![]() |
Sevgili Limon,yeni yılınızı kutluyorum...Sıhhat ve mutluluk dolu günler dileği ile....:)
2012 de artık bahçenizi sergilemeye başlayınız lütfen...Yoksa ben meraktan çatlayacağım:))) |
Sevgili Limon yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ;)
|
Berrin hanım, sevgili periş teşekkür ederim. Ben de sizlere mutlu, huzurlu, bol kazançlı, sağlıklı bir yıl-ömür dilerim.
|
Sevgili Limon yeni yılını kutlar yeni bahçen de ve hayatında herşeyin gönlünce olmasını dilerim:)
|
Sevgili limon mutlu yıllar
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Limon,
2012'nin; Demirin güle dokunuşu gibi, barış ve hoşgörü içinde geçmesi dileği ile.. Nice mutlu yıllara.. Eklenti 262021 |
Sevgili limon, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.
|
Sevgili limon, mutlu yıllar.
|
Sevgili Günebakan, Gulbirsen, Hozat, çiçeksever, sevim4, güzel dileklerinize çok teşekkür ederim. Nice mutlu yıllara...
|
Alıntı:
bu gülünüzün çeliğinden var mı? Varsa talip olabilir miyim? |
Sevgili LİMON,
Yeni evinizde iyi günlerde oturun inşallah.Eski bahçenizde çok güzelmiş.Yeni bahçe kimbilir ne kadar güzel olacak. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. |
mesaj kısmı dolmuş bu yüzden buraya yazıyorum kusuruma bakmayın.emanetlerinizi yerine ulaştırmıştım.Dün çocuğumuzun annesi ile görüştüm.çocuğumuzun ve annesinin size çok selamı var.Teşekkürlerini iletmemi istediler.Nasipse (tekrar bir aksilik olmazsa eğer ) bir kaç gün içinde evinde olacakmış.
Bende tekrar teşekkür ediyorum.Yeni bahçenizin resimlerini dört gözle bekleyenlerden biri de benim . |
Afiyet şeker olsun, baharda en kütüründen kasayla göndereceğim O'na. İyi olmasına sevindim, bu son olur umarım, Allah şifa versin.
Güzel temennilerinize çok teşekkür ederim. Yepyeni bahçe istediğim şekle girer girmez aşama aşama paylaşacağım. |
sn. limon bahçenizin tüm sayfalarını inceledim ve yeni bahçenizin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum eminim yine harikalar yaratıyorsunuzdur
|
sevgili limon sizlere sadece çiçekler hakkında bilgileri okurken yorumlarınızdan tanırken, bahçenize konul olmak harika...
Maşallah, subhanallah... nice güzel çiçeklere inşallah... size bir- iki tane tohum soracaktım ama bu güzel bahçenin havasını bozmamak için mesaj atacağım. keşke sizlerle daha önceden tanışmış olabilseydim... olsun geç de olsa oldu ya değil mi:)) |
Sn Limon,Ayılıp bayılmaları okumadan gezdiğim bahçelerden bir tanesi.Elleriniz dert görmesin.Bitkiler hakkında birazdaha bilği.Sağlıçakla kalın.
|
sevgili aburcuburs, "Kokulu Bezelye Çiçeği" ni sormuştunuz, bu bitkiyle ilgili ayrıntılı açıklamayı kendi başlığında bulabilirsiniz. Beğenilerinize teşekkür ederim.
Sevgili ziringaglia, çok teşekkür ederim, umarım önümüzdeki yaza doğru faydalı paylaşımlarda bulunabilirim. Sn.hk50, teşekkür ederim. Her bitkinin yetiştirme aşamasını burada yazarsam uzun zaman sonra bulmak zor olacağından, yetiştirdiğim her bitkiyle ilgili, kendi başlıklarında, tohumdan itibaren yetiştirme aşamalarını paylaşmışımdır. Açtığım konulardan ulaşabilirsiniz. |
Canım, mavi yıldızlarımız kendilerini göstermeye başladı. Görüntülerini konu başlığında bulabilirsin. Çok öptüm.
