![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Tamam sevgili Koyu yeşil Ortancalardan bu saatten sonra vazgecmiyorum, azmediyorum ve inşallah sayenizde kazanacağım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli olduğu için öyle görünüyor Kiraz, teşekkür ederim. Ortancalar Ödemiş Gölcük kıyısındaki evlerin bahçesinde bile vardı Birol Bey. Biliyorsunuz kışın gölün yüzeyi bile donuyor. Ama ortancalar çok gelişmişti. Siz de bilirsiniz ki, bitkiler için inad etmek ve sebat etmek şart ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Sevgili Koyuyeşil, deniz lavantaları çok güzeller, japon gülü için nefes kesici demekten başka bir şey gelmedi içimden, bir daha bir daha baktım. Maaşallah ona, elinize emeğinize sağlık. Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Yakışıyor yakışmasına da, hava şartları yaşamasına izin vermedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2009
|
merhabalar herkese..sevgili Koyu yeşil starliçeni bahçeye diktiğni gördüm. bende üç dört sene önce bi dergide şans eseri gördüm ve ilk görüşte aşık oldum,hemen Almanya'dan bir kök getittirdim.bunca sene hep açacağı günü bekledim ama galiba biraz daha beklemem lazım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Koyu Yeşil, bahçende zevkle geziniyorum. Japon gülü yetiştirmeyi hiç denemedim ama katmerli pembeni görünce de imrendim. Kendisi rüzgara dayansa bile, çiçekleri dayanmaz herhalde, çok da güzel görünüyor, denesem üzülür müyüm acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2009
|
bence denemelisin çok şahane bir çiçek bende üç farklı renkte üç kök var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
japon gülü izmir için uygun bir çiçek ,tereddüt etmeyin deneyin.Ben de 4 tane ar , 7-8 yıllık üstelik nazlı da değiller . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Koyu Yeşil, bu ne coşku, ortancalar, cananlar, hasekiler, bir de japon gülü, oh maşallah. Japon gülünü 35 yıl kadar önce saksıda yetiştirmiştim, sizinkinin kırmızısıydı, çok vefalı bir çiçek, biraz bakımla yüzünüzü hep güldürecektir, ben de hevesleniyorum ama yaylada olmaz. Keyfiniz bol olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar, bir süredir yazlıkta olduğumdan internet bağlantım seyrek oluyor. Geç cevaplar için kusura bakmayın lütfen. Öncelikle japon gülünün kırmızı dışındaki renkleri ve özellikle katmerlisi kış soğuğuna dayanamıyor. Katmerli japon gülünüzü saksıda yetiştirmelisiniz. Ben kışın camekanlı odaya aldığım gülü, havanın ısınmasıyla bahçeye güneş alacağı bir köşeye çıkarttım. Bu şekilde güzel çiçeklerini görebildim. Sevgili Bennur Hanım, siz de kışın içeri yazın terasa çıkararak yaşatabilirsiniz sanırım. Geçen sene acemilikten yazın bahçeye çıkartmamıştım o da çiçek açmamıştı sonuç olarak ![]() Sayın Halil33, starliçeyi ben de çok seviyorum. Yaşadığım semtte, bahçelerinde starliçe köşeleri olan komşular var. Kışı rahat atlatıyorlar, bence deneyin derim. Sevgili Adalet Hanım, yayla kışın sert olur tabi haklısınz. Sevgili Jineop bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu durumda incarnata bahçeye terfi edebilir ![]() Düzenleyen Koyu yeşil : 16-07-2009 saat 18:29 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Koyu yeşil, Dikkatimi çekti,biz hemen hemen aynı çiçeklerden hoşlanıyoruz. Japon gülünü ben de çok severim . Çok çeşitli renkleri var bahçemde. Bir kök katmerlim var, aynı dalda iki ayrı renk açıyor.Biri pembe diğeri beyaz. Bodrum'da bir seradan almıştım,aşı yapıldığını tahmin ediyorum . Ağustosta gideceğim sana gönderecek çok çeliğim olacak. Bahçeni ben de çok seviyorum, bol çiçekli günler seninle olsun, bahçen kokuyla dolsun. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat, sizlerin bahçeleri yanında benim bahçem irice bir saksı gibi geliyor bana ![]() Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Japon gülleri çelikleri gerçekten çok makbule geçer. Aşılı olanı çiçekliyken resimler misiniz lütfen çok merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sn Koyu yeşil bahçene çok emek vermişsin ama emeklerinin karşılığını da almaya başlamışsın maaşallah, minyatür ama çok hoş görünen bir bahçe olmuş, ellerine emeklerine sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
sevgili koyu yeşil, bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzeller.haseki küpesini ve cananların her rengini çok severim.benim üç senedir haseki küpelerim, zahmetsizce açıyordu, bu sene kurudular.emeğinize sağlık. bol keyifler sürmeniz dileğiyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Çicekler çok güzeller.gönderdsiğim çicekler ne alemde.sizin küpeniz güzelleşti. Düzenleyen fikreteren : 30-09-2009 saat 15:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
merak edip duruyordum.Resimlerini görmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |