![]() |
Bahçeniz ve çiçekleriniz,hepsi çok güzel ellerinize sağlık bol renk ve bereketli olsun.
|
Aynı nergizden benimde var. Hakikaten harika kokusu var.
|
Misler gibi kokmuş bu sayfa, neden acaba :)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bir tomurcuk sapı daha çıkarmış. Eklenti 479226 Çiçekler, beş günde hiç solmamışlar. Müthiş kokuları rüzgârın etkisiyle sağa sola savruluyordu. Eklenti 479227 |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Laleler... Eklenti 479235 Eklenti 479236 Eklenti 479237 Eklenti 479238 |
Ne güzel görüntüler... Bazen bitkilerimiz uğruna çok yoruluyoruz, çok üzülüyoruz ama sonundaki bu keyif hepsini unutturuyor. O güzel kokular, o harika görüntüler bizi alıp masal diyarlarına götürmeye yetiyor. Emeklerine sağlık!
|
Lâleler de, benim size ''erlicheer'' nergislerle birlikte hediye olarak gönderdiğim lâleler herhalde sayın SDurul ?
Ayrıca soğanlıların ekili olduğu alanda taşlarla yaptığınız peyzaj çok hoşuma gitti.. |
Sevgili SDurul maşallah bu güzellikler nedir böyle? Emeklerine sağlık.
Beyaz nergislerine bayıldım bayıldım... Lalelerin, renk uyumu maşallah onlara da bayıldım. Ve sanıyorum ilk kez çiçek bahçenin bir bölümünü yakından görüyorum. Sayın pria'nın dediği gibi taş peyzajın çok güzel, zaten genel taş peyzajını biliyordum fakat yakından görünce çok daha güzelmiş Sevgili SDurul... Harika olmuşlar harika, maşallah!.. Emeklerine sağlık... |
Maşallah nergizler harika görünüyor. Ablacığım sizin elinizde her şey güzel oluyor. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Durul'cuğum, birkaç sene önce ne yapabilirim acaba diye düşünüp yoruyordun kendini.
Bak neler yaptın, bunun dahası da olacak, o nergisler, laleler çoğalacak müthiş bir göz sefası olacak. Emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alıyorsun canım, zaten ne varsa doğada var, bize ihanet etmeyen en büyük dostumuz. Sağlık ve mutlulukla kal, öyle çok öyle çok çiçeklerin olsun ki, hangisini seveceğini şaşır :) |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Geçen sene tablette çimlendirdiğim lupini, bir süre saksıda büyütmüş, daha sonra saksısıyla birlikte bahçeye dikmiştim. Fakat maalesef üzerine titrediğim lupin, çapa makinasının gazabına uğramıştı. Onun yeniden yeşerdiğini görünce nasıl sevindiğimi anlatamam.:) Hemen korumaya aldım, yerini eşime de gösterdim, yine çapa yapılıyor çünkü.:rolleyes: Eklenti 480032 Eklenti 480033 Eklenti 480034 |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Açmayanlar sadece büyük yapraklar çıkardılar. Eklenti 480036 Eklenti 480035 Alıntı:
Eklenti 480038 Eklenti 480037 Ayva da tomurcuklanmış. Eklenti 480039 |
Sdurul Abla, bir kök lupinden dört yavru mu vermiş?:eek: Hayata dört koldan mı sarılmış ne! ;)
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu nergisler de beşinci çeşit nergislerim. İki sene önce arkadaşımın verdiği bir soğan dört olmuş. Arkadaki kireç varili için özür.:) Eklenti 480040 Eklenti 480041 Bu çimlenen ot mu çiçek mi bilemedim. Eklenti 480042 Kara lahanalardan çok tohum alacağız galiba. Eklenti 480043 Japon ayvasının ikinci yılı. Açmadı ama yaprakları da çok güzel. Eklenti 480044 |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çok haklısın Sevgili Adalet hanım, bire bin veren toprak en sadık dostumuz, şu günlerde çok ihtiyacım olan morali biraz olsun onun verdikleriyle alıyorum.:) Hâlâ ilk başladığım gibiyim, ''Dünya'nın Bütün Çiçekleri'' diyorum, hep. İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum, hepimiz için olsun. Sevgiler... Sevindirenlerden bazıları. Ağaç şakayık bu sefer iki kök olmuş, bu sene de açacak gibi görünmüyor. Eklenti 480046 Aynı safalar katmerlenmiş. Eklenti 480047 Eklenti 480048 Bu şebboy duvar dibinde kendiliğinden çimlenmiş ve rengi başkalaşım göstermiş. Eklenti 480050 Sümbüller açmaya devam ediyor. Eklenti 480049 Alıntı:
|
Balıkesir taraflarında ve çoğu yerde cevizler 31 mart 2014 sabahı oluşan kırağı ve dondan nakavt sayın sdurul. Manisa taraflarında durum nedir.
