agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   SDurul / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17576.htm)

Sevgi Durul 05-07-2013 15:26

5 Eklenti(ler)
Dün şeftalileri topladık, bu yıl bol vermiş.

Eklenti 423600

Bu küçük cins erik, önceki yıllarda erikten yıkılırdı. Şimdi üzerinde beş on tane ancak var.

Eklenti 423601

İtalyan eriği de az.

Eklenti 423602

Az olduğu için oldukça iriler. Kıyaslama için şeftali ile birlikte çektim.

Eklenti 423603

Küçük erik ve şeftali.

Eklenti 423604

Sevgi Durul 05-07-2013 15:34

5 Eklenti(ler)
Yaz elmalarını da topladık.

Eklenti 423605

Kayısının hepsi bu kadar. Bu da çok olurdu, bu yıl olmadı.

Eklenti 423606

Kelebeksiz olmaz.

Eklenti 423607

Bu gazanya turuncu çıktı.

Eklenti 423608

Çin karanfilleri tek tük açmaya devam ediyor.

Eklenti 423609

Sevgi Durul 05-07-2013 15:40

4 Eklenti(ler)
Soğanlı bitki özürlüsü olarak, zıpçıktının yapraklarını beklerken böyle bir şey zıpladı. Çiçek olacak sanırım.:rolleyes:

Eklenti 423614

Bahçedeki sedumlar çok keyifli.

Eklenti 423615

Eklenti 423616

Eklenti 423617

Sevgi Durul 05-07-2013 15:48

4 Eklenti(ler)
Coreopsis grandiflora halen açıyor. Bu ve bahçedeki diğer bitkilerin tohumlarından isteyen olursa buradan talep edebilir.

Eklenti 423618

Akşam sefası da tomurcuklanmış.:)

Eklenti 423619

Sabah sefalarından açmasını beklediğim değişik renkler var. Bu sefer pembesi çiçeğe başlamış.

Eklenti 423620

Şu anda en ihtişamlı çiçeğimiz. İyice açtı. Çok sevdim bu moru. Teşekkürler, sevgili sedoş.

Eklenti 423621

Sevgi Durul 08-07-2013 12:11

5 Eklenti(ler)
Bu glayöl, sırada ben varım diyor.:)

Eklenti 424285

Güneş gbi.:)

Eklenti 424286

Tohumlar oluşmuş.

Eklenti 424287

Kuşlar tohumlara ortak.;) Yarısını yemişler.

Eklenti 424288

Çiçek içinde çiçek.

Eklenti 424289

sonkez 08-07-2013 12:19

Bereketli olsun...Maşallah...

Sevgi Durul 08-07-2013 12:23

5 Eklenti(ler)
Katlı gülhatmiler açmaya nazlanıyor. Epeydir tomurcuklular.

Eklenti 424298

Eklenti 424299

Pembe gül hatmi aslında yalınkat.

Eklenti 424300

Yakında katmerliler açacak, gölgelerinde kalmayım diye o da katlı açmış.:)

Eklenti 424301

Eklenti 424302

Sevgi Durul 08-07-2013 12:32

5 Eklenti(ler)
Rengârenkler. Zinnialar. Tam anlamıyla açmadılar ama yine de güzeller. Ben çok seviyorum.

Eklenti 424303

Eklenti 424304

Eklenti 424305

Eklenti 424306

Eklenti 424307

Sevgi Durul 08-07-2013 23:51

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1177774)
Bu glayöl, sırada ben varım diyor.:)

Eklenti 424285

Ramazanda pek sık gidemem diye, eşim gidiyordu ben de eklendim. Öğleden sonra soluğu bahçede aldık.

Alıntıdaki glayölümü merak ediyordum, ençok. Açmış.

Eklenti 424524

Mor glayöl de son çiçeklerini açıyor. Pembeden daha mı güzel, ne?

Eklenti 424525

Sabah sefaları kuru vişne ağacını iyice örtmeye başlamış. Son günlerde hep geç gidiyoruz, çiçeklerini göremiyorum.

Eklenti 424528

Süs ayçiçekleri yaprak aralarından mini ayçiçekleri açmış. Asıl renkleri buydu, çoğu düz sarı açtı. Kuşlardan etkinliğe yetecek kadar tohum kalır inşallah.

