![]() |
Aman havuzu evin biraz uzağına yapın sn ginko biloba yoksa kurbağa sesinden uyuyamazsınız
|
İzmir'de ayrı İstanbul'da ayrı bahçe...
Bizim köyden bugüne kadar geçtiği yerde yıllarca ot bitmeyen bir sürü kişi çıkmıştı, ama geçtiği her yeri yeşillik ve güzellikle bezeyen kimseye rastlanmamıştı. İyi ki varsınız! |
Bu hastalığın ilacı bulunmazsa yanmışım Selim kardeşim
|
Sevgili oceanheart,bitki hastalığı oluşmasaydı bu güzellikleri nasıl görecektik ellerine sağlık, çok güzeller.
|
Sn Sati Uğurtan, doğru söylüyorsunuz da ben hastalığın daha da ilerlemesinden korkuyorum yani bu gidişle ne elde ne de bedende sağlık kalmayacak bende.Tabi yine de böyle hastalık dostlar başına
|
Sn.Oceanheart, "Echium fastuosum" çok keyifli yeni sürgünler çıkarırken birden keyfi kaçıp, soldu. Dipten belki yeni sürgün verir diye kesmedim, beklemedeyim. Bu bitki acaba her daim yeşil midir, yoksa kışın toprak üstü kaybolup bahara mı yeşerir?
|
Alıntı:
|
Bu gün ,baştan sona her sayfayı ( 2 yıl öncesine göre daha bilinçli gözlerle )
tekrar okudum ,fotoğraflar da ki her detaya inceleyerek baktım. Bitkiler ,çiçekler ,havuz çok çok güzel.Ama siz yeterince tadını çıkaramıyorsunuz sanırım ,sağlık olsun.Ellerinize sağlık. |
Muhteşem bir bahçe... Gönül isterdi ki monitörden değil, gözüm dokunsun onlara, burnum koklasın. Emeğinize,yüreğinize sağlık. Her şey çok güzel. Sevgiyle kalınız.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harika işler çıkarmışsınız. tebrik ve takdir ederim. ilham kaynağı oluyorsunuz bizlere. teşekkürler.
Alıntı:
|
neyse ben kurbağalar yüzünden kurbağa tuzağı bile icat etmiştim size projesini veririm olmazsa, Tabi eğer bahçenize kurbağa girmesini engelleyecek duvarlarınız varsa çok şanslısınız demektir
|
Bu güzellikleri bizimle paylaşıp yaşatığınız görsel şölen için teşekkür ederim .
Bu bahçede yüreğimin en sevdiğim mavi teline dokunan bir çok bitki gördüm ... Allah 'ın özenle yarattığı , sizin de özenle bakıp , severek , bilerek ve önemseyerek yetiştirdiğiniz bu güzellikler harkulade . Sevdikleriniz mütlu olabileceği dünyada bir cennet köşesi düzenlemişsiniz , sizi tebrik ederim . Gözümden kaçmış olmasına hala inanamıyorum . |
Güzel övgüleriniz için çok teşekkür ederim Sn. Jezebel, Umarım ileride sizin daha da güzel bir bahçeniz olur.Bu sene 7-8 çeşit mavi çiçek tohumu daha aldım çimlendirebilirsem çok mutlu olacağım.Bu arada bahçenin son hali maalesef resimlerdeki kadar güzel değil ama şubat **** mart ayında bazı bitkileri söküp yenilemek istiyorum.İzmir civarından söküp almayı kabul edenler olursa tabi hem sökülen bitkiler heba olmayacağı için hem de işimin kolaylaşacağından dolayı tabi ki mutlu olavcağım.
|
serpim
Alıntı:
|
Sn. Oceanheart, çok güzel çicekleriniz var. Ellerinize sağlık.
|
Daha önce görmemişim bu bahçeyi.
Ama şimdi daha fazla fotoğraf içermesi nedeniyle toplu bir gezi yapmış oldum. Elinize, emeğinize sağlık. Gerçekten oldukça güzel bir bahçe yapmışsınız kendinize... |
Çok güzel bitkiler var .Özellikle mavi olanlara hayran kaldım .Emeğinize sağlık İzmir civarında yaşamadığım için bir kez daha üzüldüm .Zaten bu hep içimde yaradır . Ah güzel İzmir ahhh
|
Bende bahçenizde yeni gezindim. Nilüferlere hayran kaldım.Yetiştirmeyi çok istediğim çiçek türlerinden biridir. Fakat onları yetiştirecek uygun biryerim yok. Sizin bahçenizdekilerini doya doya seyrettim. Hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık.
|
Size inanamıyorum...Muhteşem güzellikte bir bahçe yaratmışsnız ve bunun da ötesinde onca farklı türü de tanıyorsunuz. İsimleriyle fotoğraflıyorsunuz. Valla tebrik ederim..Hem bahçenize hem de bilgilerinize hayran kaldım. Sevgiler..
|
bahçeniz harika görünüyor. sağlıklı ve mutlu günler geçirmeniz dileğiyle
|
Bahcenizi sanal olarak gezdirdiginiz için teşekkür ederim. Ruya gibi bir bahçe olmuş. her parçasında köşesinde sevgi gözüküyor...ellerinize yureğinize sağlık ve başarılar. Allah nazardan saklasın...
|
Merhbalar çok güzel bahçeniz ellerinize sağlık.bayıldım.sevgiyle kalın.
|
5 Eklenti(ler)
Görüşlerini yazan herkese teşekkür ederim.
Şu anda resimlerini gördüğünüz havuzlu bahçeli evde yaşamasam da bitkilere olan ilgim fırsat buldukça devam ediyor. Son yetiştirdiğim bitkilerden bazıları aşağıda görülebilir. Tohumdan yetiştirdiğim streptocarpuslar Eklenti 263916 Sesbania punicea Eklenti 263917 Küpe çiçekleri Eklenti 263918 Pereskia sacharosa Eklenti 263919 Gloriosa rotshildiana Eklenti 263920 |
3 Eklenti(ler)
Mor nilüfer
Eklenti 263921 Peru zambağı- Alstromeria Eklenti 263922 Lithodora diffusa (resim internetten benimkisi bu yaz açacak inşallah) Eklenti 263923 |
Sevgili oceanheart;
Hepside gözalıcı, hepside iç gıcıklayıcı.:) Her yerde, her zaman göremeyeceğimiz güzellikleri bulup üretmişsiniz. Kutluyorum. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürersiniz inşallah. |
peru zambağı : MUHTEŞEM!
|
Hepsi mükemmel:p
Lithodora diffusa'nın yurttan resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Renk tohu sıradışı, çok kıskandım şimdi ;) |
Oh ya, hele şükür. Nihayet döndünüz. İyi ki sizi o kaktüs serasında görüp de sitem etmişim. Yoksa bu güzelliklerden mahrum kalacaktık.
Dağarcığınızı biraz daha açın, eminim ki daha pek çok güzel şeyler vardır sizde. Açın ki hem bayram edelim hem de biraz daha kıskanalım. ;) Bir grup yapıp mutlaka sizinle buluşmamız gerekiyor, o bahsettiğiniz güzel seralara bizleri götürürsünüz diye ümit ediyoruz. Nasıl, gönlünüze göre bir yer bulabildiniz mi? :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025