![]() |
Önce niye yaprakları görünmüyor diye düşündüm ,sonra bilmediğim bir türdür dedim.
Tam google da araştırmayı düşünüyordum ki.......alacağınız olsun :))) |
1 Eklenti(ler)
Çatlayın işte ,hakettiniz :mad:
Sonra silerim. |
Yaaa siz çatlatın beni öyle, benimde var artık. Hem en iyi cins , yaz_ kış çiçekli. :p Silmeyin silmeyin. Dursun.
|
cidden nilüferler çok şık duruyor...
|
Sevgili Füsun nilüferler harika bayıldım...
|
Sevgili adaşım nilüferlerin maşallah çok güzeller:) Güle güle büyüt canım:)
|
Mersi... :) Sevgili adaşım çelik gönderebilirim istersen :D Bu cins kolay bulunmuyor biliyosun :)
|
Alıntı:
|
Ebruli rengiyle pembe ne hoşmuş hakikaten. ;)
|
Sana da ayırayım bi çelik hercai menekşe :p
|
Çok güzel
|
Ben çelik hakkımı bir 5 sene sonra kulanmak üzere saklı tutuyorum. :p
|
Çeliğini özenle saklayacağım 5 sene. Sevgiler. ;)
|
3 Eklenti(ler)
Balkondaki bitkilerden bir demet. :)
Saksıda yetiştirdiğim yaseminim sonunda açtı. Geceleri kokusunu duyabilmek için içeri alıyorum. Doya doya kokluyorum. Eklenti 230271 Bu da tohumdan yetiştirdiğim Alissyum . Boyuna bakmadan çiçek açtı. Bütün saksılara diktim, inşallah dahada büyüyüp çiçeklenecekler o zaman istediğim görüntü olacak. Eklenti 230272 Buda petunyalarım ve gene kenarlarında alisyum. Eklenti 230273 |
sevgili fusunANK, çiçekler menekşeler çok güzeller ama görülmeye değer bi nilüfer var,çok güzel çoooooooook
|
5 Eklenti(ler)
Maydonozlar büyüdü :)
Eklenti 234359 Biberler de .. Eklenti 234360 Domatesler de... Eklenti 234361 Marullar da ... Eklenti 234362 Eklenti 234363 |
5 Eklenti(ler)
Gülhatmiler de büyüdü...
Eklenti 234364 Eklenti 234365 Erikler de... Eklenti 234366 Elmalar da... Eklenti 234367 Ve tabiiiii sümüklü böcekte büyüdü ... Eklenti 234368 |
5 Eklenti(ler)
Renk renk gülhatmiler...
|
5 Eklenti(ler)
Clematisimde tek bir tane açmıştı, kaç gündür gidemedim, diğerleri de açmıştır sanırım.
Eklenti 234378 Eklenti 234377 Eklenti 234376 Gülhatmilere doyamadım... Eklenti 234375 Eklenti 234374 |
1 Eklenti(ler)
Handan cım bu gül sana.. Nilüferler hala güzel, hala aynı, kış boyu da aynı kalacak :)
Eklenti 234384 |
Sevgili Füsun gülhatmiler clematis harika görünüyor kırmızı güle bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler....
|
Sevgili füsun,bahçen harika kırmızı gülde ellerine yüreyine salık.
|
Gülhatmiler bir harika, adeta renk söleni... Kisin bahcede mi kaliyorlar acaba?
|
bahçeniz muhteşem bir görsellik sunuyor akşam serinliğinde orada çay içmenin zevki bambaşkadır güzel çiçek kokuları böceklerin seslerin bambaşka bir hal alır. bütün bu güzellikleri yapan ve emek harcayan ellerin eline sağlık.
|
Gül hatmiler çok güzel hele katmerlisi bir başka güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgiler.
Gülhatmiler kışın bahçede kalıyor. Keyfi olursa kendi kendine yeniden çıkıyor. :) Bu gördüklerinizi bu yıl dikmiştik. Bu da pembiş :) |
2 Eklenti(ler)
Bu sarı kız .. :)
|
1 Eklenti(ler)
Bunun adı yok .
|
1 Eklenti(ler)
Buna da ebruli diyelim.
|
herşey büyümüş ve güzelleşmiş maşşallah
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025