Eklenti 424527

Kelebek cosmosta bu sefer.:rolleyes:

Eklenti 424526

Sevgi Durul 09-07-2013 00:00

5 Eklenti(ler)
Elime geçeni doldurduğum çiçek adamın son hali.

Eklenti 424531

Tohum takastan gelen değişik zinnia da açmaya başladı.

Eklenti 424532

Bu rengi de çok güzel.

Eklenti 424533

Hint yağı bitkilerim. İki çeşit galiba. Birinin yaprakları kırmızı gibi. Bunda çiçek yok henüz.

Eklenti 424534

Yeşil olanı açtı ve bu yuvarlaklar tohum olacak sanırım.

Eklenti 424535

Sevgi Durul 09-07-2013 00:12

5 Eklenti(ler)
Yaz elmaları, tadı ekşiymiş. Ben tatmadım.:rolleyes:

Eklenti 424536

Yerlere dökülmüşler.

Eklenti 424537

Hünnap meyvesini göstermiş.

Eklenti 424538

Geç ektiğim kavunlarım. Alay konusu oldu bahçede. Olurlarsa eve götürmek için, tır gerekecekmiş.

Eklenti 424539

Köy mısırlar da belirmişler.

Eklenti 424540

YeniGine 09-07-2013 00:13

Sevgili SDurul, bereketi bol olsun inşallah, çiçeklerine maşallah!.. Geçen sene Sayın hk50'nin bahçesinde görünce bende yoğun bir şekilde gül hatmi severlik onun için yol kenarında gördüğüm bir hatmiden tohum aldım ve hemen toprakla buluşturdum bu sene sanki o hatmiden tohum almamışım gibi aynı tohumdan 2 ayrı kökte değişik renkte hatmilerim oldu ki zaten bahçe sayfamda görmüşsündür çok da mutlu etti beni. Çok şükür onu da görebildim.
Bahçe fesleğensiz ve sabah sefasız olmaz deyip yine sabah sefası tohumları ektim :( fakat hiç çiçeklerini açmış halini göremiyorum. Zira hep akşam üzeri bahçeye çıkabiliyorum.
Zinniaların çok güzel açmışlar; ben de çok seviyorum zinniaları. Her sene tohumları serpiştirirdim bu sene öbekler oluşturmaya çalıştım. Güzel oldular fakat keşke yine serpiştirseymişim daha güzel olacakmış pişmanım.

Sevgi Durul 09-07-2013 00:21

5 Eklenti(ler)
Biraz da sebzeler.

Domatesler olgunlaşmadı. Hepsi birden olgunlaşırlarsa salça işleri başlayacak.

Eklenti 424541

İlk patlıcan da göründü.

Eklenti 424542

Geç ekilen kabaklardan ikisi.

Eklenti 424543

Eklenti 424544

Yeni açmaya başlayan mavişimizle görüntülerimizi bitirelim.:)

Eklenti 424545

YeniGine 09-07-2013 01:00

Salça işleri görüntülerini de çok seviyorum Sevgili SDurul. Haydi inşallah, rastgele...

h_dogan 09-07-2013 07:17

Sdurul Abla kavunlar çok sık değil mi böyle birbirlerini yerler 2-3 tane kalacak şekilde seyreltirsen iyi olur.
Zinnialar çok güzel görünüyor bende sadece pembeler var.
Elmalarda iç kurdu olmuştur yoksa bu kadar dökülmemesi lazımdı.
Sağlıcakla kal.

Sevgi Durul 10-07-2013 23:04

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1178026)
Sdurul Abla kavunlar çok sık değil mi böyle birbirlerini yerler 2-3 tane kalacak şekilde seyreltirsen iyi olur.
Zinnialar çok güzel görünüyor bende sadece pembeler var.
Elmalarda iç kurdu olmuştur yoksa bu kadar dökülmemesi lazımdı.
Sağlıcakla kal.

Kavunları olasıya ekmedik, sayın h_dogan. Hem geç vakitte ekildiler, hem de bahçemizin toprağı biraz verimsiz, geçen sene elma kadar olmuşlardı. Bir de ben ekeyim, nasıl olacak dedim.

