![]() |
Ablacım 3. fotoğraftaki nedir?
|
Üçüncü resimdeki (Bana göre üçüncü resim tabi) lale.
|
Kardelen Çiçeği değil mi? Benim bahçede de var. Bizim buralarda kardelen diyorlar.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sayın Muda, Sayın pria'dan erlicheer nergis aldıyanız, nergislerle birlikte gelmiştir. Sayın pria bir kaç sene önce, nergis soğanları ile birlikte göndermişti, bu değişik yapraklı laleleri. Açmış hali böyle.:) Eklenti 639832 Gelelim bu seneki nergislere, tomurcuk yapmışlar. Sarı katmerli açacak.:) Eklenti 639833 |
Alıntı:
|
Teşekkürler...
Ağaçlara bordo bulamacı atılıyor.😃 Video çekmiştim ama yükleyemedim.😃 Birkaç taze görüntü. Maalesef fotoğraf yüklenmiyor. Sonra tekrar denerim.☀☀☀☀ |
4 Eklenti(ler)
Sonra tekrar denediğimde fotoğrafları ve videoyu eklemekte sorunla karşılaştım. Fotoğrafları telefondan PC ye aktararak paylaşıyorum.:)
Bugün yağmurlu, ben gitmedim. Eşim giderek biraz depoyu toparlamış. Yağmur kesilmeyince hiç bir iş yapamadan geri geldi.:rolleyes: Fotoğraflar geçen haftadan.:) Bordo bulamacı hazırlama ve atma. Eklenti 640663 Eklenti 640664 Nurtopu gibi, yeni çapa makinası almışız.:) Marşlıymış, daha az yoruyormuş.:rolleyes: Eklenti 640665 Çuhalar pembe pembe açmışlar. Eklenti 640666 Şimdilik başka da bir şey yok.:rolleyes: Havaların ısınmasıyla canlanacak bahçenin doğasından, yeni paylaşımlar dileğiyle...:) |
Ailecek en sevdiğimiz animasyonu dün tekrar seyrettik zevkle. Çapa makinası ilaçlama aparatını görünce
Ben de çapa makinası alma arifesindeyim, ne aldınız, niye onu aldınız, nereden kaça aldınız ve önerileriniz müsait bir zamanda kısaca bahsederseniz sevinirim. Bir de ilaçlama makinası nasıl bir şey, epey uzağa atıyor.. |
Sayın TCM, eşimden öğrenip en kısa zamanda bilgi vereceğim. :)
Animasyon çok güzelmiş bu arada. Çok değişik budama aletleri de alındı bu sene. Bahçe için her bir şey alındığında, ''alınacak başka şey kalmadı'' sözleri edilse de, alımlar devam ediyor.:mad: Gördüğünüz ilaçlama motoru da emekliye ayrıldı, şimdi atomizer makina geliyormuş.:rolleyes::mad::mad::mad: |
Sevgili SDurul,Kolay gelsin,Ürününüz bol olsun inşallah
|
4 Eklenti(ler)
Sevgili ozbey, hoş gelmişsiniz. Teşekkür ederim. Sevgilerimle...
Alıntı:
Marka, Yağmur torg 300, 7 EP diesel, marşlı. 4.750 TL. Markanın bayiinden getirttik. Eşim daha az yorucu olduğunu söylüyor. Fotoğrafını çektiğimde aksesurları sökülmüştü. Asıl görünüşü öyle değil, ben de şimdi internetten baktım. Yeni budama makası sandığım alet, yüksek dal meyve toplama aletiymiş. Fotoğrafını ekliyorum. Eklenti 641290 Eklenti 641291 Geçen yıl aldığım, aksıda çürüme tehlikesi atlatan ters lalelerden birisi kurtulmuş. Eklenti 641293 Ve kanayan kalpler filizlenmiş. Çok sevindim. Eklenti 641292 |
4 Eklenti(ler)
Nergisler yavaş yavaş açma hazırlığında. :)
Eklenti 641296 Eklenti 641297 Eklenti 641298 Eklenti 641299 Badem açmış, bu sefer fotoğraf çekmedim.:rolleyes: |
Benım nergızlerı salyangoziar yedı:(((
Sevgili Sevgi Yine olmadı laptop sanırım..:((( |
Olağanüstü bir bahçe... Emeğinizi takdir ediyorum. ❤️
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Önceki yıllarda bol bol eklediğim meyve çiçeklerinden bir kaç kare.:) Eklenti 642757 Eklenti 642759 Eklenti 642758 Eklenti 642760 Eklenti 642761 |
5 Eklenti(ler)
Panorama çekim denemem. Yakında her yer yeşerir.
Eklenti 642766 Sürülme işi bitti. Kazayağı ile tekrar enine geçilecek.:) Eklenti 642765 Yabani çuhalar. Eklenti 642769 Sarı yıldız her yerde. Eklenti 642768 Kır çiçeği.:) Eklenti 642767 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Güllerin çiçeksiz ama en güzel zamanları. Bitsiz, böceksiz taptaze yapraklar.:)
Eklenti 642782 Evvel zaman sümbüllerim. Eklenti 642783 Eklenti 642784 Eklenti 642785 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hafta arası gittiğimizde kirazlar da açmıştı. İki fotoğraf.:) Eklenti 643236 Eklenti 643237 Akyıldız. Eklenti 643238 Muskariler. Eklenti 643239 Double daffodil erlicheer nergis. Eklenti 643240 |
5 Eklenti(ler)
Lale zamanı. Kimisi açmış, kimisi henüz tomurcuk.:)
Eklenti 643245 Eklenti 643246 Eklenti 643247 Eklenti 643248 Eklenti 643249 |
Sn SDurul, bitkilerinizin maşallahı var, çok iştahlı görünüyorlar. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Kolay gelsin.
|
Emeğinize, yüreğinize sağlık.
|
Ablacım bahçene bahar gelmiş hoş gelmiş.
