![]() |
|
![]() |
#4051 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeler sezonu kapatırken ben yeni açtım, biraz tuhaf oldu ama neyapalım, bu sene böyle idare edin ![]() Senin kokulu üzümler hâlâ yemyeşil, tadını çok merak ediyorum, onları ayrıca fotoğraflayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene int. için vınn kullanıyorum ve yaylada çekim gücü çok düşük olduğu için fotoğraf yüklemek imkansız. Oy kullanmak için Mersin'e geldim ve bu fırsatı değerlendirip kalan fotoğrafları paylaşayım dedim. Gaura çalısı fazla sulanmayı sevmiyor, bu sene az su uygulaması ile daha neşeli oldular. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Ağaç Dostu
|
Gerberaların kışı atlatabileceklerini sanmıyordum, erkenden çiçeklendiler bu yıl da. ![]() Salvia formu ve rengiyle çok güzel, ilk açanlar daha iriydi, ufak da olsa açmaya devam ediyor. ![]() Bu da farklı bir Dahlia. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın Adalet Yağcı, Ben arı olsam sizin bahçeden hiç çıkmazdım :-) Elinize sağlık, hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Ağaç Dostu
|
Tüm sardunyalarımı iki yıl önce kaybettim sevgili maki'ciğim. Onları her yıl Kasım ayında sarıp sarmalıyor korumaya alıyordum, 2012 de bunu yapamadım İstanbul'daydım çünkü. Dışarıda kalınca sert geçen kışa dayanamadılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanki benim kovanlarım varmış gibi, çiçeklerin üzeri hep arı dolu, bambus arılarına da sıkça rastlıyorum. Yakınlarda sera da yok nereden geliyorlar bilmem. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bence hemen iki kovan alın. Balınızı da kendiniz yapmış olursunuz :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili CAN Adalet Hanım maşallah maşallah 'aa gauralar, aa kirazlar, aaa yıldızlar ne kadar güzel' derken baktım ki bahçe ne kadar güzel olmuş. Bahçem küçük diyorsunuz ama maşallah çiçeklerin çeşitleri, renkleri çok güzel bir bahçeniz olmuş. Ellerinize, gönlünüze sağlık... Sevgili Adalet Hanım calibrochialarınızdan tohum alıyor musunuz? Evvelsi sene komşuma bir tane almış idim fakat bakamadım kurudu gitti, bu yaz başı da alayım istedim minicik bir saksıda 20 lira deyince almadım. Mümkün ise isterim. Düzenleyen YeniGine : 12-08-2014 saat 23:21 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|