Çekmecede bulduğum kavun tohumlarını öylesine ektim, pek anlamıyorum. Şimdi bakımını eşimin yapması gerekiyor, o da diğer işlerden vakit bulamıyor. Bir de olacağına inanmadığı için de bakmıyor olabilir. Hâlâ seyreltmedik.

Zinniaların tohumlarını etkinikte paylaşıma açacağım, talep edebilirsiniz.

Elmalarda iç kurdu yok. Bunlar yaz elması, çabuk olgunlaşıyor, toplanmayanlar da hemen dökülüyor.:)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1177999)
.... hemen toprakla buluşturdum bu sene sanki o hatmiden tohum almamışım gibi aynı tohumdan 2 ayrı kökte değişik renkte hatmilerim oldu ki zaten bahçe sayfamda görmüşsündür çok da mutlu etti beni. Çok şükür onu da görebildim.
Bahçe fesleğensiz ve sabah sefasız olmaz deyip yine sabah sefası tohumları ektim :( fakat hiç çiçeklerini açmış halini göremiyorum. Zira hep akşam üzeri bahçeye çıkabiliyorum.

Sevgili YeniGine hatmilerinizi gördüm, çok güzeller. Aynı tohumdan iki ayrı renk açması bana ilginç geldi. Benim iki renk var, her sene aynı renkte açıyorlar.

Sabah sefalarını ben de göremiyorum maalesef. Bu aralar hep geç gidebiliyoruz.

Katlı gülhatminin bir tomurcuğu rengini göstermiş, çok sevindim.:)

Eklenti 424943

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1178006)
Salça işleri görüntülerini de çok seviyorum Sevgili SDurul. Haydi inşallah, rastgele...

Salça işlerinin görüntüleri güzel de yapması telaşeli ve yorucu. :rolleyes: Bugünlerde domatesler olgunlaşacak diye ödüm kopuyor.:rolleyes:

YeniGine 10-07-2013 23:51

Dediğim gibi sevgili SDurul yol kenarında bir hatmiden tohum aldım ektim bu sene aynı tohumdan iki renk çıktı. Biri pembe, biri morumsu. Çok da hoşuma gitti. Ve evet, gül hatmiler her sene farklı renkte açabiliyorlarmış. Katlı hatminin açmış halini merakla bekliyorum. İnşallah denk gelebilirsin.
Ve salça işleri; tabi ki meşakkatli ve zordur, kolay ve rastgelsin inşallah. Ben yine de o güzel görüntüleri merakla bekliyor olacağım...

Adalet Yağcı 11-07-2013 21:58

Sevgili Durul'cuğum, uzun zaman sonra bahçeni gezebildim nihayet.

Söylemezsem çatlarım, kelebeklerini çok kıskandım :o
Tam bir kelebek cennetinde yaşıyorsun, bu harika yaratıklara bayılıyorum.
Çok da güzel fotoğraflıyorsun, kelebek fotoğraflama sabır işi :)

Canım, evciğini su basmış, geçmiş olsun, bir çok yorucu iş çıkmıştır size.
Ne yaparsın ki bahçe uzaktaysa böyle kötü sürprizler yaşanabiliyor, buna benzer ben de çok şey yaşıyorum.
Sen yine de şanslısın, eşin kolları sıvayıp tamirata hemen başlamış.
Benim usta bulup gelmesi için ikna etmem gerekiyor.

Torun büyümüş maaşallah, kolları tam ısırmalık olmuş.
Şanslı çocuk, dalından koparıp meyve yiyebiliyor.

Erik ve kayısı dışında her şey bol bereketli, bunca emeğe karşılık almak insanı dinlendiriyor.

Zinniaları ben de çok sevdim, önceki yıllarda hep hastalanmışlardı, ben de zinia yetiştirmekten vaz geçmiştim, bu sene sağlıklı görünüyorlar.

Sana ve eşine tüm işlerinizde kolaylıklar diliyorum.
Ha, kelebek fotoğrafı çekmeye devam et lütfen :)

Sevgi Durul 12-07-2013 13:01

1 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet hanım, hoşgeldiniz. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizin bahçeleriniz yanında lafı bile olmaz ama bir şeyler yapmak için uğraşıyoruz. Elimizden geldiğince.

