![]() |
Teşekkür ederim FüsunANK yalnış hatırlamıyorsam Ankarada havalar soğuduğunda içeri almak şartı ile begonvil büyüte biliyorsunuz:)
|
Sevgili arkadaşım, emek verilen her şey güzeldir, ellerine sağlık, aslında sana bir okul vermiş allah, şimdi deneme yanılma ve bol bol ağaçlar okumayla, sitenizin bahçesinde(okul) pişeceksin, sonra da kendi bahçen olunca, kocaman bir cennet haline getireceksin :) E bu durumda da bize kalan mis kokular eşliğinde çay içmek olacak :)
|
Evet çok haklısın sevgili Mine buyrun gelin bu bahçemde çayımızı içelim ama çok mis koku beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız:)
|
sayın günebakan hepsi gerçekten çok hoş..huzur veriyorlar insana..
|
Teşekkür ederim :)
|
Yeni fotoğraf yokmu? Yenidünyalar ve çilekler yenecek kıvama gelmişlerdir artık, sizin bahçeye bir baskın yapmak lazım sevgili Günebakan.
|
1 Eklenti(ler)
Haklısınız Adalet hanım işte çileklerim ama hergün kızaran bir tane gidiyor Buyrun gelin Adalet hanım yeni dünyaların tadı süper onların resimlerinide yarın eklerim:)
Eklenti 82368 |
Sevgili Günebakan,
Sevgiyle dokunulan her yer güzelleşiyor, senin de sihirli ellerinle dokunduğun belli olmuş. Çileklerin talibi belli, çilekler onun olsun;), Biz çay içsek yeter. |
Tabii buyrun Ülkerciğim ne demek :)
|
3 Eklenti(ler)
İşte sevgili Cemo'nun gönderdiği gazanyalar.
Eklenti 83817 Eklenti 83818 Bunlarda minicik Hanımterlikleri eğer dökülmezlerse bir sürü meyve verecek:) Eklenti 83819 |
Günebakan,
Hayırlı olsun. İlk adımı atmışsın. Çok güzel ve eminim ki bu bahçe yakın zamanda en güzel bahçeler arasına girecektir. Biraz sabır, biraz sevgi, biraz uğraş. Bahçenizdeki en güzel gül çilek aşıran iki ayaklı olan gül. Ona sevgi ve selamlarımızı iletin. Sayın Limon'un hatırlattığı konu hakkında herhangi bir işlem yaptınız mı? |
Teşekkür ederim Cumhur bey,
Valla elimdeki ile idare ediyorum şimdilik Limonun hatırlattığı konuya gelince hortumla yıkadığım güllerde böcek kalmamıştı. Ama bugün bir baktım tekrar her tarafı sarmışlardı sanırım ilaçlama yapmak lazım.Ama ben cumartesi günü istanbula gideceğim . Bu hafta içinde ilaçlama yapabilirsem yaparım:) |
3 Eklenti(ler)
Bahçemdeki ve penceremdeki teselli çiçeklerim:)
Beni hiç üzmeden yetişen petunyalarım Eklenti 98834 İstanbul dönüşünde bana süpriz yapan bodur gülüm Eklenti 98835 Ve yeni tanıştığım pembe trompetim Eklenti 98836 |
Sevgili Günebakan, teselliye ihtiyacın yok bence, sıcağa rağmen durumları çok iyi görünüyor.
Ben orada menekşeleri ve sakız sardunyayı da çok sağlıklı gördüm.:rolleyes: |
Menekşem yok Ülkerciğim sardunya ile buz çiçeği gördüklerin ama haklısın onların durumu çok iyi.
Ölmüş olanlar ektiğim ve çimlenmeye başlayan tohumlar, domatesler ve bir kaç çiçek daha kısmet ne yapalım şimdi herşeye yeni baştan başladım çünkü tohumdan bitki yetiştirmeyi çok seviyorum:) |
Alıntı:
Bahçen çok güzel sevgili günebakan, keyfini dolu dolu çıkarıyorsundur umarım. |
Sevgili günebakan
Yeni baştan başladım dediğin tohumdan bitki yetiştirme de kolaylıklar dilerim. |
Teşekkür ederim bende sizlere kolaylıklar dilerim:)
|
Sevgili Günebakan,
Menekşe dediğim, petunyaların arkasında görünen yeşil yapraklar. Orman menekşesine benzettim de. |
Ellerinize sağlık günebakan. Ortak kullanımda da olsa bahçe bahçedir. Ne güzel sahip çıkıyor, güzelleştiriyorsunuz. Emekleriniz, ilginiz devam ettikçe daha da güzelleşecek. Lila gülünüz çok güzel. Ben de dikmiştim benim dairemin önündeki yeşil alana lila gül. İki üç yıl ilgilenemedim, sökmüşler çok üzüldüm. Begonviliniz de çok güzel. Sevgiler
|
Anladım sevgili Ülkerciğim evet haklısın onlar orman menekşesi ve durumları çok iyi:)
Sevgili Sevim. K elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ama bu sitedeki insanların gönlünün bolluğunu asla inkar edemem hepinize çok çok teşekkür ederim:) |
Günebakan arkadaşımıza bayram ziyaretleri.
