![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Eger kar üzerlerini kapadıysa tam aksine onlara bir yorgan vazifesi görerek donmaktan koruyacağını tahmin ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Konu şu ki; Bazıları düşünür bazıları yapar.Siz başlığı açın, da, biz hayalimizdeki balkonu nasıl fizikselleştireceğiz, foto shop da bilmem ki. Sevgili Günebakan, Clematisten hiç korkmayın, gerçekten de gözümle gördüm, atılacak kadar ölü gibi görünen dallar eksi derecelere rağmen filizlendiler. Sevgili Ulker, iş başına, hayaller para ile değil nasılsa, dünyanın en nadide, en pahalı çiçeklerini alıyoruz, 300 m2 lik balkonumuzu süslemeye başlıyoruz. Ha, cam çatıyı da Cumhur bey hediye eder artık bize, ne olsa fikir ondan çıktı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
adalet hanım yukarıdaki sözüm ****** bir espiri cumhur bey domuzlar ormanların havalanmasını sağlıyor diyor ya doğru ama tam değil domuz ağız yanında bulunan iki adet dişi bilemek içinmi yoksa kızgınlıktanmı eşeler bilinmez zaman zaman bende yıllar önce ava gittiğimde bu şekilde enderde olsa görüyordum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Lalelerimin bir kısmı açmaya başlamış, sarı gelinciğim de duvarın arasında kendine yer bulmuş ![]() Lalelerin önündeki tül yapraklılar Delphinium, yani Hazeran çiçeği. Her yıl kendiliğinden çıkar bütün bahçeyi donatır güzelliği ile. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ne olsa budama zamanında bir sürü çelik dağıtacağım. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Baston güllerim henüz Mersin'de, sarının rengine bayılıyorum. Dipladeniama bakın, fevkalade görünüyor değil mi? Bu sene orkidem yine çok güzel açtı, her yıl 29-32 arası çiçek veriyor. Pembe phalim de bu gün yarın açacak. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene yıldız çadırını ekmekte gecikmişim, tohumlar yeni filizleniyorlar. Lisianthuslarımı viyole şaşırtmıştım, bir kaç gün sonra onları da yerlerine dikeceğim, çok narin oldukları için saksılara dikmeye karar verdim, yaylada çok şiddetli fırtınalar oluyor, onları tehlikeye atamam. Ortancalarım çelikten yetiştiler, gördüğünüz uzun saksıda yirmiden fazla çelik var, Sonbaharda yerlerine dikeceğim, hepside çiçeklendiler, şaşırdım. Red Robinlerim şimdili beklemede, Pazar günü vaktim kalırsa onları da yerlerine dikeceğim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
|
Bu gayreti takdir edip alkışlıyorum.Yakında bu bahçe Adelet sarayı olucak galiba ) benim tek hatam çiçeklerin yerini netleştirememek olıyor.o yüzden size tavsiyem iyi düşünün yer belirlerkn ben çok kez sök ek yapmışımdır.Kaya bahçesi yaparken ellerim parçalandı ama değer keyifliydi![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
adalet hanım fotoğraftaki maalesef erkek kiwi |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevinirim Adalet Hanım. Bu çiçek benimki gibi az gidilen bahçelere uygun sanırım. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Kara gözlü suzan sarmaşığının nihayet sarısını da çimlendirmeyi başarmıştım, azmin elinden bir şey kurtulamazmış, tam altı defa ekimi tekrarladım, her birinin arası en az yirmi gündü. ![]() Beyazlarla sarılar karışık olsun istedim. ![]() Sellukam beni kızdırmaya devam ediyor, dilerim gün gelir utandırır da. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Başarabilirsem seneye hazeranların hepsini duvar dibine çekeceğim. ![]() Bu arada benim yaseminim açmış, ama o kadar minik çiçekleri var ki, açtığını farketmemişim. ![]() Sanırım hoş bir kokusu var, yaklaşması güç bir yerdeydi, pek anlayamadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Gündüz bahcede calistiktan sonra, aksamlari da bahceleri geziyorum cok keyifli oluyor. Adalet hanim tüm cicekleriniz birbirinden güzel. Bol bol tadini cikarmanizi dilerim. Lilliumlarla gallalar ilk yilinda cicek acti mi? Ben de ekmistim heyecanla bekliyorum. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sizlere sardunyalarımın bu günkü halini göstermek istedim, giderek gelişiyorlar, yayla havasını sevdiler. Sevgili Güler, senden gelen sardunyalar. ![]() Diğerleri de teras duvarımı boydan boya süsleyenler, tam bir sardunya delisi olup çıktım. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sardunyalar da liliumlar da harika Adalet hanim. Benim liliumumun cicek acmak üzere olanini bugün afacan oglum ortadan kesmis. Diger ikisi de daha badem cekirdegi boyunda ama paketinde ciceklenme dönemi olarak yaz sonu ve sonbahar basi yaziyordu. Hala ümitliyim belki bu yil bir cicek görürüm diye. |
|
|
|
![]() |
|
|