![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Susuzluk gülleri etkilemiş, yapraklarda kurumalar var.
|
Alıntı:
Neyse, gerisine yarın bakarım. Bahçenize hoş geldiniz.;) |
3 Eklenti(ler)
Bu koyu bordo gül, dipten gelen sap üzerinde demet halinde açıyor.
|
4 Eklenti(ler)
Diğer renklerden.....
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıldan kalan tek kök sarı gazania...
|
Sevgili Satı Hanım, aynen, budadığımız dalları dikip tuttuğunu da görmek ne de güzel oluyor.
Alıntı:
|
Siz de hoşgeldiniz Orhan Bey, çiçeklerimiz işte böyle inadına varım diyor.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Terastan getirdiğim Gazanyaların yanı sıra, fidanlıktan aldığım Bodrum papatyasını
da ektim. Geçen yılkilerden de üç yerde yeniden yeşerenler var.. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili görümcem de bu çok canlı renkli çiçeklerden aldı hediye. Zaten Enez'e her gidişimizde ya bir fide, ya da tohum mutlaka getirecek bir şeyleri vardır.
Balkonda otururken görebileceğimiz yere ektik. Horoz ibiği mi, mısır püskülü mü karar veremedim. |
1 Eklenti(ler)
Sayın romantikten aldığım orman güllerinden birini Mayıs ayında getirmiştim. Bahçenin en kuytu ve gölgeli yerine ekmiştim. Şimdilik çok keyifli, hatta terastakinden daha iyi durumda.
|
2 Eklenti(ler)
Süs narı çiçekleri..
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Güler Hanım'ın çimlerinin arasında çıkan semizotları, benim bahçemde de her yıl yerden fışkırıyor. Tabi bahçe küçük olunca temizlemesi de çok zor olmuyor. Bir yıl ilave toprak ve gübre attırmıştık, ondan sonra her yıl çıkıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Son olarak da asma ve üzümler...
|
Vildan Hanım,
Bu sene sizi Enez'de ziyaret etmem farz oldu. Çay içmeye geleceğim. Selam ve sevgiler. |
Vildan Hanım kayıp.
|
Kayıp değil de İstanbul'da terastayım Cumhur bey. Bu yıl Enez'e en seyrek gittiğim yıl olarak yazıld bir kenara. Temmuz başında 1 Cumartesi-Pazar, ve bu hafta sonu olmak üzere 2 oldu. Tabii susuzluk bahçede ve güllerde etkisini göstermiş. Yine de akşama eve gidince eklenecek bir kaç fotoğraf var.
31 Ağustos'su Hafta sonu ile birleştirip 4-5 gün kalmak niyetim var. Bakalım Kısmet..... |
2 Eklenti(ler)
Bir ay arayla geçen hafta sonu bahçemi ot bürümüş buldum. Sıcaklar ve sulanmamaktan çiçekler etkilenirken otlar adeta fışkırmış.
|
2 Eklenti(ler)
Otları kökünden sökebilmek için önce bahçeyi gölledik, sonra da çamurlar içinden otve bol bol semizotu yolduk. Solmuş gülleri o haliyle de olsa görebilmek için bıraktım, ta pazar günü döneceğimiz saatte hepsini temizledim yeni tomurcuklar gelsin diye..
|
1 Eklenti(ler)
Glayöllerim açmış ve solmuş, sadece bu kırmızıyı görebildim..
|
2 Eklenti(ler)
Komşuların dipten kestiği paşa sakalı temmuzda yeşermişti. Bu hafta çiçekler açmış.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin birçok yerine bordo süs mısırı ekmiştim. Hiçbiri yeşermemiş.
Ayçiçeklerinden birkaçı yeşermiş ve çiçek açmış ama pek cılız. |
1 Eklenti(ler)
Bu yıl mor salkım hiç çiçeksiz kalmıyacak gibi görünüyor.
|
4 Eklenti(ler)
Çoğu solgun güllerimden yakalayabildiğim bir kaç tanesi..
|
2 Eklenti(ler)
Direnişçi gazanya ve arslanağzı :D
|
1 Eklenti(ler)
Nikah şekeri çam fidesi büyümüş ancak yeni yapraklarda form değişmiş.
|
1 Eklenti(ler)
Son olarak bahçemin Ağustos konukları, altın sarısı ve mavisini çekemediğim yusufcuklardan kıpkırmızı olan...
|
Çocukluğumun kanatlıları. Unutmuşum. Eski bir dostu görmüş gibi sevindim:p:p
|
Sevgili Vildan hanım, orada olmadığınız, ilgilenemediğiniz halde çoğu çiçeğiniz açmış. Dipten kesilen paşa sakalı bile. Çeşitleriniz hep dayanıklı.
Bizim bahçede geceleri öten bir şey var. Eşim yusufçuk, olduğunu söylüyor. Bana çocukluğumu hatırlatan, yazları gittiğimiz, rahmetli anneannemlerin İnegöl'deki evlerinde aynısını duyduğum, bu sesin sahibi yusufçuk fotoğrafı için teşekkürler. Sesini çok duydum, kendisini hiç görmemiştim. |
Vildan hanım,kışın üzülmüştük hepberaber yüce rabbim tekrar nasip etmiş.
Mor salkım harika görünüyo güllere diyecek yok. Üye olduğum ilk zaman sizin baçenizi görmüştüm sarmaşık güle hayran kalmıştım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025