|
Merhaba sayın limon, Scarlet-Linum yetiştirilmesi ile ilgili netten araştırma yaptım ama Türkçe bir açıklama bulamadım. Bahçeye ekmek istiyorum. Sizin bahçenizde diğer çiçeklerin arasında gördüm. Hepsi çok güzeller. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Bilgi ve tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen. Saygılar
|
Bu güzel bahçeden hala gözümüzü doyuracak fotoğraflar yok mu acaba? Bahçenin güzel sahibesi bahçe ne durumdaaa:)
|
Tam gaz çalışıyorum, ah bir de yağmur göz açtırsa... bahçeye dün birşeyler dikmek istedim, toprağa basınca bataklık gibi içine gömüldüm. :) Kalaslar dizerek ilerledim ve hedefe ulaşıp istediklerimi diktim. :)
Sonunda güzel bir şeyler ortaya çıkacak gibi... ;) Kuş sesleriyle güne başlamak çok güzel, dilerim isteyen herkes hayalindeki bahçeli eve kavuşur. |
Bu güzel duana tüm kalbimle aminnnnnn diyorum:)
|
Sayın limon,
Birkaç gündür bahçenizde kaybolmuş durumdayım:) Yeni evinizdeki bahçede neler yaptınız efendim? Onları da görebilecek miyiz? Hürmetler... |
Limon'cuğum yağmurlar dindi yoksa şimdide tatil zamanımı geldi. Bahçeni çok merak ediyorum:)
|
:) Bahçe işi sabır işi diyoruz ya aslında sezon işi. Bitki alımlarının en güzel zamanlarını kaçırınca fidanlıklarda pek bir şey bulunmuyor. Ana hatları belirledim ama dikmek istediğim albenili bitkileri bulamıyorum. Onların yerlerini başka şeylerle doldurmak istemediğimden boş bırakıyorum.
Artık tecrübeliyim desem de kandırılmaya ve hata yapmaya devam ediyorum. Mesela tam güneş sever dedikleri için tam güneşe diktiğim kırmızı yapraklı acerin ilk günde yapraklarının kuru nane gibi kavrulmasına sebep oldum. Yerini değiştim yarı gölgeye aldım, yeni yapraklar sürer dediler, her gün başındayım, henüz süren yok. Sn.Kgursan sayesinde Zambak şöleni var bahçemizde, kokuları her yanı sarıyor. Onları da taşınma esnasında bozulmasınlar diye alelacele ilk hazırladığım yere dikmiştim. Çiçekler solunca hepsinin yeri değişecek. Diktiğim bitkiler henüz yerlerine adapte olmaya çalışıyorlar, biraz gelişim olmadan paylaşmayacağım ama bol bol fotoğraf biriktiriyorum. "Tamamdır" dediğimde paylaşacağım. Biraz daha zamanı var. :) |
Alıntı:
Ağaç şimdiki yerinden memnun, saat 10-15 arası yine güneş alıyor ama saat 3 ten sonra gölgeye düşüyor. Her gün suluyorum. |
Alıntı:
Bizim de ne istediğimiz belli değil. :p Her yeni bahçe yapmaya başlayana ilk sözümüz "Acele etme" oluyor. Sonra da gelip "Hadi limon, bize bahçeni göster" diye biz aceleci davranıyoruz. :D Ama işte karşında tarzını az çok bildiğin, bitki seçimlerine güvendiğin ve de harika tasarımlar yapan biri olunca bizdeki sabırsızlık da normal. :) Acer'in tekrar yapraklanmasına çok sevindim. O kadar çok türü var ki, satanlar bile tam bilmiyor olabilir. Ama 10-15 arası güneş ideal gibi geldi bana. 400 sayfalık Acer ansiklopedisi bile var. O fazla kaçınca bir de cep boyunu çıkarmışlar hatta. :) Ben bir de bu sıcak günlerde toprak altı çim sulama sisteminin performansını çok merak ediyorum. |
Toprak altı sulama sistemini test ediyorum, izlenimlerimi, artılarını eksilerini ayrıntılı yazacağım.
Zambaklar açtı da geçtiler ama doğru dürüst fotoğraflayamadım. Aynı türleri alan arkadaşlar fotoğraflayınca tembellik yaptım galiba. :) Acer şimdiki yerinden gayet memnun, yeni minik kırmızı yapraklar çıkarıyor. Bahçeye karşıdan baktığımda fotoğrafını çekmeye değer gördüğümde yeni bir sayfa açmak istiyorum. Belki de bir gün eser gelişmeleri beraber takip edelim diye açıveririm belli olmaz. :) |
Esecekse essin artık sevgili limon, heyecanla bekliyoruz.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025