agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni50704Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-06-2010, 16:24   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-06-2009
Ahhh Güler Hanım ahhhh,

Düşman çatlatan bahçe demek isterdim ama sizin bahçeniz dostları bile çatlatacak.

10 gündür sayfanızı inceliyorum. Nekadar emek vermişsiniz, hala da devam ediyorsunuz. Atalarımızın bakarsan bağ olur dedikleri atasözü sanki sizin bahçenizi gördükten sonra söylenmiş gibi.

Maşallah bitkileriniz ( aslında evlatlarınız demek istiyorum çünkü minicik bir bebeğe bakar gibi bakıyorsunuz bahçenize ) de sizin emeklerinize karşılık veriyorlar.

Ellerinize, emeklerinize ve yüreğinize sağlık. Ayrıca bu güzellikleri burada bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

Allah size ve sevdiklerinize uzun sağlıklı mutlu ömürler versin de bu cennet gibi bahçeden kahkahalar hiç eksik olmasın.

regina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2010, 22:58   #2
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Galeri: 98
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi regina Mesajı Göster
Ahhh Güler Hanım ahhhh,

Düşman çatlatan bahçe demek isterdim ama sizin bahçeniz dostları bile çatlatacak.

10 gündür sayfanızı inceliyorum. Nekadar emek vermişsiniz, hala da devam ediyorsunuz. Atalarımızın bakarsan bağ olur dedikleri atasözü sanki sizin bahçenizi gördükten sonra söylenmiş gibi.

Maşallah bitkileriniz ( aslında evlatlarınız demek istiyorum çünkü minicik bir bebeğe bakar gibi bakıyorsunuz bahçenize ) de sizin emeklerinize karşılık veriyorlar.

Ellerinize, emeklerinize ve yüreğinize sağlık. Ayrıca bu güzellikleri burada bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

Allah size ve sevdiklerinize uzun sağlıklı mutlu ömürler versin de bu cennet gibi bahçeden kahkahalar hiç eksik olmasın.

Çok haklısınız sayın Regina.Düşman dost ne varsa çatlatacak.Sayın Güler Hanım, baçenizi ve bahçenizin güzelliklerini ilgiyle takip ediyorum.Yeni mesajlar listesinde heyecanla aradığım konulardan biri.

Saygılar.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025