![]() |
|
![]() |
#1982 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Ağaç Dostu
|
Afiyet olsun Güler Hanım. Çıtır çıtırdır şimdi onlar, kabuklarını soymaya bile gerek yok değil mi ? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Güler hanım ,kayısıların neden kesilmesi gerekiyor merak ettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Ağaç Dostu
|
Daha dün dalında görmüştüm bu hıyarları, küçük değillermiydi, ne de çabuk büyümüşler. Neyse, patates böreğinin tarifini yazdım, Salı gün yine Adana yolcusuyum, gidince Nehir'e yaparım artık. Sevgili Güler, gençlikte her türlü zorluk çekiliyor, bu yaşlarda mutlu olmak süper bir şey, çayını dondurmanı alıp hamakta sallandığını düşünüyorum, sen bunları çoktan hakettin canım, bu kadar emeğin karşılığını tabii ki alacaksın. Dostlarına da fotoğraflarını göndereceksin böyle, tarifler vereceksin, işte mutluluk bu... Bol mahsullü sorunsuz bir yaz diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Moderatör
|
Aminn, sevgili Birol. Allah onu bana bağışlasın. Sevgili nurcanaybay, Kayısı ağaçları epeyce yaşlandılar. Nereden baksan yirmibeş yaşında vardır. Her sene birkaç dalı zaten kuruyor. Önceleri meyve verimleri de çok iyiydi. Sevgili Adalet, sağol. Şükür Allaha, sağlığımız iyi oldukça, keyifli keyifli çalışıyor, eşe dosta, çocuklarımıza bahçe mahsülü yolluyoruz. Bu da çok hoşumuza gidiyor. Geçen hafta Hakan'a (oğlum) kiraz ve frambuaz yolladık. Oğlum, frambuazı çok sever. "Anne kaşık, kaşık yedim çok da hoşuma gitti," dedi. Ehh bu da bize yetti işte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1996 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Evet, uzak değil.. ![]() Bucket list' ime ekliyorum.. ![]() Doğru zamanı bilmiyorum ama ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Moderatör
|
Bu sabah erken saatlerde toplanan frambuazlar. Hemen hemen hergün 2kg. toplanıyor. İki gün evvel çocuklara gönderdik. Dün topladıklarımızı derin dondurucuya istifledim. (Pasta için) Bu sabah toplananları da sizleri düşünerek tek tek yerim. Bu malina, bu Ferda, bu zenfree, bu celal için ....gibi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Moderatör
|
Hıyarlar dalında da güzel ama, çıtır çıtır yemek daha da güzel. Bugün 18 tane topladık, ama gün geçtikçe sayıları daha da artacak. Sanırım günde 50-60 tane toplarız. Bu gidişle, İstanbul postası bize çalışacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim, sevgili arkadaşlar. Bu sabah bahçe teftişi esnasında çektiğim bir iki resim. Bu lilliumlar Riesen Lilie değil ama bunların da boyu çok uzun ve bir dalda 15-17 tane çiçek oluyor. Çiçekleri çok hoş kokulu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Ağaç Dostu
|
Güler Abla, frambuazlar harika görünüyor. Benim de bir tane var, bu yıl 3 adet meyve verdi. Bir dahaki seneye 5 tane verir. Ömür çok bekleriz değil mi ? Bugün de hangi bahçeye baksam bir şiir görüyorum. Benim frambuazlardan da Orhan Veli nin Kızılcık şiiri. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|