![]() |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 498909
Soğuğa dayanıklı orkidem biletilla bu sene coştu Eklenti 498911 Thalictrum Aquilegifolium -tohumdan yetiştirme Eklenti 498910 Phlomis Fruticosa - Tohumdan yetiştirme Eklenti 498912 Salepler Trabzondan - Keşke onlarıda tohumdan yetiştirebilsem ama bildiğim kadarıyla gerçek yaratıcı Allh (C.C) dışında henüz yetiştirebilen olmamış |
Salepler Trabzondan - Keşke onlarıda tohumdan yetiştirebilsem ama bildiğim kadarıyla gerçek yaratıcı Allh (C.C) dışında henüz yetiştirebilen olmamış.
Merhaba Sayın oceanheart; bu çiçeğin adı Salepmiymiş yanlış hatırlamıyorsam bizim buranın dağlarında çok var diye biliyorum ben, oldum olası çok beğenmişimdir rengini duruşunu çok zarif bir kır çiçeğidir. |
Alıntı:
|
Uzun bir zamandır sitede görünmediğinden Sayın oceanheart Hamit beyi aradım telefondan.
Acı bir haber aldım çok üzüldüm. Babası eylül ayının 2 sinde vefat etmiş. Kendisine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Babasına Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun... |
3 Eklenti(ler)
Hamit bey selamlar.
Gönderdiğiniz kargoyu aldım. Görüyorum ki hala uğramamışsınız buraya. En kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle. Kargo için teşekkürler |
Sayın Oceanheart, sayfalarınızı bir nefesle nasıl dolaştım inanın hatırlamıyorum! Bütün bitkilerinize bayıldım, ellerinize sağlık. :D
|
teşekkür ederim n lusoari umarım size de nasip olur
|
Bahçeniz muhteşem , daha önce gezmiştim bir kısmını .Hamit bey sayın Kaptanzst sordum sizi önerdiler .İpheion camassia quamash . bu bitkinin tohumlarını aldım yurt dışından bir siteden . Soğanlı olduğunu fark etmedim . Soğanlı bitkileri tohumdan yetiştirmek baya zor oluyor diye biliyorum , bilseydim almazdım :) .Siz tohumdan mı yetiştirdiniz . Nasıl yetiştirildiğini biliyormusunuz teşekkür ederim .
|
Alıntı:
|
Bahçenizin su andaki fotograflarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025