Bahçedeki tüm tamirat işlerini eşim yapar. İyi ki elinden geliyor, her şey için usta tutmaya kalksak epey zor olurdu.

Kelebekler oldukça fazla ve en çok zinniaları seviyorlar. Ve ben de gördüğümde çekiyorum. Bıktırıcı olmasın diye elimden geldiğince az yüklemeye çalışıyorum. Son gittiğimde coreopsise konmuştu biri, hem de kanat üzerini çekebildim. Sizin için ekliyorum. Sevgiler...

Eklenti 425432

Sevgi Durul 12-07-2013 23:15

3 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1178550)
Katlı hatminin açmış halini merakla bekliyorum. İnşallah denk gelebilirsin.

Sevgili YeniGine, ben de merakla ve dört gözle katlı hatmiyi bekliyordum. Bugün bahçeye gittiğimizde ilk iş yanına gitmek oldu. Bir de ne göreyim, katlı değilmiş.:mad: Tomurcuklu olan diğerlerini bekleyeceğim artık.:)

Eklenti 425937

Eklenti 425938

Eklenti 425939

Sevgi Durul 12-07-2013 23:35

5 Eklenti(ler)
Katlı gülhatmide yaşadığım hayâl kırıklığının yanı sıra beni sevindirenler de vardı bugün.

Campanula ilk çiçeğini açtı. Sevgili nevsune'ye teşekkürlerimle...

Eklenti 425940

Ona eşlik eden maviş.

Eklenti 425941

Eklenti 425942

Bütün zıpçıktıları öldürmeyi başarmışken, sevgili loveforlife yeni soğanlar göndermişti. Şimdiye kadar onlar da yaprak çıkarmayınca ümidi kesmiştim. Saksıda olan epey soğandan bir tanesi, geçen gün canlanma belirtisi gösterdi. O da açtı. Sevgili loveforlife'a teşekkürlerimle...

Eklenti 425944

Eklenti 425943

YeniGine 12-07-2013 23:35

Sevgili SDurul olsun ne yapalım katlı katsız ben bu sene hatmileri çok sevdim. İnşallah diğer tomurcuklar katlı çıkarlar, onlar da çıkmazlarsa seneye katlı gül hatmilerin olsun inşallah...
Ellerine, gönlüne sağlık...
(Gülümseyiverdim birden; dedim kimbilir hatmiyi görünce yüz ifaden nasıl olmuştur ve o an eminim aklından YeniGine geçmiştir.) Canım arkadaşım canımız sağolsun. Katlı, katsız hepsini severiz, hepsi bizim...

loveforlife 13-07-2013 10:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1179315)
Katlı gülhatmide yaşadığım hayâl kırıklığının yanı sıra beni sevindirenler de vardı bugün.

Campanula ilk çiçeğini açtı. Sevgili nevsune'ye teşekkürlerimle...

Eklenti 425940

Ona eşlik eden maviş.

Eklenti 425941

Eklenti 425942

Bütün zıpçıktıları öldürmeyi başarmışken, sevgili loveforlife yeni soğanlar göndermişti. Şimdiye kadar onlar da yaprak çıkarmayınca ümidi kesmiştim. Saksıda olan epey soğandan bir tanesi, geçen gün canlanma belirtisi gösterdi. O da açtı. Sevgili loveforlife'a teşekkürlerimle...

Eklenti 425944

Eklenti 425943

Canım Ablacığım,

Mavişine tek kelimeyle "bayıldım"! Kaç yılda bu hale geldi? Benim ne zaman böyle güzel, dolu dolu açan bir mavişim olacak? Ah bu maviş sevdası bana neler etti böyle?

Zıpçıktıya gelince... Ben onlara tembihledim SDurul Abla'mı sevindirin diye... Sen hiç merak etme, diğerleri de gösterecek kendini. Tıpkı senin bana gönderdiğin çiçeklerin senin sevginle doğup bana gelip çoğalmaları gibi, saksıları dolduracaklar...

