![]() |
Sevgili Günebakan,çiçekleriniz güzel ama ben yerde yayılmış ( ! ) olan yeşil yapraklı bitkinin ne olduğunu sorabilir miyim ?
Alıntı:
|
Sanırım yabani menekşe .
|
Sevgili günebakan, İzmirde oturmanın avantajı, çiçeklerin kıştan çok zarar görmemiş sağlıkla büyüt.
|
Sevgili Vildan hanım orman menekşesi diyebiliyorum bizim bahçede yer örtücü olarak kullanılıyor.
Teşekkür ederim sevgili Satı çok az zararla kurtardım çiçeklerimi:) |
5 Eklenti(ler)
Bugün pazardan aldığım güzellerim hertaraf lalelerle ve sümbüllerle doluydu dayanamadım sonunda bir tancik alabildim:)
Eklenti 129698 Eklenti 129699 Eklenti 129700 Bu bir sukulent yanılmıyorsam. Satıcı hint küpelisi dedi adına:) Eklenti 129701 Eklenti 129702 |
Ne güzelmiş bu Hint küpesi, lalenin de ondan kalır yanı yok yani.
Sevgili Günebakan, işte böyle başlıyor delilik, "bi tanecik canım nolacak" diye başlıyoruz, sonra o bi taneler bir bakmışsınız elliler yüzler oluvermişler :) |
Evet Adalet ablacığım bu delilik fena bir delilik benim bir şikayetim yok , ama eşim bazen söylenmeden duramıyor bu deliliğin sonu yok hepsine ulaşamazsın diye:)
|
Bahçen ve fotoğraflar çok harika.
|
Teşekkür ederim Cumhur bey:)
|
Bahçen ve çiçeklerin çok güzeller. Güle güle otur.
|
Teşekkür ederim sevgili Nergis06:)
|
Bu bir sukulent yanılmıyorsam. Satıcı hint küpelisi dedi adına:)
Eklenti 129701 Eklenti 129702[/QUOTE] Çok güzel, Bu çiçek bir kalanchoe türü. |
Sevgili Güngör öğrendim teşekkür ederim adı kalanchoe mandiini imiş:)
|
5 Eklenti(ler)
Sanırım beyaz zıpçıktı
Eklenti 132548 Evimizi almamıza sebep olan muhteşem şeftali ağacı Eklenti 132549 Ahududum da yapraklar patlamaya başladı bakalım meyvalarını görecekmiyiz Eklenti 132550 Yeni aldığım Müge yapraklanmaya başladı Eklenti 132551 3.farklı yerden aldığım kalanşom çiçeklenmeye başladı. Diğerleri de arkadan geliyor Eklenti 132552 |
5 Eklenti(ler)
Yardım meleklerimden biri çiçeklerimizi yıkayıp sararan yapraklarını temizlerken
Eklenti 132581 Yıkanıp temizlenmek için sıraya girenler:) Eklenti 132572 Muhteşem kokulu frezyalarım Eklenti 132573 Alacalı hedera, çuha ve şeker tabağından yaptığım arajman:) Eklenti 132574 pazardan aldığım petunyalarımdan kırmızı olan Eklenti 132575 |
3 Eklenti(ler)
Üzeri çiçek dolu olan Dağ çileklerim
Eklenti 132584 Kökleri gölge de kalsındiye clematisim dibine diktiğim petunyalar Eklenti 132585 Bu da başka bir cins şeftali Eklenti 132586 |
Sevgili güne bakan çiçeklerin çok güzel.petunyalar ne güzel açmış.Dağ çilekleri dağdamı oluyo.Cahilliğimi mazur gör bizim buralarda bilinmiyo.Dağda gezerken bende gördüm çileğe çok benziyen bitki.Aldım getirdim bi ümit belki dağ çileğidir diye.
|
Çok güzel sevgili günebakan petunyaların regide çok güzel.
Bahar çalışmaları başlamış kolay gelsin. |
Teşekkür ederim Sevim hanım
Sevgili Dağ çiği emin değilim ama dağda yetişiyor sanırım:) |
bütün cicekleriniz ve bahceniz cok güzel emeginize saglık
|
Teşekkür ederim Sayın Ormancı Ayhan:)
|
4 Eklenti(ler)
Bugün avrupa çiçekçilikten aldığım sardunyalarım ve başka bir yerden sarkan petunya diye aldığım petunyam. Gerçi Avrupa çiçekçilikte muhteşem sarkan petunyalar vardır ama alamadım kısmet başka zamana artık:)
Eklenti 133758 Eklenti 133759 Eklenti 133760 Eklenti 133761 |
Güle güle büyüt Günebakancım çok güzeller hele hint küpesine bayıldım listeye aldım ilk alınacaklar arasında :)
|
Teşekkür ederim Sevgili Hhatice:)
|
Çiçekleriniz, çilekleriniz, bahçeniz bi harika. darısı tüm çiçekseverlerin başına ellerinize sağlık.
|
En üstteki sardunya çiçek açmasa bile olur. :D
Avrupa çiçekçiliği bir gezebilmek isterdim (ki gezmekle yetinemezdim muhtemelen :)). Ağaçlar.net dergideki yazısını okumuştum, çok ilgimi çekmişti. Güle güle büyütün. :) |
Çok teşekkür ederim Ahsen42 İnşallah herkesin hayali gerçekleşsin
Sevgili Gilan gerçekten avrupa çiçekçilikten çıkmak çok zor hele sarkan petunyalar,Scaevola ve o güzelim melekgözleri harikaydı gerçekten:) |
112. mesajın ilk fotoğrafındaki sardunya ne kadar güzelmiş, sevgili Günebakan, eminim çiçekleri de çok güzel olacaktır.
Gerçi sevgili Gilan'ın dediği gibi, çiçek açmasa bile yaprak güzelliği için yetiştirmeye değer. Her şey çok güzel, güle güle büyütün. |
Adalet ablacığım daha önce o sardunyadan çelik almıştım ama yetiştirememiştim.sırf onun için gittim avrupa çiçekçiliği son bir tane kalmış oda benim kısmetimmiş. Ayrıca çiçeği açacak üstün de bir tane tomurcuğu var bile:)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025