|
Bizim cevizlerde de az da olsa zarar var, sayın Helot.
|
Bahçelere bahar gelmeye başlamış Sevgili Sdurul nergizleri ve şebboyları benim içinde koklayın lütden:)
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
İlk iki fotoğraftaki ağaçlar toparlar mı bilmem. Eklenti 481264 Eklenti 481265 Diğerleri toparlamış gibi görünüyor. Eklenti 481266 Eklenti 481267 Eklenti 481268 |
Öpüyorum seni Sdurul ablacığım :)
|
5 Eklenti(ler)
O günkü dondan dut da nasibini almış.
Eklenti 481294 Hünnap yeni uyanıyor. Eklenti 481293 Geçen sene aşılanan cevizler de yeni uyanıyor. Eklenti 481291 Eklenti 481292 Ihlamurun aşısı tutmuş görünüyor. Eklenti 481301 |
Bugünlerde agaclar.net e girdiğimde aktif konulardaki ilk mesaja dalıyorum. Bilmediğim bir konu ise bilgilenirim, tanıdık bir sima ise merhaba derim diye.
Sizin sayfanız vardı en başta ve tıkladığımda sayfanın ilk mesajında da ( 3211 olu mesaj) Double Daffodil Erlicheer nergislerinin fotoğrafı vardı. Çok çok harika. Alta doğru diğer fotoğraflar da şahane. Bayıldım doğrusu. Ceviz ve dutlar için ise üzüldüm. Selamlar, saygılar |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sevgili günebakan, sizin için de kokladım. Kiraz çiçeği kokmuyordu fakat çiçeği çok güzeldi. Eklenti 481308 Eklenti 481309 Eklenti 481310 Ayva da açmaya başlamıştı. Eklenti 481311 Eklenti 481312 |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Ceviz ve dutlar için biz de üzüldük, fakat elimizden bir şey gelmez. Saygılar... Fotoğrafların devamı. Armut ta açmış. Eklenti 481315 Geçen senenin aşılarından, şeftali. Eklenti 481316 Sarı yaseminler tomurcuklanmış. Eklenti 481317 Jeozuu kızım, nerelerdesiniz? Kanarya gül, iki karış boyuyla çiçek açtı. Tekrar teşekkürler... Eklenti 481318 Eklenti 481319 |
Alıntı:
Seneler çabuk geçiyor. Siz de bakıyor musunuz ara sıra bahçenizin eski fotoğraflarına. Çok fark var herhalde. Azmin, inanmanın, sevginin meyvesi bunlar |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yok böyle bir tohum çimlendirme.:rolleyes: Teşekkür ederim, fark var ve daha da olacak, çalışıyoruz. Dünkü fotoğrafların devamı. Eklenti 481671 Eklenti 481670 Eklenti 481668 Eklenti 481669 |
5 Eklenti(ler)
İyi ki bitkilerimi taşımışım, kalanlar da vardı, gelen malzemenin altında kalmışlar.
Eklenti 481684 Bu gün ustalar geldi, inşaat başladı. Havuz kapatılacak, değişiklikleri pek sevmiyorum, bittiğinde nasıl olacak bakalım? Eklenti 481683 Bu gül de havuzun kenarında, tomurcuklanmış, umarım ezilip kırılmaz. Eklenti 481685 Bu yabani bitkiden (euphorbia) çok sayıda çıkmış, çok hoş bir görüntüsü var, şimdilik sökmüyorum. Eklenti 481687 Yeni soğanlılarım, diktim, bakalım gelişimleri nasıl olacak? Eklenti 481686 |
4 Eklenti(ler)
Son. Sarıgöz papatyalar tomurcuklanmış.:)
Eklenti 481688 Ve meşhur kır çiçeklerimiz. Eklenti 481689 Eklenti 481690 Nevsun'cum yetiş, unutma beniler açmaya başlamış.:) Eklenti 481691 |
keşke toplantıya gelebilseydiniz de sizinle tanışabilseydik sn sdurul...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Biz de tabağı boş göndermeyelim, Ankara'dan bol selamlar :) Eklenti 481795 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025