![]() |
Sayın Satı;
Bahçenizi ilk kez, tam bir ay önce ziyaret etmişim. O gün görmediğim birçok güzelliği de bugün gördüm. Benim güzüme takılanlar; Sinameki çiçeklenmiş! Kudret narı meyve vermiş! Cennet Kuşu Çalısı çiçek açmaya başlamış! Saksıdaki, mevsim çiçekleri iyice coşmuşlar! Yalnız, Abutilon'u bir daha resimlememiş siniz!:confused: Sanırım, büyümüş ve daha da çiçeklenmiştir. Herşey çok güzel, elleriniz dert görmesin... |
Sevgili Sevimk o güzel sözlerinize çok teşekkür ederim. Biz kardeşimle sürekli özelden ve burdan paslaşırız. Ve ençok konuştuğumuz konu ağaçlar.
|
Sayın orijin o güzel iltifat dolu sözlerinize çok teşekkür ederim. Abutilon şuan tomurcukta açtığında, resimlerini yüklerim.
Sevgili barçman, çok teşekkürler sizde o güzel bahçenizi sağlıkla kullanın tadını çıkarın. |
Sevgili Satı,
Çok güzel çiçeklerin var. Bu kadar çeşit için ayırdığın zamana bakarsak emekli olunca ne güzellikler göreceğiz kimbilir? Bu gidişle Güngör'ü de alıp bir İzmit yapacağım galıba. Sevgili hemşehrim ellerine sağlık, gözlerim bayram etti. |
Sayın Satı Uğurtan bahçenizdeki rengarenk çiçekler çok güzeller, maşallah. Elinize, emeğinize sağlık.
|
Sevgili ablacığım evimin ve bahçemin kapısı herzaman açık istediğin zaman beklerim.Bahçeden istediğin birşey varsa hemen köklendireyim. Enkısa zamanda Güngörle veya yanlız bekliyorum.
Sevgili SDurul güzel temennileriniz için çok çok teşekkür ederim. |
o küpelilerden bende de olmasa yandiniz ikinizde zaten artik disarida resmen bahce izleyerek geziyorum birisi görse bu neden hic asagilara bakmiyor diyecek öyle saskin saskin bakiyorum sizin kada anlamiyorumda .)))))
|
evet bulastirdiniz sonunda bu cok güzel hastaligi birde bende yanimdakilere diyorum bakin ne güzel bir cicek bakin ne güzel bir yaprak yani cok memnunum aslinda bu hastaliktan.))))))) bu arada tohum toparliyorum .
|
gecen gün ormanda bir tane bir sey buldum ne oldugunuda bilmiyorum ama etrafini telerle sarmislardi üzeride tohum doluydu topladim sanirim cok güzel bir sey insallah isinize yarar ikinizinde kesin cok degerlidir sati hanimin demesiyle .)))))
|
Sevgili Güngör ve Günay hanım bahçeme şeref verdiniz. Hoş geldiniz.
|
sati hanim hic duyorsunuz ama bende isterim küpelilerinizden .))))
|
Aynı küpeliden sanada köklendiririm.
|
Hoşgeldin gunay001, üç kardeş aynı başlıkta ne güzel :)
|
Sevgili Arzu seninle dört:)
|
Bak bu söze bayıldım. :))
|
Alıntı:
|
Sevgili Arzu sende bizim ablalığımızı kabul ettiğin için biz teşekkür ederiz.
|
1 Eklenti(ler)
Çok duygulandım. Teşekkürlerimi aşağıdaki güzel küpe çiçeği ile etmek istiyorum.
|
Sevgili Arzu çok incesin, çok teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda yeni gazanya'ların. :))
|
Seni seviyorum, çok güzeller. Haftaya İstanbula gazanyalarımı almaya geliyorum.
|
Güllerim
3 Eklenti(ler)
İkinci baharları :)
|
Kasımpatı
5 Eklenti(ler)
Coşmuş Halleri :)
|
Kasımpatı 2
4 Eklenti(ler)
Seriye devam
|
Kasımpatı 3
2 Eklenti(ler)
Bu sefer bende varım.
|
Meyvem
1 Eklenti(ler)
Goji Berry meyvem:)
|
Annemin Çiçeği
2 Eklenti(ler)
Sonunda çiçekte açtı.
|
Seçmeler
3 Eklenti(ler)
Diğer çiçeklerim
|
Annenizin çiçeğini ben de çok severim. Ne güzel açmış öyle, maşallah. Bu güzel çiçeğin adını biliyor musunuz?
|
Kasımpatılarınız ne kadar güzel açmış. Maşallah. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Satı artık baharda bahçenizde misafirlik farz oldu. Bu ne güzellik:)
|
Kasımpatılar göz kamaştırıyor :)
|
Canım ablam kasımpatılar gerçekten coşmuş ne güzeller ama en güzelide annemizin çiçeği.
|
Sevgili SDURUL ismini bilmiyorum, ama benim için çok değerli.
Sevgili FüsunANK, çok teşekkür ederim sevgiler. |
Sevgili SevimK baharı beklemenize gerek yok,bahçem şimdide sizi ağırlamaya hazır.Her zaman beklerim.
Sevgili Arzu çok teşekkür ederim. |
Güzel kardeşim evet annem gibi güzel.
|
Kasımpatlar çok güzel güle glüe seyredin.
|
arzu hanim önce hosbuldum diyeyim size ablamin harika bahcesinde sizler gibi harika insnlarlada tanismis oldum. bu cok güzel evet yaza taplaniyorum hep beraber bu bahcenin bir tadini cikartmak sart *******.sevgili sevimk cok haklisiniz.))))
|
annemin cicegi kesin annem gibi kokuyodur
|
Sayın Fikreteren çok teşekkürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025