![]() |
|
![]() |
#2492 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Ağaç Dostu
|
Baktim Güler abla tekrar tesekkür ederim. Ben zaten o boydaki calilari cok seviyorum fazla büyümesinler sonra bas etmesi zor oluyor. Ben bir de Viburnum bodnantese dawn buldum kisin acip cicekleri kokan. Sevgiler. Düzenleyen ciceksever70 : 04-09-2009 saat 08:30 Neden: cicek adi düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Ağaç Dostu
|
Güler ablacigim begenmene cok sevindim. Bugün bir Hollanda sitesinden Viburnum, Hamamelis, Schneebeere-Symphoricarpos (Türkce adini bulamadim ama cok güzel bir bitki beyaz top top meyveleri oluyor kisin) ve beyaz Lilium soganlari siparis ettim. Senin tavsiye ettiklerini henüz bulamadim. Daha istedigim cok bitki var ama ... Düzenleyen ciceksever70 : 04-09-2009 saat 19:58 Neden: Resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Ağaç Dostu
|
köstebek kovucu
sayın nejla.K aşağdaki linkte bir ürün var bu iş için, ancak tecrübe eden var mı bilemiyorum. http://www.aldesem.com/418-kostebek-kovucular-.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Nice yüz binlere Güler Hanım, sağlıkla, huzurla ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Kaybettik
|
Güler hanım geçmiş olsun. Hep bahçeniz dilimizde o nedenle Silivrideki evinizi unutuyorum. Kahvedeki mesajınızı okuyunca hatırladım. Zararınızın olmayışına sevindim. Tekrar geçmiş olsun diyorum. Allah selden etkilenen herkese yardım etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Hepiside çok güzel salıkla yiyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Ağaç Dostu
|
Güler abla cotoneasterin de resmini ekler misin? Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Trida ben senden önce bi tane alıp tadına bakmıştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Moderatör
|
Sizlere ufak bir tüyo vereyim mi? Ağacından yemenin keyfine diyecek yok. Ağacın altına geliyorsunuz, dalların arasından gözünüze bir tane kestiriyorsunuz. Hemen ağaca dayalı olan uzun saplı, keseli sopayı elinize alıp, gözünüze kestirdiğiniz incire uzatıyor hoooppp, incir zedelenmeden, yere düşmeden kesenin içinde. Hemen yere çömeliyorsunuz. Başlıyorsunuz soymaya, soyarken bile ağzınızın suyu akıyor. Bir, bilemedin iki ısırışta elinizde sadece incirin kabukları kalıyor. (Bu benim usulüm, belki sizlerin bildiği daha güzel usuller de vardır) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Moderatör
|
Sabah erkek saatlerde hemen yatak odamın penceresini açarım. Serin, temiz havanın odama dolması çok hoşuma gider. Bu sabah perdeyi açar açmaz, hemen pencerenin önündeki iki gonca gülün bana "günaydın" demeleri çok hoşuma gitti. Çiseleyen yağmura bile aldırmadan üzerime sabahlığımı geçirdiğim gibi dışarı çıktım. Doya doya kokladım, öptüm. Sanırım biraz fazla sıktım, canını yaktım ki dikenini hafifçe parmağıma batırdı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-08-2008
|
Merhaba. Harika bir bahçeniz var Allah nazardan saklasın.Bende bahçemde sürekli düzenlemeler yapmaya çalışıyorum ama sizin bahçenizdeki resimleri gördükten sonra herhalde siteye bahçemin resimlerini koymam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim sevgili turkuaz61, ama bahçemin resimlerini yükleyemem düşünceniz çok yanlış. Yaptıklarınızı tek tek anlatın ki beraberce neyi yanlış veya neyi doğru yaptığınızı görelim, üzerinde fikirler yürütelim. Bakın Adalet Yağcı'nın, Kiraz'ın bahçelerine. Ne güzellikler meydana getirdiler. El elden üstündür, bunu sizin de bilmeniz gerekir. Ben de sitemizde okuduklarımdan, öğrendiklerimden yola düşerek nerelerde ne hatalar yaptığımı görüyor ona göre değişikliklere gidiyorum. Sizin de bir an evvel bu yola baş vurmanız gerekir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|