![]() |
|
![]() |
#2432 |
Ağaç Dostu
|
Bu da geçen bahar İngiltere'den ne zorluklarla ithal ettiğimiz(sevgili Jezebel ve Lipres'in gayretleri ile)Bicentennial, tam açmadığı için tek renk gibi görünüyor. ![]() ![]() Kokulu üzümüm ta Trabzon'dan geldi, sevgili Benol Hazarlıoğlu'na teşekkür ediyorum. Şimdilik keyifli görünüyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Benim clematisler de canlanmaya basladi ablacigim demek ki budamakta yanlis bir karar vermemisiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Adalet ablacığım küpelilerine bayıldım bu sene eminim clematisin bu sene yine muhteşem güzelliklerini gösterecektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Anacığımın belindeki platini kırılmış. Yeni bir ameliyat gerekli, o yüzden Adana ya gitmem lazım. Tarih belli olur olmaz heberleşiriz. Havaların acmasını dört gözle bekliyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Aubrerata tohumu aldım, direk bahceye ekmek istiyorum. Sen şaşırtma mı yaptın, istediğin yere mi ektin tohumu. Paketteki fotoğrafta cok sık acmış cicekler. Umarım bizimkilerde öyle olur. Clematisin harika filizlenmiş, bu yıl daha da cok cicek acacak inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Ağaç Dostu
|
Mesajı yazmaya başladım misafirim gelince ara vermiştim, bu arada Cemo cevap yazmış, rahatladım biraz. Sevgili Cemo, aubrerataları direk toprağa ekme, önce çimlendirme sonra şaşırtma yap, merak etme ilk sene çiçekleniyorlar, yeter ki çok sıcak olmasın. Annen için üzüldüm, nasıl kırılabilmiş ki, düştü mü acaba? İnşallah tez vakitte tekrar sağlığına kavuşur, acil şifalar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Emre, baharla birlikte bir hareket başladı tabii, yapılacak çok iş var, Hazirandan önce bahçe işlerinin bitmesi gerekiyor. Öyle uzaktan seyredip alkışlamakla olmaz, bahçede otlar diz boyu olmuş, yardıma var mısınız ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever, budama yaptığım günü hatırlıyorum da, öyle sistemli programlı bir şey düşünmeden rast gele budamıştım(kafam dağınıktı o gün). Şimdi baktığımda hiç de kötü olmamış diye düşünüyorum, inşallah bol çiçekler görürüz hepimiz de. Günebakan'cığım, küpeleri geçen yıl almıştık biliyorsunuz, tek sıkıntımız yaşatabilmekti. Sadece bir kayıp var şimdilik, hangi renk olduğunu açınca anlayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Ablacığım, Bahçen şimdiden şenlenmiş maşallah diyelim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Ağaç Dostu
|
Yılmaz bey clematislerin değişik budama şekilleri var, sarmaşık cinsi olanları 1,5-2 m.den budamak gerekiyormuş, diğerlerini de 1/3 oranında budamak lazımmış. Ben bu şekilde budamıştım, alttan sürgün vermesini umuyorum bakalım görebilecekmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Adalet hanım bahçeniz yeniden sizin sevginizle canlanmaya başlamış.Hepsi ayrı güzellik sergiliyor. Clematis hasretinide sizin bahçenize bakarak gidereceğim.Sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sevgili Adalet hanım Kokulu üzümü toprakla buluşturmamışsınız, çok arsız ve çok kuvvetli derine giden bir kök yapısı var. Bahçemdeki bir kökü bir türlü çıkaramadım. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
agaclar.net'i sallamanız lazım. Yanılıyor muyum? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili adalet ablacıgım bahçeniz şenlenmeye başlamış maşallah Biantenial harika görünüyor ellerinize saglık ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Ağaç Dostu
|
Adana mersin toplantısı çok iyi olur bende sizinle tanışmayı çok isterim adalet abla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım; Yayladaki bademler çiçek açmamış ama yeni bitkileriniz bahara merhaba demiş. ![]() Clematisleriniz ''ben yayladayım ama yinede Akdeniz' deyim!'' dercesine bayağı sürgün vermiş. Benol Hazaroğlu' nun verdiği kokulu üzümün yapraklarından çok güzel sarma yapılıyor. Dikkatinizi çekerim. Sarma için şeklininde ideal olduğunu farkediyorsunuz. Değil mi? Baksanıza o da büyümüş.(Yoksa o Mersin' de mi?) Buralarda henüz gözler bile uyanmadı. Sağlık, mutluluk ve bol çiçekli, keyifli bir sezon diliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz Orhan bey; Bahar yüzünü gösterince üzerimizdeki toprağı attık bizler de, bahçedeki bir çok bitkiler ve ağaçlar uyanmaya başlamış. Bu sene ne kadar ilgilenebileceğimi bilmiyorum, elimden gelen gayreti göstereceğim. Kokulu üzüm yaprağının düzgünlüğü benim de dikkatimi çekti, şimdilik Mersin'deki balkonumda kalıyor, Mayıs başı gibi yaylaya götürmeyi düşünüyorum, yayladaki asmalarda henüz bir hareket yoktu. Sizin de Samsun'daki işlerinizi bitirip 03.04.2011 Pazar günü 7. kutlama toplantısına katılabilmenizi diliyorum, ilk defa büyük toplantıya katılacağım için ben çok mutluyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya katılmak için çabalıyacağım. Geçtiğimiz yıl katılmıştım. Enfes bir gün geçirmiştik. Bu tadı almış biri olarak kaçırırsam üzüleceğim doğrusu. Üstelik sizi ve henüz tanışmadığım ama mesajlaştığım yeni yüzleri görmeyi çok isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Ağaç Dostu
|
Adalet abla beyaz sinek için enson NEMAZAL diye bi ilaç demiştin dogru hatırlıyorsam bu konuda bana yardım et ablacım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Adalet abla kesin işine yaradımı onu ögrenmek istedim sagol ya geçen sene çok ugraştım bu sineklerle başaramadım bu sene sizlerin bilgileriyle çok daha güzel olacak inanıyorum zirai ilaç satan yerde bulabilirim sanırım saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Ağaç Dostu
|
Adalet abla sen ozaman istanbuldaki numarayı versen ben iltibata geçerim saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|