![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu ağacın adını bilmiyorum, bahçemde değil, yaprak formu çok güzel, yavruağzı renginde naif çiçeklerini çok beğenirim. Sanırım ılıman iklimden hoşlanıyor. Sevgili Orhan Özbilgiç'e teşekkürlerimle; Bu güzel ağacın adı Peruivana-Peru Zakkumu imiş. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 30-10-2014 saat 13:41 Neden: Ağacın adı eklendi. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Belli ki bahçeniz bu yaz yine rengarenkmiş. Dahlialar gerçekten vefakar bitkiler. Clematisler de güzel ama Dahlialar gibi sürekli çiçek açmadıkları gibi, buralarda ilk çiçeklenmeden sonra, hep hastalanıp kuruyorlar. Sonradan yine yeşerseler de, İkinci çiçeklenmeye yetişemiyorlar. O güzel çalınızın adı: Peruivana-Peru Zakkumu oğlumun yazlığında limon sarısı açanı var. Hafif te bir kokusu vardı diye hatırlıyorum. Güle güle büyütün. Selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ağacın adını ilgili mesaja ekledim. Ağaç bahçemde değil ne yazık ki, müteahhit her yere Muz ağacı dikmiş, kocaman yaprakları geçişlerde problem oluyordu bu nedenle dört tanesini bıraktık geri kalanları sökmek zorunda kaldık ![]() Uygun yerlere gösterişli güzel bitkiler düşünüyorum yavaş yavaş. Vangelia çalısı var aklımda, Solanum ve Angel Trompetler diktim, sizin verdiğiniz Selluka tohumlarından çimlendirdiklerimi de dikmiştim. Don olayı olmadığı için korkusuzca büyüyecek inşallah. |
|
|
|
|
![]() |
|
|