyorlar.

Vildan Sönmez 01-06-2010 23:00

Sevgili Satı Hanım 124 nolu mesaj diyor ki, bu kaya bahçesi olmuştur :cool::cool:

Satı Uğurtan 01-06-2010 23:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 650657)
Sevgili Satı Hanım 124 nolu mesaj diyor ki, bu kaya bahçesi olmuştur :cool::cool:

Sevgili Vildan hanım çok teşekkür ederim, fakat eserin sahibi (Tekin bey)fazla suladığımı söyledi, galiba az su vermem gerekiyormuş, şimdi öğrendim:)

Minarislim 08-06-2010 09:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi habibe (Mesaj 640008)

Satı ablacığım;Kaya bahçesi harika olmuş.Işıklandırma yok değil mi?Akşam görselliği için bir mor ışık harika olur.Sevgiler,selamlar ablacığım.

Hhatice 08-06-2010 09:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 640871)
Sevgili nurcan aslında iyi fikir,orada toprak ve gübre çok durmuyor ne kadar dikkat etsemde sularken akıyor kalanlarda ordaki bitkiyi besleyemediği için bir türlü gelişmiyor.

Küçük kırık testi de yakışır .Çok güzel görünüyor Satı'cım .

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025