![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Alıntı:
Tek kelimeyle şahane. Hepsi birbirinden güzel, insanın bakınca içi gidiyor. İnşallah benim bahçemde birgün böyle rengarek güller dolar. Fotoğrafına bakmak bile insana huzur veriyor. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçenizi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum..Eminim her cm. karesinde emeğiniz vardır.Emeklerinize sağlık... Yukarıdaki fotoğrafta ağacınızın etrafındaki bitkiler nedir acaba? |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Güler hanım, bu akşam şöyle bir bahçelerde gezintiye çıktım, sevgili jineop'un bahçesinde çay keyfi, sevgili Adalet hanımın bahçesinde kahve sefası yaptım, sizin bahçeye gelince de yatıya kalmaya karar verdim, çünkü bu bahçenin sefası öyle ayak üzeri olmaz. Ellerinize sağlık, insanın baktıkça bakası geliyor resimlere, insan bu bahçede gerçekten yaşlanmaz. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Güler hanım sizin niyetiniz beni koşarak Manyasa getirmekmi pek anlamadım. Şaka şaka bunlar ne kadar güzeller yapmayın yapmayın kesmeye başlayıp dağıtacağım şimdi. Nasıl kıyılır bilmiyorum. Çiçek dalında güzeldir derler. Çaktırmadan aralarında bir seçim yapayım dedim beceremedim hepsi birbirinden güzeller. Allah nazardan saklasın. Selamlar. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|