Sağlıcakla kal, adıyla kalbi bütünleşen güzel insan...

cörekotu 14-07-2013 00:01

Aycicekleriniz tohuma durmus bile, buralarda henüz cicek bile acmadilar, inanin sizlerin bahcelerini gördükce derin derin ic cekiyorum burada hava sartlari bayagi sert, bahar cok gec geliyor tam sebzeler iyice kendine gelip mahsül vermeye baslayinca bu sefer kis gelip sonbahar gelip catiyor ve sonbahar kisi andiriyor...

cörekotu 14-07-2013 00:06

Sebzeler sonbaharda olmaya devam eder ve o yamuk yumuk biberler patlicanlar cok daha lezzetli olur halbuki bizimkilerin cicegi burnundayken don oluyor ve malesef bitkiler donuveriyor :( Gecen sene altin cilek ektik, biraz zamanini gecirmistik ekerken, üzeri cilekle dopdoluydu ne yazikki donarak kurudu, biraz sararmislari tohum olmasi icin aldim bu sene ektim onlari bir sürü var yine umarim tadina bakabiliriz :)

Sevgi Durul 15-07-2013 14:43

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1179316)
Sevgili SDurul olsun ne yapalım katlı katsız ben bu sene hatmileri çok sevdim. İnşallah diğer tomurcuklar katlı çıkarlar, onlar da çıkmazlarsa seneye katlı gül hatmilerin olsun inşallah...
Ellerine, gönlüne sağlık...
(Gülümseyiverdim birden; dedim kimbilir hatmiyi görünce yüz ifaden nasıl olmuştur ve o an eminim aklından YeniGine geçmiştir.) Canım arkadaşım canımız sağolsun. Katlı, katsız hepsini severiz, hepsi bizim...

Diğer katlı sandığım hatmilerin biri daha katsız açtı. Çeşit çeşit pembelerim oldu, sevgili YeniGine.

Eklenti 426583

Hatmiyi gördüğümdeki yüz ifadem nasıldı bilemiyorum, sadece tahmin edebiliyorum. Katlı açacak diye öyle bir şartlanmıştım ki, sormayın.

Tabii ki hepsini seviyoruz, ama katlı olmasını beklediğim tomurcuklar var, onlar açmadan içim rahat etmeyecek.:rolleyes:

Sevindirenlerden bazı fotoğraflar.:)

Eklenti 426584

Eklenti 426585

Rengi biraz kırmızılaşmış, sebebini anlkayamadım.

Eklenti 426586

Nihayet çiçeklerini göstermeye başladılar. Beyaz sardunyam.

Eklenti 426587

Sevgi Durul 15-07-2013 15:31

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1179367)
Canım Ablacığım,

Mavişine tek kelimeyle "bayıldım"! Kaç yılda bu hale geldi? Benim ne zaman böyle güzel, dolu dolu açan bir mavişim olacak? Ah bu maviş sevdası bana neler etti böyle?

Zıpçıktıya gelince... Ben onlara tembihledim SDurul Abla'mı sevindirin diye... Sen hiç merak etme, diğerleri de gösterecek kendini. Tıpkı senin bana gönderdiğin çiçeklerin senin sevginle doğup bana gelip çoğalmaları gibi, saksıları dolduracaklar...

Sağlıcakla kal, adıyla kalbi bütünleşen güzel insan...

Sevgili loveforlife,

İlk mavişimi sevgili Güler hanım göndermişti. Ben onu koruma adına, bir içeri bir dışarı gezdirirken kaybetmiş ve çok üzülmüştüm. Daha sonra bir kaç kere komşulardan aldım ve tutturamadım.

Yaklaşık bir yıl önce, çiçekçide görünce hemen aldım. Bu bahar saksısını değiştirdim, epeyce bir kök ayırıp arkadaşlara gönderdim. Bugün bu halde ve ben onu çok seviyorum.:)

Bakımını da öğrendim artık, çatır çatır buzlu havalarda balkondaydı ve yaşıyor.

