![]() |
1 Eklenti(ler)
Kudret Nar'ı.
|
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerimden bazıları.
|
3 Eklenti(ler)
Sarmaşıklardan bazıları.
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs ve Sukulentlerden bazılarını yeniden düzenlemeye çalıştım.
|
5 Eklenti(ler)
Ağaçlarımdan bazıları.
|
1 Eklenti(ler)
Küpeli.
|
5 Eklenti(ler)
Maviş'lerim.
|
1 Eklenti(ler)
Galla ve mine kardeşliği. :))
|
2 Eklenti(ler)
akşam sefası.
|
5 Eklenti(ler)
Sardunya.
|
1 Eklenti(ler)
Goji berri.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemin girişi.
|
2 Eklenti(ler)
Katmerli camgüzeli.
|
ablamm cok cok güzller gercekten renkler cesitlerr hepside harikalar helede katmerli cam güzeline bayildim insallah doya doya keyfini cikartin.
|
Günayım canım çok teşekkürler.
Canım, hiç unuturmuyum aklımda. |
Sevgili Satı hanım,
bahçenizi dolaşırken ne çok çeşit çiçeğiniz var diye düşündüm. Üstelik çoğu sevdiğim, bazıları adını bilmediğim çok güzel çiçekleriniz var. Azminize ise diyecek sözüm yok. Ellerinize sağlık. Sevgiler |
Kaktüsüm açtı.
2 Eklenti(ler)
Kokusu inanılmaz.
|
Taze çiçekler.
3 Eklenti(ler)
Son halleri.
|
Kasımpatılarım.
3 Eklenti(ler)
Kasımı bekleyemediler.
|
Sayın ozbey çok teşekkür ederim.Ocak ayında emekli oluyorum. Ondan sonra daha çok uğraşacağım bahçem daha güzel olacak.
|
Maviş galiba sen göresin diye aradan kendini göstermiş.
|
Sn satı hanım,
Hayırlısı ile emekli olmak nasip olsun inşallah.Yine döktürmüşsünüz. Kasımpatlarınız harika görünüyor. Bende de beyaz' ı var ama henüz çiçeği yok. Emekli olmadan böyle güzel ve neşeli bir bahçeniz var, o zaman nasıl olur düşünemiyorum. Ellerinize sağlık. |
Sevgili ozbey güzel temennileriniz için teşekürler.Bahçem güzel ama çok küçük 80- 100 m2 ancak. Evi şehre yakın istersen bahçelerde küçülüyor. Ben artık bahçenin dışına elatmayı düşünüyorum.
|
Sevgili Satı Uğurtan hepsi çok güzel, ellerinize sağlık, emekliliğinizin keyfini sağlıkla bu güzel bahçenizde yaşayın:)
|
Hint Yağı Bitkim.
1 Eklenti(ler)
Kızımın çiçeği.
|
Sevgili Satı Uğurtan, çiçeklerinize hayran oldum. Özellikle küpe çiçeği, cam güzeli ve beyaz çiçekli kaktüsünüze gidip gelip bakıyorum :)
|
Sevgili Arzu çok teşekkür ederim. Evet küpeli artık Güngörde.Ama camgüzeli tohum verdi tohumlarını topladığımda gönderirim.Kaktüstende köklendiririm.
Sevgili acemifüsun, çok teşekkürler ocak ayında düşünüyorum emekli olmadım daha. |
Alıntı:
|
Sevgili Satı çok teşekkür ederim :)
|
Rica ederim , bende olan herşeyi paylaşırım.
|
masallah benim yegenlerime onlarinda hepsi tek tek yegenim benim o koktüs cikeklerinin güzelikleri ne öyle cok cok güzeller bende isterim küpeli ))))
|
Sevgili Satı Uğurtan,
Mavişlerinize bayıldım.Hele Tradescantia ya bittim. Çoğaltabilirseniz ilk sıra benim ,ya d a nerden almıştınız.Sevgiyle mutlu kalın. |
Sevgili jineop istediğin çiçek olsun. En kısa zamanda sarmaşık tohumlarınla gönderirim.
Kızlar bendede zaten küpeli falan yok:) |
Canım benim ancak hafta sonu. Hafta içi gündüz evde olmadığımız için resimlerini çekemiyorum.
|
Küpeli
1 Eklenti(ler)
Küpeli çiçeğim.
|
Küpeli bana hediye geldi.Köklü ama saksıda değildi,saksıya alınca biraz soldu ama şimdi kendine gelmeye başladı.
|
O küpeli bende misafir biliyorsun değilmi:)
|
Çok şeker:) İki kardeş paslaşmalarınızı gülerek okudum sabah neşesi oldu:) Beyaz çiçekli kaktüsünüze ben de bayıldım. Sevgiler
|
Satı hanım bahçenizi çok beğendim rengarenk ve çok sıcak bir havası var bahçenizde sağlıkla oturun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025