![]() |
Sayın Orhan Özbilgiç, teşekkür ederim. Umarım kış çok sert geçmez.
Sevgili Sevim4 çok teşekkür ederim evet havalar sıcak gidiyor, bahçemdeki çoğu bitkilerde hala çiçek var. |
Bahçeniz ve çicekleriniz çok güzel.Pet şişelerin içi boşmu yoksa içinde birşeylermi dikili.
|
Sevgili fikreteren pet şişeler fideyle dolu, birşeyler ekip çıktıkçada bahçeye dikiyorum veya isteyenlere gönderiyorum.
|
Kamkat,Duranta Erecta
5 Eklenti(ler)
Meyvelerimizi yedik bile.
|
Japon Yasemini
2 Eklenti(ler)
Tam emin değilim ancak aldığım yer bu şekilde sattı.
|
Oooo yeni yeni çiçekler alınmış güle güle büyüt ablacığım. :)
|
Canım benim galiba ablanın bahçesinden hiç çıkmıyorsun, yeni gelenler hiç gözünden kaçmıyor.
|
Satı Hanım bu sarmaşıktan mı ?
Güler Hanım ve Adalet Hanım'ın bahçesinde var güle güle büyütün çok güzel. ( sundaville ) http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=127 |
ay ayy neler neler alinmis bahceye bayagidir gelmemisim ablamin bahcesine söyle bir gezeyim bahceni bu ne harika bir cicektir (sundaville) benim bahcem olsa tek ondan dikerim sonrada oturur seyrederim cok gözeller meyvelerinizde afiyet olsun.
|
Sevgili satı bu bahçe gittikce güzelleşip şenleniyor,ayrıca izmitte olması ayrı bir güzellik bol bol resim koyup gönlumüzü ve gözlerimize ziyafet çektiğiniz için çok teşekkür ederiz.Sahi izmitin ne tarafında bu bahçe?
|
Sevgili Vildan Sönmez çok teşekkür ederim evet sundaville sizin evin oralardan bir seradan aldık.
|
Canım benim minik kardeşim, senin bahçene yaza neler dikeriz neler.
|
Sevgili kılıç güzel övgülerinize çok teşekkür ederim. Evim kuruçeşmenin üstünde eskiden köy şimdi mahalle olan hatipköy mahallesinin girişinde otobanın altında.
|
Evet bahçeye gelmiş :)
|
Yeni Resimler
5 Eklenti(ler)
Soğuğa rağmen açan sarmaşığım ve galla.
|
Benim gala burnunu bile göstermedi:( seninki açmış satı. Kıskandım bak şimdi:)
|
Maşallah, maşallah. Ben Mersin'de olmama rağmen benimkiler de daha yeni yeni yapraklanıyorlar. Ne güzel de kokuyordur o gala şimdi.
|
Sevgili cemo bence aşırı sevgiden:)
|
Sevgili almira, ben nezaman açtıklarını bilmiyordum açınca çok sevindim.
|
Sevgili Satı sarmaşığın saksıda çok güzel durmuş.
Ama eğer bahçeye toprağa ekmeyi düşünüyorsan; Enez'de bahçemde var, kollar toprağa değdiği yerde kökleniyor, dibinden sürekli fışkırıyor. Tamamını söktüğümü sandım, bakıyorum, yeni sürgünler bir yerlerden yeşeriyor. Yani istilacı anlayacağın. Ama böyle saksıda hoşuma gitti, baharda gittiğimde teras için alabilirim. Çünkü çok zor bir çiçek değil... |
Sevgili Vildan sönmez çok teşekkür ederim, evet çok zor değil, çok kolay tuttu ve gerçekten saksıda hoş duruyor.Bahçeyede dikebilirim.
|
sarmaşık
;) sevgili satı hanım
tabi ki bahçeye bakan baktıkça feyz alalan öncelikle siz, daha sonra forumda yayınladıkça da bizleriz. benim tahminime göre sarmaşığınızı uzun balkon saksılarına dikerseniz çok hoş görünecektir. |
Sayın rehisbay17, yorumlarınıza teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.
|
Sarmaşığın,
Alıntı:
|
Sevgili ozbey,çok sarılıcı olduğunu biliyorum ama çiçeklerine bitiyorum.Callaların çiçek mevsimimi bilmiyorum ama çok güzel açtılar.
|
Bahçenize ve çiçeklerinize bayıldım Güle güle oturun inşallah
|
Sevgili Barçman, çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Callaların çiçek mevsimimi bilmiyorum ama çok güzel açtılar
Sn.Satı , galla bu mevsim de açmaya başlıyor ,haziran ortasına kadar çiçeklenme devam ediyor.Sizin ki de çok güzel açmış ,elinize sağlık. |
Madem bu kadar uzun bir çiçeklenme dönemi var, en kısa zamanda ben de bir calla edineceğim. Sayın Satı bahçede her zaman ufak tefek de olsa bir kıpırtılar görmek ne kadar güzel değil mi?
|
Sevgili nurcanaybay, bilgi ve iltifatınız için teşekkür ederim.
|
Sayın Hakkı Şen, evet oldukça uzun çiçeklenme dönemi varmış bende bilmiyordum.Calla yı ben geçen haziran gibi diktim o zaman bir defa açtı, birde şimdi açtı.Demek oluyorki hazirana kadar açacak.İstediğiniz zaman göndere bilirim.
|
Çok teşekkür ederim sayın Satı. Ne kadar paylaşımcı bir insansınız. İzmir'de mutlaka bulurum diye düşünüyorum olmazsa sizden isterim :)
|
Sayın Hakkı Şen, bulamazsanız haber verin gönderirim sevgiler.
|
En son açan çiçeğim.
1 Eklenti(ler)
Son.Kış sümbülü(Bergenia)
|
Adını bilmiyorum.
1 Eklenti(ler)
Yine bahçemden ancak ne olduğunu bilmiyorum.
|
Ablacım 233. mesajdaki çiçekli olan Kış sümbülü (Bergenia) ne güzelde açmış. :))
|
Sevgili Satı;
Sevgili Cemo'nun gönderdikleri galalar çok güzel tutular.İnşallah sizinkiler kadar güzelleşirler. saygılar |
Canım benim çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sayın bahtiyar02, çok teşekkür ederim saygılar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025