![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Son haftalarda yağan sürekli yağmur nedeni ile bahçeye gidememiştim. Geçtiğimiz Cumartesi hava yaz gibi sıcaktı, ben de bahçeye kaçtım tabii ![]() Clematisler hareketlenmiş, bir kaç tanesi çiçeklenmeye başlamış bile. Dr.Ruppel ![]() Bu da saksıdaki Ruppel,bunun bir derdi var ama çözemedim, çiçek ve yaprak renkleri soluk, demir eksikliği mi acaba? ![]() Bunu Papa John Paul olarak bekliyordum, Ruppele çok benziyor. Ruppel ve J.Paulü birlikte dikmiş ola bilirim. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçtiğimiz yıl Sonbaharda sevgili Alcen K.Ereğli'den getirmişti, 10 kök var yakında güzel çiçeklerini görebileceğim. ![]() Üç yıl önce sevgili Almira hediye etmişti, minicik bir fidandı, ben kırmızı çiçekli kolonya çalısı diye biliyorum, Almira doğrusunu yazacaktır. Bu sene budayıp kalıcı yerine diktim, hiç nazlanmadı ve bir yığın tomurcuk yaptı, budanmak hoşuna gitti. Cestrum Elegans.(teşekkürler almira) ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 06-05-2013 saat 09:24 Neden: Cestrum Elegans. ismi eklendi. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yalova gezisinden aldığım mavi çiçekli aster yerini sevdi, üzeri tomurcuklandı. ![]() Tohumdan yetiştirdiğim Campanula Garganica. Çok fazla çiçeklenmedi bu güne kadar, beyaz açıyor. ![]() Bahçe bellenirken kocaman bir clematis dalını biçtiler, suyun içine ıslamıştım, 20 gündür yaşıyor üstelik tomurcuk verip çiçek açmış ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim Geraniumların hepsini kaybettim. Bunu sayın Zeki Yağlı bey fide olarak göndermişti, tomurcuklanmış, ilk kez çiçeğini göreceğim. Umarım yanlış isimlendirmiyorum. Geranium Maderense, AGM ödüllü. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cestrum Elegans. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Clematis sayfasında da yazmıştım, benim aldığım Vyvan Pennel malesef montana spring türü çıktı. Bakalım sizinki nasıl açacak. merakla fotoğrafları bekliyorum. Güle güle büyüsün. ![]() sağlıcakla ve hoşçakalınız... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende şimdi dört tane montana oldu, üçü spring, biri rubens ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Baksanıza ilk çiçekler katmerli, sonrakiler yalınkat. Rouge Cardinal' de ilk yıl bordo, ikinci yıl mor. ![]() Neyse şaka bir yana bu renk değişikliği, diğer çiçeklerdede devam edecek mi? İyiden iyiye merak etmeye başladım. |
|
|
|
|
![]() |
|
|