![]() |
Söylemeden edemeyecem. Yakın çekimler harika çıkmış. Bahçeniz de çok güzel. Tebrikler. :)
|
Alıntı:
Sn.Yücel Canpolat, Çok teşekkürler. Sn.S Güngör Teşekkür ederim , keşke daha güzel çekebilsem. Makinam amatör. Ben de amatörüm . Sn. ozbey sağolun. Yıkmak ve çim ekmek zor olacaktı. Bu pratik oldu. |
2 Eklenti(ler)
Leylaklar açmış , biraz az açtılar ama çok güzel kokuyorlardı.
Eklenti 142103 Geceler ışıklanıyoruz :) Eklenti 142104 |
1 Eklenti(ler)
Adalet ablacığımmm, ''yaşasıınn'' diyebilir miyim sence:D Hani sormuştum ya Clematis mi bu çıkan diye .
Eklenti 144303 |
5 Eklenti(ler)
Gülhatmi tohumlarından bir kaçı çıkmış.
Eklenti 144304 Hardal otu diye biliyorum. Doğrudur inşallah :) Eklenti 144305 Yeşil soğanlar kısıra ilave olmayı bekliyor :) Eklenti 144306 Tere ektik bu yıl Eklenti 144307 Bu da ters dutumuz. Eklenti 144308 |
5 Eklenti(ler)
Fare kulağı.
Eklenti 144309 Eklenti 144310 Karanfil kışı salimen atlattı. Bolca çiçeği var ve bir haftada bayağı serpildi. Eklenti 144311 Çam kozalakları Eklenti 144314 Daha önceki sayfalarda fotosu olan komşumuzun kedisi Pamuk hanım yavruladı. 5 minik yavrusundan biri. Eklenti 144313 |
5 Eklenti(ler)
..............
|
hardal otunu bir versyonu
tarlalarımızda hardal otundan çok çekiyoruz buğdayda çok sorun oluyor hammer diye gramlık ilaçlar kullanıyoruz oda toprağmızı kirletiyor neyse bahçeniz çok güzel ama süs havuzunuz için üzüldüm biraz araştırma yapsaydınız basit bir yapıştırıcı işinizi görürdü geçen sene praktikerde incir sepeti dediğimiz siz nasıl dersiniz bilmem hani örgü sepet söğüt dallarından örülen sepetler varya:)) adamlar bir izalsyon boyasıyla o örgü sepetini boyamışlar içersini su doldurmuşlar sepetin altında damla su yok hani diyorum sepette su durduran boyalar,maddeler neyse süsü havuzundaki suyu haydi haydi durdurur. |
3 Eklenti(ler)
Gazanyalar
Eklenti 144322 Domates, biber, salatalık ve bir adet de kabak fidesi yerine yerleşti. Eklenti 144323 |
Resimlerde çiçekler kadar güzel,bahçenizin keyfi yerine gelmiş .Süs havuzu çok güzel değerlendirilmiş.emeğinize sağlık .
|
Sn. İdris şenol teşekkürler.Hardal otunun salatası güzel oluyor. Bir kaç yıldır görünmüyordu bahçede. Bu yıl da bir kaç tane var. Süs havuzuna öneriniz güzel. Pek de araştırmadık doğrusu. Havuzun temiz durması biraz sorun oluyordu. Birazda o yüzden kapattık aslında.
|
5 Eklenti(ler)
...
|
Çok teşekkürler Sn. Hhatice. Avatarınızdaki köpek sizin mi ?
|
Füsun hanım harika görüntüler bahçe çok güzel gerçekten muhteşem:)
|
Sağolun sevgili Günebakan. Biraz da baharın güzelliği.Şimdi yeşilin rengi bir başka.Herşey taze. Ne güzel bir mevsim .
|
Sevgili Füsun hanım, çiçekler,renkler, bahçe düzeni herşey harika elinize sağlık.
|
Her kare bu kadar mı güzel olur ,dönüp dönüp tekrar baktım.Hani evi temizledikten
sonra ...yorgun fakat sonuçtan memnun şöyle bir bakar gülümseriz ya ...her şey yerli yerin de tertemiz ... Ne ilgisi var demeyin ..ben de uyandırdığı his bu :) |
Füsun Hanım, öncelikle gözünüz aydın. :) (Clematis için)
Fotoğraflarınız birbirinden güzel, bitkiler biririnden keyifli. Elinize sağlık. Kedicik çok şekermiş. |
Fusun hanım bahçeniz bir harika,emeğinize sağlık kıbrıstan gelen sardunyanız nasıl bu yıl,resimlerseniz sevinirim hani ebrulu ve katmerli olan:o;)
|
Alıntı:
Çok sağlıklı görünüyorlar, bu sene Son baharda dipten 25-30 cm. den budarsan seneye çok daha coşkulu olacaktır. Bu seneyi atlattığına göre tehlike kalmadı artık. En beğendiğim bahçelerden birisi de senin bahçen, her şey çok dekoratif ve düzenli, fotoğraf tekniğini ve sunuşunu çok beğeniyorum, senden öğreneceğim şeyler var. Sevgiler. |
Orada olmak istiyorum dedirten bir bahçe herşey çok güzel dekorasyon çiçekler muhteşem .
|
Hangi birini yazayım bilemedim. Her kare ayrı güzel. Gözüm gönlüm şenlendi. Elleriniz dert görmesin. Paylaşım için teşekkürler.
|
Üçer beşer koyduğunuz resimlerin her biri ayrı bir güzellik. :) Yine tebrikler.
Clematis hayırlı olsun, yanılttı demek ki ufaklık bizi. İyi ki de öyle olmuş. :p |
Alıntı:
Sevgiler. Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Fotoğraf konusunda istediğin zaman yardımcı olurum. Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl Çankaya belediyesinin ücretsiz resim kurslarına katıldım. Halende devam ediyorum. Acemi ressamım. Yaptığım 4.ncü resim bu. E bu kadar bitkilerle iç içe olan, sürekli bitki fotoğraflayan biri ne resmi yapar. :o
Eklenti 144861 |
İşte şimdi çatlarım kıskançlıktan, elma çiçeğinin resmini çok ama çok beğendim.
İlk bakışta fotoğraf kalitesinde olduğu görülüyor, Müjgan Yılmaz arkadışımız ressam biliyorsun, onun da görmesini isterim bu güzelliği. Ellerine sağlık canım, sende daha ne cevherler var merak ediyorum :) |
Füsun hanım çok güzel bir bahçeniz var resimler harika çekilmiş.Yalancı bir cennet gibi olmuş ama gerçekten sizin yaptığınız resim harika olmuş.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Sunuş güzel,çicekler güzel gönüller güzel elleriniz dert görmesin Sayın Füsun ANK
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025