Aslında bazen bitkilere iyilik ederken, koruma adına kötülük etmiş oluyoruz. Bazı şeyleri forumlarda okuya okuya, bazılarını da deneye yanıla öğrenebiliyoruz.:rolleyes:

Zıpçıktıyı çok iyi tembihlemişsin, teşekkür ederim. Şimdi diğerleri de yaprak çıkarmaya başladılar. Mutlu Kutludan aldığım sarı zıpçıktı da aynı saksıda, onun çiçeğini de görürüz umarım.:)

Sevindirmeye devam edenleri paylaşayım.:)

Eklenti 426588

Eklenti 426589

Eklenti 426590

Eklenti 426591

Eklenti 426592

Sevgi Durul 15-07-2013 15:51

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cörekotu (Mesaj 1179556)
Aycicekleriniz tohuma durmus bile, buralarda henüz cicek bile acmadilar, inanin sizlerin bahcelerini gördükce derin derin ic cekiyorum burada hava sartlari bayagi sert, bahar cok gec geliyor tam sebzeler iyice kendine gelip mahsül vermeye baslayinca bu sefer kis gelip sonbahar gelip catiyor ve sonbahar kisi andiriyor...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cörekotu (Mesaj 1179559)
Sebzeler sonbaharda olmaya devam eder ve o yamuk yumuk biberler patlicanlar cok daha lezzetli olur halbuki bizimkilerin cicegi burnundayken don oluyor ve malesef bitkiler donuveriyor :( Gecen sene altin cilek ektik, biraz zamanini gecirmistik ekerken, üzeri cilekle dopdoluydu ne yazikki donarak kurudu, biraz sararmislari tohum olmasi icin aldim bu sene ektim onlari bir sürü var yine umarim tadina bakabiliriz :)

İklim şartlarından diyelim. Bu bizler için de geçerli olabiliyor, iki sene üst üste altın çileklerim tam meyve yapıp henüz olgunlaşmadığında sonbahar gelmiş ve dallarında öylece kalakalmışlardı. Bu sene ekmedik.

Sebzelerde de hazır fide olarak aldıklarımız çoktan meyve vermeye başladılar, kendi ektiklerim çiçek bile vermediler daha.

Tohumunu kendi ektiğim Antep biberi fidesi. Hava soğumadan, meyve yapıp olgunlaştırır mı bilmiyorum.

Eklenti 426593

Fide olarak aldığımız biberler.

Eklenti 426594

Eklenti 426595

Eklenti 426596

Biber toplarken gördüğüm antenli böcek. Büyük ihtimalle bilinen bir canlıdır, ben bilemedim.

Eklenti 426597

h_dogan 15-07-2013 16:30

Maşallah bol hasatlar.

nevsune 16-07-2013 08:58

Canım arkadaşım epeydir bakamamıştım sayfana, neler neler olmuş.

Geç oldu ama, önce su baskını için geçmiş olsun. Dün akşam Ankara'ya yağan çılgın Temmuz yağmurundan da benim tavan aktı. Oluyor böyle doğanın intikamı zahir:)

Hangi birini yazsam şaşırdım. Tabii önce yumuk prensesten başlayayım. Ya nasıl boy atmış birden öyle maşallah. Canım benim, çok tatlı çok. O ilk fotoğraftaki yumuk kolu görünce içimi bir sevinç kapladı inan. E babaanneleri pek çok onun:) Çay keyfi pozuna da bayıldım. Çook öp benim için lütfen.

Meyve sebzelerin çok güzeller, bol hasatlar dilerim. Her birini ayrı kıskandım ama çok emek istiyorlar biliyorum. Senin ve eşinin ellerine kollarına sağlık. Afiyetle yeyin.

Mavi yasemin, ceropsislerin ama özellikle margarit -glayöllerin-hatmilerin ve unuttuğum her bir şeyin harika olmuşlar. Aslında glayöl sevmem pek ama senin mor ve pemben çok çok güzeller.

Kelebeklerin, uğur böceğin yine gelmişler ne güzel. Ağustos böceklerini de severim ama tek tek. Bir yıl Dikili'de kaldığımda zeytin ağaçlarının içinde bir orkestra vardı valla 7/24 çalışmışlardı. Ulan bi 5 dakka susun, yok. Hiç unutmam o cümbüşü.

Benim cicilerimi sorarsan, "unutma beni" hariç herşey gayet güzel. Henüz fotoğraflarla uğraşma aşamasına gelemedim. Beyaz mavişim açtığında sana göstermeyi çok istiyorum.

İlk kez bu kadar uzun yazdım, özlemişim seni. Şimdi yine birkaç gün ara vermem gerek. Bol bereketli bir yaz diliyorum sana:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025