![]() |
Alıntı:
Daha da isteriz. |
Satıcım görmeyeli burası tam kaya bahçesi olmuş:) Gerçekten daha fazla fotoğraf isteriz.
|
Kaya bahçesi.
2 Eklenti(ler)
Sevgili ligustrum, sevim hanım sizlerimi kıracağım, kaya bahçesinin son hali.
|
Kaya bahçemden bir kaç görüntü.
4 Eklenti(ler)
Kayaların ve yeşilin güzelliği.
|
Satıcım ne güzel olmuş:) Bitkiler iyice doldurmuşlar. Arada çiçeklerde yüzlerini göstermeye başlamış.
|
Alıntı:
|
Kaya bahçeniz çok güzel olmuş elinize sağlık.
Ama otlar var değilmi aralarda. Ben kaya bahçesine bir sürü bir şey yaptım ama o otlardan kurtulamıyorum :( |
Sevgili nurgül, çok teşekkürler evet oldukça sinir bozucu oluyor, bu gün uğraşıp temizledim sanıyorum, yarın bir bakıyorum yine dolmuş yabani otla.
|
Kaya bahçem.
2 Eklenti(ler)
Kelebeğin güzelliğini görünce kaçırmak istemedim.
|
Ablacığım ne güzel yakalamışsın:)
|
Katılıyorum. Yaşayan bahçeler diyorum ben böyle bahçelere. Bülbül sesi olmalı, kelebekler uçuşmalı, kurbağalar konser vermeli.
O zaman çay içmenin tadına doyulmaz. |
Sevgili Yücel ve cumhur bey, çok teşekkürler, kaplumbağalar gezmeli, kuşlar su içmeli, arılar çiçeklerden bal almalı, o zaman bu bahçede dostlarla çay içmenin tadına doyulmaz, tüm arkadaşlara dostlara güzel insanlara her zaman açıktır bu bahçe, yeterki gelsinler.
|
Teşekürler Satı Hanım, elbet bir gün geleceğiz.
|
Alıntı:
|
Çok çok güzel olmuş kaya bahçeniz. Ellerinize ve emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hnm. Bana balkonda basılacak yer bıraktırmayacaksınız .Balkonda nasıl kaya bahçesi yapabilirim diye bakınmaya başladım :D. Ellerinize sağlık güle güle büyütün
|
Sevgili Serpil, inan bana sen başarırsın, balkona o güzel bitkileri sığdıran, kaya bahçesinide sığdırır:)
|
Kaya bahçeniz çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Kaya bahçem.
3 Eklenti(ler)
Kaya bahçemin ayrı açılarından bakış.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025