![]() |
Fikret Bey, ne çok olmuş ben bahçenize uğramayalı... Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş... Baharın bütün renkleri ve neşesi bahçenizde toplanmış gibi... Sağlık ve huzurla keyfini sürmenizi dilerim. Küpe çiçeklerinizin muhteşem görüntüleri ile yüzünüzü güldürmesini temenni ederim. Saygılar...
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Tüm güzellikler sizlerin olsun..
|
Sn.fikreteren,
yetiştirdiğiniz her bitki, size teşekkür ederek cevap vermiş. Bahçenizin her karesinde bunu hissetiriyorlar. Eşinizin ve sizin ellerine sağlık. |
Teşekkürler sayın Hozat
|
2 Eklenti(ler)
Bir hafta önce açmayan şakayık şimdi açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Buda diğer şakayık bakalım ne renk açacak.Artık manolyanın son günleri..
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemde 3 elma 1 armut ağacı mecvut.Elma ve armut ağaçlarım çiceklerini açtılar.
|
Bahçeye bir traktör koyun gübresi aldım.Bir kısmını yaydırarak belletik.İlk defa bu sene bahçeyi başkasına bellettim.
|
1 Eklenti(ler)
Bellenen bahçe ve artan gübre
|
3 Eklenti(ler)
Açan haseki küpelerim.
|
5 Eklenti(ler)
Sabah çisesi asmalaraböyle yansımış.Afrika zambağı,leylak,morsalkım
|
2 Eklenti(ler)
Doğadan aldıklarım
|
4 Eklenti(ler)
Devam ve diğer çiçekler
|
1 Eklenti(ler)
Artık lalelerin son günleri ve dantelli lale
|
2 Eklenti(ler)
ve diğerleri..
|
Fikret bey`;
en son fotoğrafta ki sanırım sarmaşık türü, bitkiyi tanıyamadım.Bir de afrika zambağı dediğiniz agapanthus'mu? |
Sayın nurcanaybay evet afrika zambağı(agapanthus) diğeri ise hedera(ormansarmaşıgı) önünde ılgın (tamarix)
|
Sayın Fikreteren, gerçekten gözlerim bayram etti, bu ne güzellik, hepsi de çok güzel, ağaç şakayığınız çok zarifmiş, laleleriniz, haseki küpeleri, doğadan aldıklarınız hepsi fevkalade.
Asma yapraklarındaki yağmur damlaları çok hoştu, ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Hasekilerin rengine hayran kaldım,çok güzeller. |
Sn. Fikreteren, hem bahar hem yaz başı çiçekleriniz açmış, bahçeniz çok renkli. Haseki küpeleri çok güzel açmış, ben hala açmalarını bekliyorum, ilk tomurcuğunun yarısını salyangozlar yemiş. Ilgın da sanki sarmaşığın çiçeği gibi gözüküyor.
|
Sn Fikret ne kadar canlı ne güzel çiçekleriniz.Her çiçek birbirini öyle tamamlamışki söylücek hiç bir söz yok ellerinize sağlık.
|
ço teşekkür ederim arkadaşlar.
|
Alıntı:
Ellerin dert görmesin, safasını sür her zaman bu güzel bahcenin. |
Sevgili Cemo çok teşekkürler.
|
4 Eklenti(ler)
Henüz yazlığa taşınamadım.Her gitmem de değişik çiceklerin açtığını görürüyorum.
|
4 Eklenti(ler)
yukarıda cep telefonundan çekmiş olduğum resimler pek net çıkmamışlar.Bir kök müge çiceği almıştım çoğalmaya başlamışlar.bu arada reçellik gülüm ,papatya haseki küpesi açmışlar
|
Gazenyalarım.Bu sene bir inşaat işi çıktı.Tretuvarları ve araba yolunu yükseltmek zorunda kaldım.
|
4 Eklenti(ler)
gazenya..
|
Müge'nin zarifliğine bayıldım :)
Gazanyalar çok güzel gelişmiş ,hasekiler ve sanırım örümcek zambağı...hepsi iç açıyor. Elinize sağlık. |
Hepiside çok güzel hasekiler müge ellerine salık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025