![]() |
Sevgili asuman,söyledim kaktüsler seni bekliyor sevgiler.
|
Ben karanlıkta tam görememişim meğer :) Şimdi daha net görebildim. Herkesin eline sağlık. Doğal olmuş gerçekten.
|
Satı' cığım kaya bahçen hoş görünüyor, eline sağlık. Sevgiler.
|
böyle bir kaya bahçemin olmasını çok isterdim gelişmeleri takip ediyorum.kardeş bahçe ağabeyini geçecek bu gidişle kutluyorum sizi Satı Uğurtan.
|
Alıntı:
|
Sevgili ozbey,çok teşekkür ederim, diktiğim bitkiler büyüse daha güzel olacak.
|
Sevgili Yücel bey, sevgili arkadaşlarımla gelip, kaya bahçesi, sizin botanik bahçeyede yaparız. Sizin canınız sağ olsun.
|
Daha doğru dürüst bahçemi düzenleyememişken, ''kaya bahçesi'' benim için kel başa şimşir tarak! diye düşünürdüm.
Ama Satı hanım, sizinkini görünce inanın bende heveslendim. Tek sıkıntı, bizim oralarda kaya bulmak.. Dur bakalım, bu yaz bir etüt çalışması yapayım.;) Çok sevimli bir bahçe olmuş. Hepinizin eline sağlık. |
Yabancı bir forumda bildiğimiz ambalaj köpüğünden boyayarak yapay kaya yapıyorlardı...
Resim bulursam eklerim... Düşünsenize rüzgarda uçuşan kayalar:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaya bahçem
2 Eklenti(ler)
Kaya bahçemdeki bitkilerin son hali.
|
Umarım daha da güzelleşecek, yukarılar için sarkan birşeyler düşünebilirsiniz...
Baştan beri ordaki çam pek hoşuma gitmedi desem yeridir :) |
Merhaba sevgili, satı hanım bugün bende kendime bir kaya bahçesi yapmaya karar verdim.
Aklıma sizin kaya bahçesi geldi bahçede saksıları yerleştirirken gözüm takıldı ben baçeden topladığım taş yığıntısını toparladım hem kaktüsleri toparlamış oldum olan yer örtücüleri diktim . Benim gaya taşlarım yoktu bahçedeki taşlarla yapmaya çalıştım ama bir tarafı boş kaltı resimlerini eklerim biraz kendine gelsinler. |
Alıntı:
Çama gelince,bende orda olmasından hoşnut değilim, ama kurur diye yerini değişemiyorum sevgiler. |
Sevgili sevim4, kaya bahçen hayırlı olsun, benim taşlarıda sevgili Tekin bey getirmişti yoksa benimde yoktu,sedum, sukulent ve kaktüsler hoş duruyor kaya bahçesinde sevgiler.
|
Alıntı:
Öyle değilse bile yerini değiştirmek bence en mantıklısı olacak... İlerde düşünsenize çam gölgesinde kaya bahçesi:) |
Ağaç yeri değiştirmek için uygun zaman olduğunu düşünmüyorum. Bence yazı orada geçirsin, önümüzdeki sonbahar sonu gibi veya en geç Şubat ayında yer değişimi için daha uygun olur.
Ya da bahçe Bonsaisi olarak bırakabilirsiniz belki. Bahçemizde akvaryumun köşesine, elimdeki bir Abanoz ağacı kütüğüyle, seçeceğimiz bir ağacı kaynaştırarak Bonsai yapmayı Tekin Bey'le planlamıştık, henüz gerçekleştirmedik ama güzel olacağını düşünüyorum. Belki siz de hazır ağaç oradayken böyle bir şey düşünebilirsiniz. |
Sevgili limon,zaten benim kaya bahçesini Tekin bey yapmıştı. O zaman bana bu ağacı sökelim demişti, keşke sökseydik kıyamadım şimdi pişmanım.Sevgili limon aslında çamım daha büyüktü belki dikkat ettiyseniz, Tekin bey dalları epey bir budadı ve dalları aşağıya doğru bağladı ve yaza kadar açmamamızı söyledi. Çok anlamıyorum ama belki biraz büyükçe bonsai yapmış oldu.Tekin beyle bir konuşayım bonsai yapma fikrini olabilir, önerileriniz için teşekkürler sevgiler.
|
Başkası olsa " ağacı kesin olsun bitsin" derdi, kesmek kelimesine bence sitede sansür konmalı :)
En iyisi bonsai olur gibi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu güzelliği gördükçe, bir kaya bahçesi de ben yapsam diye düşünüyorum. Sağlıkla keyfini çıkarın.
|
Alıntı:
Sevgili Zafer bey, bahçeme hoş geldiniz,sizinle toplantıda bahçenizin güzelliği,bahçeyle, çiçeklerle ve saksı yapımıyla ilgili, uzun uzun sohpet etmek isterdim, ama hiç ortam olmadı, umarım başka bir toplantıda,veya İzmit çok yakın benim bahçemde sevgili eşinizle çaya ve sohpete beklerim. Kaya bahçesi yapabilirsiniz, sizin bahçenize herşey yakışır sevgiler. |
Anne tarafından izmitliyim dedem, dayılarım izmitin eski terzilerinden, kireç ocakları mevkii yağ fabrikası karşısına sık, sık gelirim.
|
Sevgili Zafer bey,gündoğdu tarafı değilmi? benim evim şehrin batı tarafında kuruçeşmenin üstünde, hatipköyde.İzmitle bağınız olduğuna göre bende beklerim sevgiler.
|
kaya bahçem
1 Eklenti(ler)
Kaya bahçemin bitkileri iyice büyüdü.
|
Sayın Satı,
Merhaba. Çok değişik ve güzel bir uğraş. Kolay gelsin. Çok hoşuma gitti. Doğal yapısı harika.. |
Sevgili Cumhur bey çok teşekkürler, beğeniniz beni sevindirdi saygılar.
|
Emeğinizin karşılığını almaya başlamışsınız ,bir kaç ay sonra seyrine doyum olmayacak:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025