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Lonicera, Sayın blnturkek teşekkürler...
Sevgili Zehra Evin, bahçeye bahar gelmiş. Daha da önemlisi baharla birlikte benim güzel kızım Zehra da gelmiş, hoş gelmiş.:) Pazar gününden bir kaç kare.:) Taş duvar beton duvar oluyor. Fırın bu kısma yapıldığından düzenlenip sağlamlaştırılıyor. Usta kendimizden.:rolleyes: Eklenti 643660 Cevizler uyanıyor. Eklenti 643661 Eklenti 643662 Sempervivum kovasında büyüyen, ot sanarak köklediğim bitki badem fidesiymiş. Özel olarak çimlendirmek istesem olmazdı, kendi kendine çimlenmiş.:) Eklenti 643663 Elma ağaçları da açmaya başlamış. Bizimkiler kaldırıldı artık yok. Komşunun, bahçe sınırımızda. Görünce çekmeden duramadım.:rolleyes: Eklenti 643664 |
5 Eklenti(ler)
Bahar kıpırtıları.:)
Ayva. Eklenti 643665 İris. Eklenti 643666 Phlox. Eklenti 643667 Yeni ilaçlama makinamızı araya sıkıştıralım.:rolleyes: Eklenti 643669 Sarı laleler de açmış.:) Eklenti 643668 |
Sayfanda gezinmek o kadar zevkli ki anacımİki haftadır köy gezilerimizde doktor beyi muayenede yalnız bırakıyorum ve doğayı gezmeye çıkıyorum.Bugün leylak ağaçlarının içinde kayboldum resmen.Şimdi seninde lalelerinin yanına yatıp bulutları izleyesim geldi.Bahçen de kendini yormadan kolaylıklar gelsin diliyorum.
|
Telaş başlıyor yine, kış uzun sürdü bakalım yaz nasıl geçecek..
Kolay gelsin Durul'cuğum.. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ama Zehra'cım, benim lalelerin içine yatma bence, kertenkele kıpırtıları başlamış.:) Ben senin için bulutları çektim, umarım beğenirsin. Sevgilerimle... Bu aralar, panaroma çekime merak sardım.:rolleyes: Yakında cevizler yapraklanır, her yer yeşerir, bizim yeşil denizimizi oluşturur. Eklenti 643978 Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Zeytinler bayağı adam oldular.:) Eklenti 643989 Kanayan kalpler, kanayan kalpler diye, koca kış dert edindiğim, bitkim yaşıyor ve açmaya başladı.:) Rüzgardan en net bu fotoğrafı çekebildim.:rolleyes: Eklenti 643988 |
O güzel sözler için teşekkür ederim,duygulandırdın beni.Senin manevi kızın olmaktan gurur duyarım.Bulutlar çok guzel bu arada.Evet Toplum Sağlığı Merkezi. Aile Sağlığı merkezlerinin üstü diyelim.Sayın TCM küçük yerlerde sıkıntı olmuyor Allah'tan,**** bizim ilçede sorun olmuyor diyelim.
|
5 Eklenti(ler)
Pazar gününden. :(
Kara turplar açmış, tohum yapacaklar.:) Eklenti 644571 Nasıl açacak, çok merak ediyorum. Eklenti 644575 İris, süsen, ne dersek diyelim, pek bir hoş açmış. Eklenti 644572 Her yönden fotoğrafı hak etti.:rolleyes: Sıra beyazında.:) Kanayan kalpler. :( Aşırı rüzgar nedeniyle net görüntü elde edemedim.:( Eklenti 644573 Eklenti 644574 |
İrislerinizin rengi gerçekten çok güzel
|
Sevgili Durul, sen üç tane kanayan kalplere laf ediyorsun, onu da bulamayanlar var :)
Nedense bazı bitkilere cesaret edemiyorum, Hoya, Lupin, Menekşe, kaktüs, Kanayan kalpler de bunlardan biri. Çok güzel açmış üç tanecik de olsa güzelliğini göstermiş, harika.. |
Sayın Sdurul; Kanayan kalplerin görünümü çok güzel, çok hoşuma gitti ^^
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Görmemişin kanayan kalpleri.:rolleyes: Bunu, Pazar günü çekmiştim. Eklenti 645835 Bunu da dün çektim. Rengi biraz açılmış sanki. Bıktırıcı olmamak umuduyla...:rolleyes: Eklenti 645836 |
Sevgili Durul,
Bu kanayan kalpler benim de kalbimi çaldı. Nasıl ve nereden bulunuyor, ne zaman dikiliyor.Bu konuda senden fikir rica ediyorum. takıtkıntım oldu çünkü Bıktırıcı olmaya gelince, bende, zaman zaman düşünüyorum ama, doğa sevdalıları zaten bıkmaz, ilgisi olmayan da bakar geçer .Sen gönder arkadaşım ben bakarım.Çünkü çok güzellikler var senin dağarcığında. |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 645855 Göl soğanı, Eklenti 645856 Karanfiller birer ikişer çiçeğe başlamış.:) Eklenti 645857 Bu laleyi geçen sene, sayın alys'ten almış, saksıda çürümekten son anda kurtarmıştım. Bir türlü açamadı, yoksa açmış son hali bu mudur, bilemedim. İki gün arayla çekilmiş fotoğrafları. Eklenti 645858 Eklenti 645859 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025