![]() |
|
![]() |
#8525 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-02-2010
|
Güler hanım, hediyeleriniz bu saat itibari ile elime ulaştı. Sizlere çok teşekkür ederim. Yıllardır edinmeye çalıştığım bitkiyi bir anda bana sağladınız çok çok teşekkür ederim. Çocuklar gibi mutluyum şuan. Eşinize ve size sağlık ve sıhhat dilerim. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8527 |
Moderatör
|
Kış sezonu başlarken güllerin köklerine yanık hayvan gübresi koyduğum için (sanırım) bu sene güller daha iri açmaya başladılar. Gerçi Nisan ve Mayıs ayları güllerin en güzel ve iri iri açtıkları zamandır ama bu sene daha iri açıyorlar. Henüz açmaya başladılar ama hem kokuları hem de görsellikleri harika. Bahçemi bu zamanda çoook seviyorum. Verdiğim emek, uğraşım ve yorgunluğuma değiyor. Geçmeye yüz tutmuş bir gülü kesip, çapını ölçtüm 23 cm geliyor. İki avucumun içini doldurup da taşıyor. Güllü kameriye gülleri harika kokuyor, hepsi kırmızı aralarından baş gösteren mor-pembe clematisler de ayrı bir güzellik veriyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8534 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8540 |
Ağaç Dostu
|
Gülleriniz birbirinden güzel Güler abla. Eğer mümkün ise çeliklerinden almak isterim. Özellikle de bu resimdekilerden. ![]() ![]() ![]() Başka güzel çiçeklerin çeliklerine de razıyım. Erikleri görünce ağzım sulandı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8541 |
Moderatör
|
Sevgili poweralpha, gülleri budadığım zaman çelik de hazırlıyorum. Bu da genelde ya kasım ya da şubat ortaları gibi oluyor. O tarihlerde hatırlatırsanız tabii seve seve sizin için de çelik hazırlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Bizde bahçemizin meyvelerini yemeye başladık ama bende resim ekleme yapmadığından sayfamı yenileyemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8543 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8544 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Maşallah Allah nazardan saklasin bu nasil güzel ürünler çiçekler.çok yorucudur gerçi ama deger mi şu görüntü için değer.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8545 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Ben Çilekleri yemeye başladım bile. Dut çok güzel ,siyah dut.İlk Salatalığımı yedim bahçemden. Yenidünya yiyoruz. Yavaş yavaş yemeye başladık bahçeden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8546 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |