![]() |
|
|
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Çimin mi var,derdin var grubu üyesi olarak merakla çim alanınızdan alacağınız sonucu bekliyorum sevgili Güler ablacım. Sanki kendi bahçeme yeniden çim ekmişim gibi heyecanlıyım.Tüm iyi dileklerim sizlerle,umarım istediğiniz gibi çimlere sahip olursunuz... Düzenleyen eyakut : 19-05-2010 saat 20:42 Neden: eksik yazılmış bir harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Petunyalar ve küpe çiçekleri muhteşem görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moderatör
|
Çiçek çok açsın istiyorsanız biraz potasyumlu gübreyi sıvı halde verin. Önce çiçeğinizi sulayın, toprak iyice suya kansın. Sonra sıvı hale getirdiğiniz potasyumlu su ile biraz daha su verin. Derler ki ilk su toprağa gider, ikinci su bitkiyi besler. Petunyalarım sarkan cins, bunların çiçekleri biraz daha küçük oluyor ama çok sık çiçekleri oluyor. Kırmızı olanın çiçekleri iri ama onu da sarkık hale getirmeyi başardım. İnşallah tohum faslını kaçırmam. Kırmızı yalın küpe muhteşem çiçeklendi. Eeee her üç sulamada yani on günde bir potasyum alıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-10-2020
|
Şakayık
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Moderatör
|
Bendekiler kokusuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili Güler hanım, ağzım açık bakıyorum her yer mis gibi gül kokusu çiçek kokusu. Bin derde deva bahçe emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler, Güllerinin yaprakları da yemyeşil ne güzel. (Benimkilerde yer yer kara leke vardı. Hasta görünen tüm yaprakları toplayıp attım.) Ellerine sağlık. Sağlıkla kal. Not:Geçen sene verdiğin mavişler çiçeğe hazırlanıyor. Haber vereyim dedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bahçemi, çiçeklerimi seviyorum. Ama ben de vakit buldukça sizlerin bahçelerinde kaçamak geziler yapıyor ve hayran oluyorum. Hele o ufacık balkonlarda adeta bahçe yaratan arkadaşlarla gurur duyuyorum, işte marifet bu diyorum. O kadar güzel bahçeleriniz ve o kadar güzel balkon-teraslarınız var ki içim açılıyor. Benim arazim büyük cirit atabiliyorum, marifet sizlerin yaptıkları, ben olsam yapamazdım inanın. Hepinizi seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Gelincikler ne kadar zariftirler. Eskiden yol kenarlarında kıpkırmızı gelincik tarlaları görürdüm bu seneki yolculuklarımda hiç rastlamadım. Sayıları mı azaldı? Sevgili Lilium bu güzelliği anımsattığınız için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Tüm ihtişamıyla bahçe atağa geçmiş, her şey harika, 3931 nolu mesajdaki görüntü beni mest etti. Çimler de hallolmuştur inşallah, sevgili Güler potasyum önerini dikkate alacağım, ne kadar çok çiçek, o kadar büyük keyif değil mi? Keyfin daim olsun canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok yoruldunuz, neredeyse yorgunluktan emeklediniz ama, o bahçeye bakıp da, " ohh emeğime değdi" diyerek çay yudumlamak ya da dondurma yemek, eminim çok keyifli olacaktır. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Güler ablacığım, her zamanki gibi muhteşem bahçen. Bugün seni arayacaktım, cumartesi müsait misin, birkaç saatliğine yanına uğrayıp bu güzellikleri yakından görmek niyetindeyiz demek için ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Dün gece gelen bir telefonla bütün hevesim kursağımda kaldı. Eşim apar topar iş sebebiyle bu sabah şehirdışına gitti ve haftasonu boyunca yok. Yani kısacası resimlere baka baka iç geçirmeye devam.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|