Sevgili günebakakan Bayram münasebetiyle üye arkadaşlarımın ziyaretlerine çıktım sizi de görmek için fakat bahçenize uzun zaman uğramadığınızı anlamış bulunuyorum.
Ben yinede günün anlamına uygun dilleklerimi bir notla bahçenize ekliyorum. Sayın günebakan hanımefendi dini bayramınızı en içten dileklerimle kutlar yakınlarınızla birlikte sağlık esenlik ve mutlulukla geçirmenizi temenni ederim,sevgiyle kalın saygılar sunarım. |
Sayın Epsody dediğiniz gibi bahçeye uzun zamandır uğramadım çünkü bahçe ortak ve kimsenin yapılana saygısı veya koruması yok. Ama yine uğradığınız için çok teşekkür ederim bende sizin ve ailenizin kurban bayramınızı kutlarım.
Sevgiyle ve bol çiçeklerle kalın:) |
Günebakan Arkadaşım Bence güzellikleri yaşatmakla güzelliğe ulaşabiliriz, ben sizi sanal bahçemde dolaşırken sanal güzelliklere gösterdiğiniz hayranlığınızdan etkilendiğimden doayı bu öneride bulunmayı uygun gördüm,sevgiyle kalın.
|
Teşekkür ederim Sn Epsody önerinize uymaya çalışacağım. Gerçi hernekadar komşulara kızsamda birşeyler yetiştirmekten vazgeçmiş değilim:)
|
5 Eklenti(ler)
Sn Epsody için bahçeden sonbahar görüntüleri:)
Küçük maydanoz bahçem Eklenti 115553 Galla, pembe tropetler ve nergizler yeniden yapraklanmaya başladılar Eklenti 115554 Eklenti 115555 Eklenti 115556 Yeniden çiçek vermeye başlayan gazanyalar Eklenti 115557 |
5 Eklenti(ler)
Bahçeden birkaç sonbahar görüntüsü daha.
Eklenti 115558 Eklenti 115559 Eklenti 115561 Eklenti 115564 |
Günebakan arkadaşım beni çok memnun ettiniz sizi bu doğal güzellikler adına tebrik ediyorum, sevgili günebakan inan ki geliboludaki bahçemin güzelliklerini özledim bu özlemimi üye arkadaşlarımın bahçe, balkon ve teraslarını dolaşarak gidermeye çalışıyorum.
Siz konuyu açtınızda bende size katılayım komşulara kızgınlığımı msn den sevgili jineop'a anlatmıştım sizede uygun bir başlık bulursam anlatırım orada yaşadığım çilelerimi doğa adına güzelikler ortaya koyanların yaşadığı sıkıntıları dile getirirsem zannedersem sizinkilerin hiç esamesi okunmaz, ama ben yılgınlık göstermiyorum. Sizlerin sanaldaki bahçeme gösterdiğiniz övgü dolu izlenimleriniz bana güç veriyordu, size verdiğim telkinler samimiyet dolu olduğunu bilmenizi isterim,( sizin o komşularınız bence sizin bahçenin otu kadar değerli olamazlar ) ben kendimi böyle teselli ederek otlarımıda güzellikler yaratmada komşularımı sollamış oldular, çünkü ben onlardan en iyi kompostu oradanda gübreyi elde ediyorum, ama o komşularım bence gübre kadar değeri yoklar. |
Çok teşekkür ederim Sn Epsody önerilerinize elimden geldiği kadar uymaya çalışacağım:)
|
Sevgili günebakan,
Bahcenizi gezdim çok güzel özelikle güllerinize bayıldım elerinize salık. Bayramınızı kutlarım. Sevgiyle kalın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025