![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Güllerin yine harika Güler ablacığım. Benimde bahçemde kırmızı gülüm açtı , kaç gündür heyecanla açmasını bekliyordum açtı sonunda resmini çekip ekleyeceğim inşaallah . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Güler abla tüm resimler cok cok güzel ama beyaz gülüne hayran kaldim. Insallah benim güllerim de günün birinde böyle olur. Sevgiyle kal. (Bu arada ilaclamanin faydasini gördüm güllerim kendine geldi) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün yaşadığım en güzel şey, kargomu gördüğümde hissettiğim sevinçti. Kocaman agapanthusum ve aloeveram oldu. Güler Hanım, beni çok sevindirdiniz, ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah, herşeyin, gönlünüz gibi güzelini versin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Güllerde armutta diğerleride harikalar. Bu pazar Silivrideydim. İnanın pek zamanımda yoktu. Oysa sizi ve Oğuz beyi öyle özlemiştim ki. Neyse ki fuarda görüşürüz inşallah. Kendinize iyi bakın. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Sevgili güler hanım hepsini okumaya fırsatım olmadı ama bakabildiğim kadarı çok güzel,63 ve 548. mesajınızdaki eklediğiniz çiçeklerin tam adını öğrenebilirsem çok sevinirim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
63 numaralı mesajda gül fotoğrafı (beyaz) var. Bu gül hafif kokulu ama her daim çiçekte. 548 numaralı mesajdaki ise fare kulağı. Her daim yeşil, baharda beyaz beyaz çiçek açar. Beyaz gül şu anda da çiçekli. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Toplantıya gelmek istiyorum. Deniz otobüsü ile arabasız gelmeyi planlıyorum. Güler Hanım sizi görmem kafi başka bişey istemem. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
güler hanım o beyaz gülü çok beğendim yalnız beyaz gül deyince başka verebilirler ben onun gibi çalı formunda istiyorum tam bi adı varmı? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili Güler hanım bana burada huzuru yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Yorgunluğumu aldınız ve kırmızı güle bayıldım. Emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderatör
|
Sevgili sevim4, teşekkür ederim. İçten yazılarınız bana samimiyetinizi hissettirdi hep. Gönül ister ki burada olun da güllerin sardığı güllü kameriyemde size bir çay ikram edeyim, sizi daha yakından tanıyayım. Sevgili ankara, o gülün formunu ben o şekilde verdim, daha doğrusu baktım ki gül dalları her yana açılmak istiyor, bıraktım ve yuvarlak form almasına dikkat ettim. Onun bir yavrusu daha var. Yavrusu dediğime bakmayın onu serbest bıraktığım için bu gülün neredeyse iki katı kadar oldu. Yaptığım çeliklerden hem arkadaşımız Ferda'ya hem de köydeki bir-iki komşuma verdim. Bu sene bir tane de sizin için daldırayım. Ama şimdi hemen, ne zaman ekerim demeyin, çünkü en az bir-iki sene mutlaka kök tutana kadar saksıda beklemesi gerekiyor. Eğer daldırdığım çelikler arasında varsa o zaman onu yollayabilirim. Yoksa biraz bekleyeceksiniz. Adı da eğer yanılmıyorsam Queen Elizabeth, çalı formu. Hafif kokusu insanda temizlik kokukusu hissini veriyor. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
|
İşte böyle sevgili ankara, bizler insanın kanına böyle ufak ufak girerek agaclar.net tutkunu, bağımlılığı kazandırırız. ![]() Sevgili ankara işin şakasını bir yana bırakırsak, böyle ufak paylaşımlar biz agaclar.net üyelerini hep mutlu etmiştir. Siz de alışacaksınız. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bağımlı oldum bile hergün girmeden duramıyorum tüm günüm burda geçiyor nerdeyse |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler hanım haklı olarak bahçeden mutfağa pek uğramaz oldunuz . Affınıza sığınarak , havalar soğudu ama , parfe tariflerinin devamının sözünü almıştım . 2-3 ay oluyor , Vişneli parfe tarifini almıştık , çok da güzel tat almıştık ... Bunca güzellik ve iş arasında , tabi ki , vakit olmuyordur . Saygılar . |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|